Προς το περιεχόμενο

tasoskont

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    393
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με tasoskont

  • Ημερομηνία γέννησης 05/06/1982

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

tasoskont's Achievements

  1. Αν μιλάς για mild ,αν σου μείνει η 48v μπαταρία κινείσαι κανονικά.Απλα δεν έχεις την υποβοήθηση της 48v.
  2. ανάλογα για ποιο 1000 αρι ecoboost κοιτάς ,δεν είναι όλοι με ιμάντα κάποιοι έχουν καδένα.πχ focus 2020 μοντέλο 1.0 155 είναι με καδένα.
  3. εμφανή διαφορά έχει μόνο για τους πίσω σε σαμαρακιά λακούβες,στην συνολική συμπεριφορά του αυτοκινήτου δεν έχει καμία διαφορά και αν έχει δεν είναι αντιληπτή.
  4. Σε ποια έκδοση focus μπήκες ? γιατι ακομά και η κεντρική κονσόλα στο A3 αν δεν κάνω λάθος είναι σκετο πλαστικό ενώ στο focus έχει δερμάτινα μαλακά επιθέματα στα πλαινά της κονσόλας.
  5. Αν το συγκρίνεις με το Focus st line 155 άλογα , Το Α3 ποιο ποιοτικό δεν είναι ,οδηγικά καλυτέρο δεν είναι, ποιο αξιόπιστο αμφιβάλω αν είναι. Oπότε να δώσεις 2 χιλ παραπάνω για volkswagen όντως είναι αστείο εκτός βέβαια αν σου αρέσει περισσότερο.
  6. https://www.newsauto.gr/news/i-seat-stamata-tin-paragogi-aftokiniton/ Tα Seat θα γίνουν scooter
  7. Δεν υπάρχει premium ούτε στη Α class ούτε στη σειρά 1 BMW ,το μόνο premium είναι η τιμή όταν πας να τη πάρεις ,η τιμή στα extras και η τιμή στα service. Έχει πέσει από τη μία αρκέτα η ποιότητα σε Α class και σειρά 1από την άλληγ έχει ανέβει στις υπόλοιπες μάρκες που είναι τσάμπα λεφτά. Εκτός αμα θες να κάνεις το κομμάτι σου με το αστέρι οπότε go for it. Aν θες να δεις πραγματικά τι σημαίνει premium Μερσεντα πας σε C class και πάνω ,εκει ναι αξίζει.
  8. εντάχει τώρα μιλάμε για αμάξια και αναφέρουμε τα mini που είναι κουτιά με 4 ρόδες.Αστείο τουλάχιστον να συγκρίνουμε Alfa με mini ,από ιστορία μέχρι όπου θες
  9. Βασικά επειδή αυτή τη πο...ιά την κάνουνε αρκετές αντιπροσωπείες Ford ,η 8 ετία είναι δώρο από τη Ford και όχι από την αντιπροσωπεία που παει να το περάσει σαν δώρο ή έκπτωση ή ξερω εγω τι άλλο
  10. Οι αντιπροσωπείες θα προτείνουν ότι τους έχει ξεμείνει και αυτό που θέλουν να διώξουν.Πήγαινε γιαυτό που ήθελες από την αρχή και δεν θα το μετανιώσεις.
  11. Kαταλαβαίνεις ότι 120 με 180 η διαφορά σε χρόνο που φτάνεις στο τελικό προορισμό δεν παίζει να είναι πάνω απο 15 λεπτά?
  12. Δεν υπάρχει mild hybrid που να σε κινεί ούτε 2 πόντους με χρήση μόνο ηλεκτροκινητήρα.Με το coasting στα αυτόματα μάλλον εννοείς ότι σβήνει ο κινητήρας και πας (για όσο στο επιτρέπει η κλίση του δρόμου) χωρίς να κάψεις καύσιμο ενώ παράλληλα γίνεται φόρτιση της μπαταρίας
  13. Γνώμη μου λάθος που έδωσες το abarth αφού έχεις και Giulietta για ποιο μεγάλο και τώρα τσάμπα ταλαιπωριέσαι
  14. Χώρο αποσκευών δεν κόβει η μπαταρία είναι κάτω από την θέση του συνοδηγού.
  15. το τιμόνι είναι στη τιμή ή πάει στα extra?😀
  • Δημιουργία νέου...