Προς το περιεχόμενο

PaokToTheBone

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.731
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με PaokToTheBone

  • Ημερομηνία γέννησης 24/04/1989

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.stereoplus.gr/

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αν σου πω...θα ερθεις...?
  • Ενδιαφέροντα
    physics...και ο κηπος μου...

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αν σου πω...Θα ερθεις?
  • Ενδιαφέροντα
    Dota,Poka
  • Απασχόληση
    Φοιτητης Αργοσχολος...

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.622 προβολές προφίλ

PaokToTheBone's Achievements

  1. Ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θέλω αυτόματο με τίποτα .
  2. Σε ευχαριστώ πολύ ! Να κάνουμε !
  3. Χαιρετώ το forum , να κάνω hijack το θέμα ? Διάβασα αρκετές ώρες τις περισσότερες σελίδες . Είμαι και εγώ στην αναζήτηση αυτοκινήτου για αγορά . Λίγο πριν την καραντίνα ήμουν έτοιμος να πάω να δώσω προκαταβολή για το suzuki vitara 4wd , επειδή άκουσα και διάβασα καλά λόγια . Να τονίσω εδώ ότι οδηγώ από το 2007 αλλά μέχρι εκεί φτάνουν οι γνώσεις μου από αυτοκίνητα. Δηλαδή δεν έχω καμία . Οι ανάγκες μου είναι παρόμοιες με του TS . Καθημερινά κάνω 30 - 40 km . ( Σπίτι - Δουλειά - Σπίτι ) (κανένα supermarket , βολτα κτλ ) Εγώ μένω Θεσσαλονίκη και η γυναίκα μου κατάγεται από τον Τύρναβο οπότε σχεδόν συχνά έχουμε ταξίδι προς τα πεθερικά . ( Σχεδόν συχνά = 1 - 2 φορές / δίμηνο ) Πριν 15 μέρες ήρθε στην ζωή το πρώτο μου παιδί ( και ναι είμαι χ*σμένος από την χαρά μου ) και αν πάνε όλα καλά και είμαστε τυχεροί , δεν θα σταματήσουμε εκεί ! Οπότε πρέπει να υπολογιστεί στους απαραίτητους χώρους το παραπάνω . Με ενδιαφέρει η ασφάλεια και η άνεση . Δεν με ενδιαφέρουν η σπιρτάδα , το αγωνιστικό στυλ κτλ. Για παράδειγμα το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν το nissan micra του 2003 πού "εκλεψα" από τον αδερφό μου . Το επόμενο αμάξι μου και το οποίο οδηγώ μέχρι σήμερα ειναι το 107 peugeut . ( Πάλι από τον αδερφό μου το καβάτζωσα ) Αν δεν υπήρχε η ανάγκη για χώρους ίσως να μην άλλαζα μέχρι να χαλάσει εντελώς αυτό που οδηγώ . Επίσης αν δεν υπήρχε ανάγκη για ταξίδι από Θεσσαλονίκη προς Τυρναβο ( πράγμα που είναι πολύ κουραστικό και άβολο με το peugeut 107 ) πάλι δεν θα άλλαζα . Να προσθέσω εδώ ότι ετοιμάζω κάτι σαν "καλύβα - εξοχικό" στην Καρυά Ολύμπου , οπότε θα ήθελα να είναι άνετο και σε έναν τέτοιο δρόμο . ( Δεν είναι όμως η καθημερινότητα . ) Το peugeut 107 θα μείνει στα χέρια μας και θα το χρησιμοποιουμε για μέσα στην πόλη . ( Δηλαδή θα μείνει στην γυναίκα μου για να πηγαίνει στην δουλειά κτλ . ) Το καινούριο , όταν με το καλό το πάρουμε , θα το έχω εγώ για να πηγαίνω στην δουλειά και στα ταξίδια . Το χρηματικό ποσό που σκέφτομαι είναι μέχρι 22 000. ( 7000 - 10000 προκαταβολή και τα υπόλοιπα σε δόσεις ) . Αν χρειαστεί να συμπληρώσω κάτι , είμαι στην διάθεση σας . Αν πρέπει να ανοίξω δικό μου θέμα , ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη και θα το πράξω . Σας ευχαριστώ !
  4. Χαιρετω το forum , υπαρχει ενα δυκτιο στον χωρο εργασιας μου και μεχρι τωρα ειχαμε ενα modem router για το internet και συνδεοταν πανω στο switch στο οποιο κατεληγαν ολοι οι υπολογιστες. Τωρα επειδη χρειαζομαστε και 2ο modem router που θα μας δεινει συνδεση απομακρυσμενα σε ενα cloud server. Ολοι οι υπολογιστες πρεπει να μπαινουν και στο internet και στο cloud. Αν βαλω και τα 2 router στο switch και βαλω απο δυο ip στα pc εχω θεματα . Πως μπορω να το κανω?
  5. αρα αν το βάλω 155 συνολο ειναι καλα . Ευχαριστώ.
  6. Xαιρετώ το forum , θέλω να βάλω αγγελία προς πώληση τα παρακάτω . μητρική : DFI T3H8 (πολυ καλο κομμάτι για oc , ελάχιστο vdroop και συμπαθούσε πολύ το oc , το αναφέρω για αν την θέλει κανείς για oc , όχι για να ανέβει η τιμή ) επεξεργαστής : i7 920 ή w3530 ram : 8 gb (2 x 4 απλες ουτε θυμάμαι ) ( μαζί θα δωθουν και 3χ2 gskill trident 3000mhz cherry picked αλλα πιώμενες στο oc και με stock ταση unstable) ( Επειδη είχε χαλάσει η κάρτα ήχου που είχε η μητρική θα δώσω μαζί μια creative extreme gamer ) κάρτα γραφικών gtx470 twin frozr msi
  7. Άλλο ένα καλό παράδειγμα για το μεγαλύτερο λάθος που γίνεται από όλους μας. Η προσωπική εμπειρία με έναν δίσκο δεν αποτελεί ικάνο δείγμα για να βγάλουμε συμπεράσματα ( Ηθικόν δίδαγμα: όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Καλή η ταχύτητα των SSD αλλά η τεχνολογία πάνω στην οποία βασίζονται μάλλον είναι λάθος. Θα έπρεπε να είχαν μια μικρή μπαταρία μέσα τους ή μερικούς super capacitors ώστε να αποφεύγονται τέτοια περιστατικά. ) Προς συμμόρφωση όλων μας: να μην εμπιστευόμαστε τους SSD. OK μπορεί να μην χαλάν με ένα ταρακούνημα ή πέσιμο αλλά με μια διακοπή ρεύματος μπορεί να πάθουν χειρότερα. Το ότι ο συμφοrumitis έχασε ενα ποσοστό των δεδομένων του μπορεί να μας οδηγήσει μόνο στο συμπέρασα του να κάνουμε πολύ συχνο backup παρά σε οποιοδήποτε άλλο συμπέρασμα της τεχνολογιάς και κατασκευής των δίσκων.
  8. PaokToTheBone

    Αγορα σκουπας

    Καποιο συγκεκριμενο μοντελο miele? τις απο κατω μπορω να τις κοιταω για ωρες...
  9. PaokToTheBone

    Αγορα σκουπας

    Χαιρετώ το forum , kαλησπέρα . Ενδιαφέρομαι για αγορά σκουπας. Μέχρι τώρα είχα μια samsung 1200W την οποια είχα αγοράσει απο την γειτονιά μου απο το αντιστοιχο μαγαζι. Πλεον οσο και να την φυσαω καθαριζω αλλαζω σακουλες οσο δουλευει το σπιτι μυριζει περιεργα. και εχει πεσει κατακορυφα και η αποδοση της. Θέλω λοιπον να αγορασω μια καινουρια σκουπα η οποια να ειναι αποδοτικη και να μην πάθει αυτο το πραμμα με την μυρωδια. Προφανώς και δεν ξερω πολλα (ισως και τιποτα απο σκουπες ) για αυτο και η απλη/αστεια περιγραφη μου. Δεν με ενοχλει να δωσω ενα μεγαλο ποσο (200-300 ευρω) (οχι ομως και 1000 ευρω για σκουπα.) Καποια αξιολογη για να κανει την δουλεια της. Ενεργοποιηθηκα να αγορασω και σκουπα γιατι η γυναικαεχει ευαισθεια στην γυρη και σκονη. Σας ευχαριστω.
  10. Καλησπέρα , Μετά την αγορά του Daikin για τον χώρο εργασίας , ήρθε η ώρα για αγορά κλιματιστικού για το σπίτι. Μέχρι 600 ευρώ και απο μαγαζί που να κάνει άτοκες δόσεις ποιο κλιματιστικό θα προτείνατε? (12000btu)
  11. Καλησπέρα , θα αγοράσω κλιματιστικό 18000BTU. Moυ έχουν προτείνει την εταιρεία DAIKIN. Μου έχουν πει οτί υπάρχουν όμως Ιαπωνικά DAIKIN και φασών. Δεν γνώριζω αν ισχύουν τα παραπάνω που μου είπαν. Το κλιματιστικό θα μπει σε κατάστημα οπότε μόλις θα αρχίσουν οι ζέστες θα δουλεύει 12 ώρες συνεχόμενα για τους μήνες αυτούς. Άρα με ενδιαφέρει να μπορεί να ανταπεξέλθει στην παραπάνω λειτουργία και να ειναι καλής ενεργειακής κλασσης. Σας ευχαριστώ.
  12. Καλημέρα , ζητώ συγγνώμη για το προηγούμενο μου μύνημα (το διαβάζω τώρα και δεν βγάζω ουτε εγώ άκρη.) Θα έβαζες εξτρα tank ενδιάμεσα απο το ψυγείο και την τρόμπα-μπλοκ?
  13. θεωρω οτι θα ιεναι δυκσολο να φυγει. Λες να μην ασχοληθω να την κανω και μετα ισως την βαλω στο pc της κρεβατοκαμαρας χωρις ανεμηστηρακια. θα ψυχει ενα 6500.
  14. H αληθεια ειναι οτι θα την κανω και θα καθεται , εχω noctua dh14 , prolima megahalems και μια true black. Αλλα αφου εγινε και μου εμεινε στα χερια και το κοστος να φτιαχτει ηταν μικρο , ειπα να την φτιαξω. Ποσο να πουλιεται , επισκευασμενη? Ειναι καινουρια , δεν δουλεψε ποτε , γιατι την τρυπησα οσο την περνουσα.
  15. Σε ευχαριστώ . Και την γεμιζω full ? Κενα αερος κτλ για την τρομπα? Υπαρχει καποια μεθοδος?
  • Δημιουργία νέου...