Προς το περιεχόμενο

bandits

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    158
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Thessaloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

bandits's Achievements

  1. Καλησπερα, να προσθέσω επισης πως για ηλεκτρονικα ραντεβου αλλα και τηλεφωνικα στη Θεσσαλονικη σε ιπποκρατειο , Αχεπα ισχύει ότι τις τελευταίες δυο εργγασιμες μερες του μήνα ανοιγουν τα ραντεβου και γίνεται κυρίως χαμός για τηλεφωνικά ραντεβού. Χρειαστηκε να πάρω 20 φορε΄ς τηλεφωνο για να κλείσω ραντεβού και μάλιστα είχα επισκεφτεί το συγκεκριμένο νοσοκομείο και μου είπαν μονο τηλεφωνικά οι ίδιες οι τηλεφωνήτριες τις οποίες χρειάστηκε να πάρω 20 φορε΄ς τηλέφωνο αμεσως μετα, Η συμβουλή απλη να ενημερώνεστε ποτε ανοίγει η πλατφόρμα για ραντεβού και τηλέφωνο οσο νωρίτερα γίνεται δηλαδη 7:30 το πρωι συνήθως. Αυτα απο προσωπικη προσφατη εμπειρία.
  2. bandits

    Αγορα tv box με amlogic 905x4???

    Με μια προχειρη ματιά υπαρχουν κι αλλα αντιστοιχα σαν αυτο που γραφουν ότι υποστηρίζουν android 13. Αν η οικονομικη διαφορά είναι μικρή με αυτό που θέλεις. Προσπάθησε να παρεις κατί επώνυμο και ποιοτικό καθώς παντα εχουν καλύτερη υποστήριξη και ανταποκριση.
  3. bandits

    UPS

    Δηλαδή το πρόβλημα παραμένει? Η συσκευή που συνδέεις στο ups τι ακριβώς είναι?
  4. Αν πιάνουν τα χερια σου απο κατσαβίδι και έχεις ξανανοιξει οθονη, θα χρειαστεί να παρέμβεις εσωτερικά για να λύσης το πρόβλημα. Αν η οθόνη δεν ήταν σε λειτουργία για πολύ καιρό μπορεί να έπιασε υγρασία με σκονη και να κολήσανε όλα και να μη πατιούνται. Μπορείς να δοκιμάσεις με πολύ προσοχή παντα να το ελέξχξεις αυτό οπτικά και να τα καθαρίσεις ότι μπορείς. Αν τελικα μπορείς και γνωρίζεις να την ανοίξεις, ελεγχεις αν λειτουργούν απευθείας απο την πλακέτα στο εσωτερικο τα κουμπιά. Αλλιώς ίσως να έχει προβλημα η πλακετίτσα με τα κουμπιά και χρειαστείς βοήθεια απο κάποιον που γνωρίζει. Επίσης με μια πρόχειρη ματιά είδα ότι και καποια παρόμοια μοντελα της ASUS εχουν το ίδιο πρόβλημα κάτι που αξίζει να αναζητήσεις κι εσύ καθώς υπάρχουν και παρδείγματα με φωτογραφίες.
  5. ΤΑ αυτοκόλλητα αυτά γενικά κρατάνε, μήπως έχεις δοκιμάσει κατι αντίστοιχο. Ευχαρστω.
  6. Ψαχνω πληκτρολογιο με ρωσικους χαρακτηρες στη Θεσσαλονικη σε λογικη τιμή γύρω στα 10 ευρώ το ένα. Αν γνωριζεί καποιος που μπορω να βρω, ενδιαφερομαι για 3 πληκτρολογια. Ευχαριστώ.
  7. Γνωρίζει καποιος ή έχει δοκιμασει να ανεβασει σελι΄δα με joomla στην παρπάνω πλατφόρμα. Είμαι συνδρομητής στην wind. Αν και δοκίμασα δεν τα κατάφερα και δεν βρήκα πουθενα οδηγίες.
  8. Να κάνω κι έγω μια ερώτηση. Εάν εχούμε κάνει εγκατάσταση του λογισμικου και προγραμματων, και είχαμε επιλεγμένο την IDE επιλογη, ο σκληρός είναι SATA, είναι δυνατή και ασφαλής η παραπανω διαδικασία(Ενεργοποίηση του AHCI σε Windows 7 / Vista) για να γίνει η αλλαγή απο IDE σε SATA. Ευχαριστώ.
  9. bandits

    icy box ib mp305 A-B

    Εχω τον συκεκριμένο media player και ξαφνικα σταματησε να μου αναγνωριζει τα usb, δηλαδη δεν εντοπιζει τα φλασακια. Μπορει καποιος να δωσει μια συμβουλη?
  • Δημιουργία νέου...