Προς το περιεχόμενο

ana4732

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    33
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ana4732

  • Ημερομηνία γέννησης 11/08/1959

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.153 προβολές προφίλ

ana4732's Achievements

  1. γεια σας, εχω luna πριν το crash και αγορασα μερικα και μετα το crash στη Binance και eToro. Τελικα θα εφαρμοστει το proposal 1623 σωστα ? Δεν μπορω να βγαλω ακρη, ξερει κανεις να μου πει για να δικαιουμαι αυτα που λεει το 1623, αν θα πρεπει να τα κρατησω στη Binance και eToro ή πρεπει να τα στειλω στο terrastation wallet ? Γενικα , παρακαλω αν γνωριζει καποιος ας μου πει τι κινησεις θα πρεπει να κανω και εως ποια ημερομηνια ? ευχαριστω
  2. καλησπερα σας, δυο ερωτησεις και απο μενα, αν μπορει ας βοηθησει καποιος για Binance. _εχω ενεργοποιησει το demo account ( testnet.binancefuture.com) κανω login βλεπω demo ποσό $100.000, . αλλα οταν ανοιγει η πλατφορμα , η τιμη του asset BTCUSDT δεν αλλαζει , παραμενει στατικη, τα υπολοιπα πεδια ( εντολες , παραθυρα μπορω να τα ρυθμισω ). Ως εκ τουτου , δεν μπορω να κανω τεστ τους τυπους εντολων ( πχ limit , stop Market , Trailing stop κλπ.) Μηπως πρεπει να ρυθμισω κατι αλλο ? _Η binance εχει διαθεσιμα bots trading που θα μπορουσα να τρεχω ? Απαιτειται ελαχιστο κεφαλαιο συμμετοχης σε αυτα ? σας ευχαριστω
  3. καλημερα , για τις αγγελιες. _Δεν γινεται να προστεθει ενα πεδιο ( οπως παλια ) ωστε να συμπληρωνει αυτος που βαζει την αγγελια που ειναι η εδρα του ? Θεωρω οτο πολλοι προτιμουν συναντηση , αλλα και θελουν να αποφυγουν την "ανασφαλεια" και τα επακολουθα της αποστολης. _ επισης γινεται να φαινεται ( οπως παλια ) η ημερομηνια και η ωρα που βαζει καποιος την αγγελια χωρις καθε φορα να χρειαζεται να πηγαινει κανεις μεσα στην αγγελια για να το βρισκει ? ευχαριστω
  4. dδεν εκανα καποια ρυθμιση , default τιμες
  5. καλημερα σας, μπαινονατας μεσα στην αγγελια , δεν υπαρχει πλεον το πεδιο "Αλλες αγγελιες του ιδιου μελους " που παλιοτερα υπηρχε. Ειναι χρησιμο να υπαρχει διοτι με αυτο φαινεται αν ο πωλητης εχει αγορασει το αντικειμενο απο αλλο μελος , και το πουλαει ξανα. Θα διορθωθει ? Επισης δεν βλεπω να υπαρχει σχετικη ενδειξη για αντικειμενο που εχουν πουληθει και αγγελια που εχει ολοκληρωθει. ( ή μηπως διαγραφεται η αγγελια ? )
  6. σ΄ευχαριστω που το διαβασες , ισως αν πραγματοποιηθουν καποια απο τα παραπανω , βοηθησουν πολλους.
  7. Οκ, εσεις αλλαζετε τα πραγματα , δεν νομιζω ότι ρωτησατε τον κοσμο τι θα προτιμουσε , αλλα και κοσμος που επισημαινει καποιες παραληψεις τελικα ακουγεται ? Σίγουρα δεν μας υποχρεώνετε να μείνουμε , αλλά εγώ τουλάχιστον θεωρώ ότι στο κομμάτι « αγγελίες» που συνήθως κοιτάω συνέχεια , αν θέλω να αγοράσω ή να πουλήσω κάτι υπάρχουν τόσες που είναι σχεδόν μονόδρομος. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ο ενδιαφερόμενος δεν πρέπει πλέον να έχει περισσότερες πληροφορίες άμεσα και μπροστά στα ματιά του αλλά πρέπει να τις ψάχνει ανά αγγελία μια προς μια την στιγμή μάλιστα που υπάρχει άπλετος και ανεκμετάλλευτος χώρος στην σελίδα Παλιότερα, και μόνο σκοράροντας την λίστα αγγελιών είχαμε σχεδόν «αρκετά καλή εικόνα» της , αλλά αντί αυτό να το εμπλουτίσετε με περισσότερη πληροφορία , προφανώς το θεωρήσατε περιττό και το αφαιρέσατε πχ. λειπουν _Αγορα-πωληση _Διαβασμένη – μη διαβασμένη _Σε εκκρεμότητα - μη διαθέσιμο πλέον _Ώρα και μέρα που μπήκε η αγγελία Και θα μπορούσαν να προτεθούν επίσης _ έχω επικοινωνία ή έχω στείλει μήνυμα/τηλέφωνο κλπ , περιμένω απάντηση _τοποθεσία που βρίσκεται το αντικείμενο _ να υπάρχει η επιλογή και στο πάνω μέρος της σελίδας να βλέπω σε ποια σελίδα βρίσκομαι (τώρα για να το δω κάνω scroll κάτω ,επίσης όταν κάνω refresh και βρίσκομαι στο πάνω της σελίδας δεν βλέπω τις νέες αγγελίες, αν βρίσκομαι σε άλλη εκτός της 1ης σελίδας. _ να προστεθεί ένα πεδίο που να δέχεται να γράψω ένα σχόλιο και ίσως κάποιο tag για αναζήτηση στη αγγελια. Δηλ. αν πχ ψάχνετε για κινητό , προτιμάτε να μπαίνετε κάθε φορά μέσα στη συγκεκριμένη αγγελία για να δείτε τα παραπάνω ή θα προτιμούσατε να τα βλέπατε στο listing ?
  8. γιατι οπως φαινεται και απο τα σχολια των μελων , ψαχνουμε "χαμενες πληροφοριες που ηδη υπηρχαν πριν" και κανανε την ζωη μας ευκολοτερη και γι' αυτα που δεν δουλευουν ή δειχνουν λαθος πληροφορια. νομιζω οτι τοσα μελη αναφερουν τι δεν υπαρχει ή τι λειπει απο πριν , τι δεν λειτουργει , και τι θα προτιμουσανε. Αρκετοι επισης δεν ζητανε roll back αλλα να μπορουν να δουλευουν στο παλιο αν θελουν. Ειμαι περιεργος να δω τις επομενες μερες αν θα εφαρμοστει κατι απο ολα αυτα.
  9. γεια σας, χωρις καμμια ειδοποιηση ή μηνυμα ξαφνικα νέο look στις αγγελιες , και εναρξη με προβληματικη λειτουργια και σωρο με προβληματα και παραλειψεις. τα σχολια μου και απο εμενα λοιπον για την νεα εμφανιση "ΑΓΓΕΛΙΩΝ". Στην λιστα λοιπον της κάθε κατηγοριας. 1. μεγαλη επιφανεια "ασπρο" background που κουραζει και βγαζει ματια. 2. ΛΙΓΗ πληροφορια ανα σελιδα . Σε 24 inch μονιτορ , πολυς "αχρησιμοποιητος χωρος" , που σε αναγκαζει να ανεβοκατεβαινεις scroll up - down ( see photo ) Φαρδιες ασπρες λωριδες αριστερα και δεξια. 3. στις αγγελιες , δεν υπαρχει φωτεινη ενδειξη "ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟ - ΜΗ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟ" 4. δεν υπαρχει σημανση "ΖΗΤΗΣΗ - ΠΩΛΗΣΗ" ( πρεπει να μπεις μεσα στην αγγελια ). 5 . δεν φαινεται η ωρα που μπηκε η αγγελια ( εκτος και αν μπεις μεσα στην αγγελια ). 6. Δεν φαινεται αν είναι σε “ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ” η αγγελια. 7. τεραστιες φωτο σε καθε κατηγορια ( όταν πχ ψαχνω για motherboard ) γιατι στη προεπισκοπηση πρεπει να είναι τεραστια η φωτογραφια ? Μεσα στην αγγελια ναι να είναι μεγαλες ). Είναι τοσο μεγαλες που χωρανε 2χ3 αγγελιες (και 1χ3 μισες ,δεν χωρανε στην οθονη) 7. Λειπει δυνατοτητα να εμφανιζεται καθε αγγελια κατω απο την αλλη ( οπως παλια ) δηλ αγγελια ανα row. 8. Δεν μπορω να δω αλλες αγγελιες του ιδιου μελους ( οπως ισχυε παλια ) 9. Προτεινω να προστεθει ενα πεδιο σε καθε αγγελια για να μπορω να βαζω σχολια δικα μου ή ακομα και tag για αναζητηση. Τις περισσοτερες φορες γινεται ανανεωση/αναβαθμιση για πληρεστερη και ευκολοτερα προσβασιμη πληροφορια. Εδώ αυτό που προεκυψε , υπολειπεται απο το προηγουμενο σε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ σε πολλα σημεια , Γιατι ? Ισως γιατι αυτος που το φτιαχνει δεν γνωριζει που πρεπει να δινει προσοχη ή γιατι κρινατε ότι όλα τα προηγουμενα που αναφερω είναι αχρηστα ? Πραγματα που υπηρχαν , και σε εμφανες σημειο !!!!!!! _Για να βρω σε ποια σελιδα βρισκομαι ,πρεπει πλεον να πηγαινω στο κατω μερος της σελιδας. _ Δεν φαινεται να υπαρχει πεδιο για να δηλωνει οτο μελος για την περιοχη που βρισκεται το αντικειμενο. Ξαφνικα σημερα χωρις καμμια ειδοποιηση μας παρουσιαζετε ενα νεο look το οποιο ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. Διαβαζω και αλλα προβληματα αλλων μελων. Ευχομαι η επομενη αναβαθμιση να αργησει ή καλυτερα να μην γινει ποτε. Τουλαχιστον θα φτιαξετε ενα οδηγο για το πως πχ μπορω να αλλαξω το ΑΣΠΡΟ φοντο , το μεγεθος των φωτογραφιων , να βλεπω τις αγγελιες σαν λιστα οπως στο προηλουμενο κλπ . Πως δουλευει το πεδιο "ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ¨" και απο κατω " Επιφανεια Tablet Τηλεφωνο ? δηλ. τι εννοειτε ? Θα υπαρχει δυνατοτητα να επιστρεψω στο προηγουμενο ?
  10. ana4732

    Insomnia v2021 - Αναφορά bugs

    Λιγες φορες εχω δει να γινεται ανανεωση/αναβαθμιση σε κατι και αυτο που προκυπτει να υπολειπεται απο το προηγουμενο σε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ σε πολλα σημεια , Γιατι ? Ισως γιατι αυτος που το φτιαχνει δεν γνωριζει που πρεπει να δινει προσοχη ή γιατι θελει να τελειωσει γρηγορα. Πραγματα που υπηρχαν , και σε εμφανες σημειο !!!!!!! _Δεν υπαρχει ενδειξη αν ειναι ΠΩΛΗΣΗ ή ΑΓΟΡΑ ( Εκει που εμφανιζονται οι αγγελιες της κατηγοριας στη λιστα ). _Δεν υπαρχει ενδειξη ΑΝΑΓΝΩΣΜΕΝΟ ή ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΣΜΕΝΟ _Δεν υπαρχει ενδειξη ποτε μπηκε η αγγελια ( ημερα , ωρα ) _Δεν μπορω να βλεπω πλεον αλλες αγγελιες του ιδιου μελους. _Για να βρω σε ποια σελιδα βρισκομαι ,πρεπει πλεον να πηγαινω στο κατω μερος της σελιδας. _ Βλεπω μονο 6 αγγελιες ανα σελιδα ακομα και σε μεγαλη οθονη και βλεπω αδειες λωριδες "Ασπρο χωρο" αριστερα και δεξια. _Στη σελιδα με τις κατηγοριες , κατι φωτογραφιες Τεραστιες , ετσι για να γεμιζει η οθονη. _ Δεν υπαρχει πεδιο για την περιοχη που βρισκεται το αντικειμενο. Ξαφνικα σημερα χωρις καμμια ειδοποιηση μας παρουσιαζετε ενα νεο look το οποιο ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. Ευχομαι η επομενη αναβαθμιση να αργησει ή καλυτερα να μην γινει ποτε. Τουλαχιστον θα φτιαξετε ενα οδηγο για το πως πχ μπορω να αλλαξω το ΑΣΠΡΟ φοντο , το μεγεθος των φωτογραφιων , να βλεπω τις αγγελιες σαν λιστα οπως στο προηλουμενο κλπ . Πως δουλευει το πεδιο "ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ¨" και απο κατω " Επιφανεια Tablet Τηλεφωνο ? Θα υπαρχει δυνατοτητα να επιστρεψω στο προηγουμενο ?
  11. ana4732

    Insomnia v2021 - Αναφορά bugs

    νομιζω οτι θα διευκολυνε σε καθε αγγελια , εκει που βλεπει κανεις ομαδικα την λιστα της κατηγοριας ( αναφερομαι ενοτητα " αγγελιες " ) να υπαρχει ενα πεδιο ωστε να υπενθυμιζει στο μελος να δηλωσει την εδρα του ή που βρισκεται , πραγμα το οποιο πολλοι δεν το κανουν ( ισως απο αμελεια ). Πληροφορια που για να την μαθεις , πρεπει να στελνεις μηνυμα.
  12. ana4732

    Insomnia v2021 - Αναφορά bugs

    τα σχολια μου και απο εμενα για την νεα εμφανιση "ΑΓΓΕΛΙΩΝ". 1. μεγαλη επιφανεια "ασπρο" background που κουραζει. 2. σε 24 inch μονιτορ , πολυς "αχρησιμοποιητος χωρος" , που σε αναγκαζει να ανεβοκατεβαινεις scroll up - down ( see photo ) 3. στις αγγελιες , δεν υπαρχει φωτεινη ενδειξη "ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟ - ΜΗ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟ" 4. δεν υπαρχει σημανση "ΖΗΤΗΣΗ - ΠΩΛΗΣΗ" ( εκτος και αν μπεις μεσα στην αγγελια ). 5 . δεν φαινεται η ωρα που μπηκε η αγγελια ( εκτος και αν μπεις μεσα στην αγγελια ). 6. τεραστιες φωτο σε καθε κατηγορια , που πιανουν πολυ χωρο ( πιο πρακτικο μικροτερες και μεσα στην αγγελια μεγαλες ). Βλεπεις 2χ3 αγγελιες και 1χ3 μισες ( δεν χωρανε στην οθονη) 7. Λειπει δυνατοτητα να εμφανιζεται καθε αγγελια κατω απο την αλλη ( οπως παλια ) δηλ αγγελια ανα row. 8. δεν δουλευει η αναζητηση 9. Δεν μπορω να δω αλλες αγγελιες του ιδιου μελους ( οπως ισχυε παλια ) 10. Γινεται να προστεθει ενα πεδιο σε καθε αγγελια για να μπορω να βαζω σχολια δικα μου ή ακομα και tag για αναζητηση ?
  13. ana4732

    Insomnia v2021 - Αναφορά bugs

    γεια σας, δεν θα μπορουσατε να στειλετε μια ειδοποιηση ή μηνυμα οτι θα γινουν αλλαγες στις αγγελιες ? Δεν θα μπορουσατε να βαλετε ενα link για να μπορουμε να βρουμε καποα βοηθεια σχετικα με αυτο ? Ξαφνικα βλεπω διαφορετικη εμφανιση , να μην φαινεται "ΖΗΤΗΣΗ -ΠΩΛΗΣΗ" , να βλεπω μονο μεγαλες εικονες αγγελιων , να μην γινεται σε "detail mode " η αγγελια , και να ψαχνω εδω και ωρα να βρω πως θα αλλαξω τη νεα εμφανιση , χωρις αποτελεσμα.
  • Δημιουργία νέου...