Προς το περιεχόμενο

pckokos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    28
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με pckokos

  • Ημερομηνία γέννησης 20/05/1996

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Heraklion of Crete (Greece)
  • Ενδιαφέροντα
    I like computers movies and reading books. I also play basketball.
  • Απασχόληση
    student

pckokos's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. pckokos

    Ο κύβος του Ρούμπικ

    Ωραία! Παίρνω το 70% :-P
  2. pckokos

    Ο κύβος του Ρούμπικ

    Μόνο σε σένα που σε συμπάθησα! :-P Βασικά δεν έχω κάμερα και ταλαιπωρούμαι με το κινητό!
  3. pckokos

    Ο κύβος του Ρούμπικ

    ΟΚ, πρέπει να το παραδεχτώ πως κι εγώ προσπάθησα πολλές φορές να το τραβήξω σε βίντεο να το βάλω στο youtube, αλλά το θέμα είναι η κάμερα. Άμα επιμένεις τόσο πολύ όμως να σου τραβήξω ένα βίντεο να στο στείλω να πεις "μπραβο μεγαλε, εισαι πολυ καλος" κλπ ;-)
  4. pckokos

    Ο κύβος του Ρούμπικ

    Δίκιο έχει ο krokodilos. Εγώ τι έχω να κερδίσω άμα κάθομαι 3 ώρες να φτιάξω την κάμερα ώστε να δεις το υπερθέαμα και να πειστείς? Γι' αυτό σου λέω θα χρειαστείς περισσότερη προσπάθεια να με πείσεις. Δώσε μου ένα κίνητρο και θα το κάνω...
  5. pckokos

    Ο κύβος του Ρούμπικ

    Φυσικά και δεν κάθισα να διαβάσω μια σελίδα με διαμάχες για το σκάκι και το τάβλι, αλλά θέλω να μείνω σ' αυτό που λες. Τον κύβο τον λύνω και εγώ σε 1,5 λεπτό γι' αυτό το λέω. Αλλά και συνήθως όταν κάποιος λέει πως τον έλυσε αυτό είναι το average του. Έτσι, δεν μίλαω για ατόμικο, αλλά για γενικό average αυτών που έμαθαν πρόσφατα να τον λύνουν. Τώρα αν περιμένεις να κάτσω να τραβήξω ένα video, να το κάνω upload για να το δεις εσύ και να ψωνιστώ κι εγώ, θα χρειαστείς περισσότερη προσπάθεια να με πείσεις...
  6. pckokos

    Ο κύβος του Ρούμπικ

    1,5 λεπτό είναι το Average με τις συνηθισμένες μεθόδους. Απλά θέλει λίγο εξάσκηση για να γλιστράνε τα χέρια σου στον κύβο...
  7. pckokos

    Ο κύβος του Ρούμπικ

    ^Ακριβώς αυτό! Όλα γίνονται με λίγη (η πολλή) εξάσκηση. Το θέμα είναι να βάλεις στόχους και να δοκιμάσεις τον εαυτό σου...
  8. pckokos

    Ο κύβος του Ρούμπικ

    Εδώ έχεις ένα Point, αλλά αυτό το ξέρεις εσύ που έχεις ασχοληθεί. Δεν το ξέρουν οι υπόλοιποι που θα σε βλέπουν να το λύνεις και θα τρελαίνονται... ;-)
  9. pckokos

    Γρίφοι

    ^Ναι, και μάλιστα έχει μεγαλύτερο βαθμό κινδύνου...
  10. pckokos

    Γρίφοι

    Την ξέρω κι εγώ αυτή την εκδοχή και επίσης αναφέρθηκε και από κάποιο άλλο μέλος, αλλά για διάβασε λίγο και τα posts μετά από το γρίφο. Δεν έιναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Εγώ πάντως έχω πεθάνει απ'την αγωνία. Αν δεν είναι μούφα αξίζει σίγουρα τον κόπο.
  11. pckokos

    Γρίφοι

    Μπουγά, μπορείς να φτιάξεις ένα θέμα να έχει σχέση με το γρίφο σου γιατί έχω τεράστια αγωνία να δω τι είναι αυτό;
  12. Η αλήθεια είναι πως είναι κλεμμένο, αλλά δν θυμάμαι από πού. Παίζει να είναι και από το insomnia. Σόρι για τη διπλοεγγραφή.
  13. Η αλήθεια είναι πως απο κάπου το έκλεψα αυτό αλλά δν θυμάμαι από πού. Παίζει να ήταν κι απο το insomnia.
  14. Απ' όλες τις πληροφορίες που μαζέψαμε εδώ μπορούμε να φτιάξουμε ένα γενικό profile για τον εχθρό. Λοιπόν: ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ To χειρότερο από πλευράς αηδίας, το εφιαλτικότερο πλάσμα που έχει φτιάξει η φύση, που το "γαργαλιστικό" σφαιράτο του τρέξιμο προκαλεί ρίγη ακόμα και σε Τιτάνες. Είχε αρχίσει ο πόλεμος αυτού του εντόμου με τον άνθρωπο πριν καλά-καλά αρχίσουν οι πόλεμοι μεταξύ των ανθρώπων. Είναι μία -προϊστορική- μάχη που δίνει η ανθρωπότητα με αυτό το έντομο με την ηλίθια μαθηματική όσο και αστεία βεβαιότητα ότι θα χάσει τον πόλεμο έτσι κι αλλιώς, ότι κι αν κάνει. Δεν θα αρχίσω τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για να περιγράψω μερικά από τα 3.500 χιλιάδες είδη, γιατί είναι σίγουρο πως θα κλείσετε την σελίδα πριν τελειώσετε την παράγραφο. Αν ήταν φιλικός εξωγήινος πολιτισμός θα φτιάχναμε ήδη πυρηνικές κεφαλές γιγαντιαίων διαστάσεων, αν και φημολογείται ότι είναι το μοναδικό πράγμα που θα επιβιώσει έπειτα από πυρηνικό ολοκαύτωμα (δηλαδή είναι να χάνεις κάθε ελπίδα). Ίσως είναι ο μόνος λόγος να προσπαθούσαμε να κάνουμε τον ήλιο να μην ξαναδύσει ποτέ, ή να μετατρέψουμε την Γη σε Άρη γιατί μόνο από δίψα πεθαίνει κι εκεί στις τρύπες που χώνεται έχει νερό πάντα. Είναι μάταιος ο αγώνας καθώς αποκλείεται να φράξουμε κάθε ρωγμή από τις οικίες μας, κι έτσι πολύ εύκολα μπορούν να μας μεταφέρουν εξωτικές ασθένειες όλων των ειδών αφού το ίδιο της κάνει να φάει το φαί μας, τα σκατά μας, ή το σαπούνι μας. Έχω φτάσει σε σημείο να πιστεύω ότι κάνουν πως πεθαίνουν ή πεθαίνουν εθελοντικά με τα εντομοκτόνα για να μας κάνουν να πιστέψουμε σε κάτι τέτοιο, κι έτσι να αυτο-εξοντωθούμε από τα χημικά μια ώρα αρχύτερα και να μας φάνε με την ησυχία τους. Είναι τόσο πετυχημένο σπαζ@ρχίδικο έντομο που δεν έχει αλλάξει το DNA του εδώ και 300.000.000 χρόνια!
  15. Saw.V.TS.XViD23.txt Παραπάνω επισυνάπτω ένα απόσπασμα από υποτίτλους που κατέβασα πρόσφατα για το Saw V (έχω αφαιρέσει τους χρόνους). Όπως θα δείτε είναι γεμάτοι ορθογραφικά, αλλά εκτός αυτό, όποιος δει την ταινία θα καταλάβει πως έχει και πολλά λάθη από άποψη μετάφρασης.
  • Δημιουργία νέου...