Προς το περιεχόμενο

Euxin

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    91
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Euxin

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1977

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Euxin's Achievements

  1. Καλησπέρα φίλε, Μπορείς παρακαλώ να μου στείλεις φώτο της συνεδεσμολογίας του RiCloud με τον λέβητα; Σ΄ευχαριστώ εκ των προτέρων
  2. Ευχαριστώ για την γνώμη, Επιβεβαίωσες την κακή θύμη που έχει. Τελικά καταλίγω σε αυτό Wifi Smart Thermostat Wall-hung Gas Boiler Heating Temperature Controller Work With Alexa Google Home - Smart Temperature Control System - AliExpress Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να συνδιάσω τον θερμοστάτη του λέβητα με της έξιπνες θερμοστατικές κεφαλές, δηλαδή να επικοινωνούν μεταξύ τους, και όχι να είναι δυο διαφορετικά συστήματα. Γνωρίζει κανείς κάτι;
  3. Πήρα ίδιο λέβητα, και είμαι τώρα σε φάση επιλογής θερμοστάτη. Τι εντυπώσεις έχεις από το RiCloud;
  4. ελπίζω να μην είναι το ίδιο σενάριο με τη διαφορά πως στο πρώτο η δράση ήταν στον ουρανό ενώ στο δεύτερο θα είναι στο νερό
  5. Το μενου του 10 πολυ καλητερο ηταν. Παρατήρησα ένα πρόβλημα: Χρησιμοποιώ 5 γλώσσες στο πληκτρολόγιο. Οταν κάνω αλλαγή δεν πάει στην επόμενη αλλά στην μεθεπόμενη και στη συνέχεια αλλάζει κανονικά.
  6. Θα πω για τον εαυτό μου. Όταν ήμουν φοιτητής μπορούσα να κάθομαι ώρες ατελείωτες. Αλλά μετά από κάποια ηλικία κατάλαβα ότι τέτοιες δεξιότητες πλέον δεν έχω και αναγκαστικά έβαζα στο γραφείο το κουτί και πάνω του το λάπτοπ και έγραφα την εργασία μου όρθιος και μετά πάλι καθόμουνα. Ουσιαστικά κατέληξα να εργάζομαι μία ώρα καθιστός, μία ώρα όρθιος. Νομίζω πως υπάρχει μόνο αυτός ο λόγος – δηλαδή για όποιον δεν μπορεί να κάθετε πολλές ώρες είναι μονόδρομος.
  7. Τελικά τα θέματα που σχετίζονται με τα γραφεία και καρέκλες πρέπει να μπουν στην ενότητα Hardware ))) Περίπου πριν από 4-5 χρόνια άρχισα να βάζω στο τραπέζι μια κούτα από μπανάνες και πάνω της το λάπτοπ και έτσι όρθιος δούλευα καμιά ώρα και μετά πάλι καθόμουνα, και ξανά πάλι όρθιος. Τότε στην αγορά δεν υπήρχαν ηλεκτρικά γραφεία ή απλά δεν έψαχνα καλά εγώ. Πρόσφατα ξεκίνησα μια έρευνα που απαιτεί πολλές ώρες δουλειάς στο γραφείο και έτσι πάλι προέκυψε το θέμα εναλλαγής καθιστής και όρθιας εργασίας και άρχισα να ψάχνω για γραφείο με ρυθμιζόμενο ύψος. Στην αρχή είχα καταλίξη στο γραφείο IKEA Bekant BEKANT γραφείο καθιστής/όρθιας θέσης, Άσπρο / Μαύρο | IKEA Ελλάδα. Όμως όταν είδα σε ένα βίντεο το πως κουνιέται όταν είναι τέρμα πάνω κατάλαβα πως δεν αξίζει. Τελικά κατέληξα και αγόρασα το γραφείο Dromeas ALMA – HT. Γραφείο Εργασίας "Alma HT" - Δρομέας ΑΒΕΕΑ (dromeas.gr). Το πήρα σε έκπτωση στα 363 ευρώ + 37 ευρώ τα μεταφορικά. Ένας από τους λόγους που τελικά κατέληξα στο συγκεκριμένο γραφείο είναι πως έχω πάνω από 10 χρόνια μια καρέκλα γραφείου της ίδιας εταιρίας. Πρώτες εντυπώσεις από το γραφείο είναι πολύ καλές, και η πρώτη σκέψη που μου ήρθε είναι πως το γραφείο όπως και η καρέκλα τελικά και αυτά είναι Hardware ))). Η κατασκευή του γραφείου είναι πολύ καλή και γερή και το σημαντικότερο δεν κουνιέται καθόλου, ακόμα και τέρμα πάνω είναι σταθερό και άνετα μπορείς να βαστάς πάνω του. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι πως είχε λίγες επιλογές χρωμάτων επιφάνειας, δηλαδή δεν υπάρχουν σκούρα χρώματα. Το πιο σκούρο είναι η ανοιχτή καρυδιά. Εγώ θα προτιμούσα κάτι πιο σκούρο. Επίσης έχω μια παρατήρηση σε ότι αφορά τα πλαστικά που είναι από κάτω στα οποία κρύβονται τα καλώδια – εδώ θα ήθελα να πως στους κατασκευαστές: ρε παιδιά αφού φτιάξατε τόσο καλό προϊόν πως καταφέρατε και βάλατε αυτά τα πλαστικά;! )))
  8. Τελικά σύνδεσα και το DECT μέσω του FritzBox και πλέον το σταθερό το βάζω όπου θέλω.
  9. Σ΄ ευχαριστώ φίλε. είσαι εξαιρετικός! Με βοήθησες πολύ! Να σε καλά!
  10. Ευχαριστώ το κατάλαβα Καλά καταλαβαίνω πως πρέπει να προσθέσω τηλεφωνικό αριθμό; Αν ναι, ξέρει κανείς πως συμπληρώνονται τα πεδία για την πρόσθεση του τηλεφωνικού αριθμού;
  11. Αν σου είναι εύκολο κάνε screenshot τις ρυθμίσεις που αναφέρεις.
  12. Εδώ και πάνω από ένα χρόνο η σύνδεση μου στη Νόβα που ήταν 50αρα κατά μέσω όρο μου παρείχε ταχύτητα στα 20. Τελικά αποφάσισα να μεταβώ στη Vodafone Home Double Play - 100. Στο συμβόλαιο ρητά αναγράφετε το κατώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας. Μη εξασφάλιση του οποίου δίνει δικαίωμα ακύρωσης του συμβολαίου στον χρήστη. Στη δικιά μου περίπτωση το όριο είναι 53. Δηλαδή Το πρόγραμμα ονομάζετε 100, στο οποίο αναφέρεται η εγγυημένη ταχύτητα 93, αλλά στο συμβόλαιο το κατώτατο όριο είναι 53. Έκανα μετρήσεις ταχύτητας και είναι αρκετά υψηλή σταθερά πάνω από 80-90. Σε σύγκριση με το πρόγραμμα που είχα τη μετάβαση θεωρώ θετική καθώς ακόμα και στην τιμή μου βγήκε 1 ευρώ πιο οικονομική Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι η τηλεφωνία είναι VoIP. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιώ δικό μου ρούτερ FritzBox 7581, διότι η εταιρία δεν παραχωρεί κωδικούς για τη σύνδεση του νούμερου. Η τεχνική υποστήριξη Vodafone υποσημείωσε πως η τηλεφωνία μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά μέσω του δικου της εξοπλισμού. Η εναλλακτική λύση που μου πρότειναν είναι να κάνω forwarding της γραμμής του ιντερνετ απο το δικό τους ρούτερ στο δικό μου. Δηλαδή στη λειτουργία θα πρέπει να είναι δυο ρούτερ κάτι το οποίο θεωρώ περιττό και αναγκαστικά άρχισα να χρησιμοποιώ το δικό τους ρούτερ. Για μένα ως χρήστη το γεγονός αυτό προκάλεσε αρνητική εντύπωση.
  13. Στο Microsoft Surface Book (1) πάντως δεν γίνετε αναβάθμιση. Βγαίνει μήνυμα ότι το λάπτοπ αυτή τη στιγμή δεν πληροί τις προϋποθέσεις.
  14. Είδα το μαύρο, η οθόνη ώραία αλλά το σώμα και δεν μου άρεσε καθόλου. Έβαψαν το μέταλο σε χρώμα που το κάνει να φάινετε σαν φτινό κινέζικο πλαστικό.
  15. Τα tags της Evernote είναι ποιο βολικά. Στο OneNote δεν κατάλαβα πως λειτουργούν τα tags.
  • Δημιουργία νέου...