Προς το περιεχόμενο

dinos1986

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    11
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

dinos1986's Achievements

  1. Και εγώ μίλησα τώρα με πλαίσιο. Αύριο παραλαμβάνω
  2. Καλησπέρα. Στο public το είχα πληρώσει με κάρτα και ζήτησα επιστροφή χρημάτων λόγω ακύρωσης. Στο πλαίσιο το έβαλα αντικαταβολη Public έλεγε σήμερα η αύριο παράδοση. Στο πλαίσιο λέει Παρασκευή 23.7 και ειναι στο στάδιο συλλογής. Αναμένουμε...
  3. Από public μόλις με κάλεσαν και μου ακύρωσαν την παραγγελία. Το πακέτο με το rachet. Είναι εκτός αποθέματος και υπήρχε πρόβλημα στο site... Έριξα στο πλαίσιο τώρα. Για να δούμε..
  4. Τα κατάφερα και το αγόρασα τελικά με paysafe αλλάζοντας τη χώρα σε Γαλλία. Τα υπόλοιπα στοιχεία κανονικά. Mόλις πάτησα buy aνοιξε κανονικά το site της paysafe, έβαλα τον κωδικό και όλα κύλισαν ομαλά, ήρθε το confirmation email και μετά από καμμια ώρα το serial για το registration!!
  5. dinos1986

    Guild Wars 2

    Τα κατάφερα και το αγόρασα τελικά με paysafe αλλάζοντας τη χώρα σε Γαλλία. Τα υπόλοιπα στοιχεία κανονικά. Mόλις πάτησα buy aνοιξε κανονικά το site της paysafe, έβαλα τον κωδικό και όλα κύλισαν ομαλά, ήρθε το confirmation email και μετά από καμμια ώρα το serial για το registration!!
  6. Όχι δεν λύθηκε, μόλις ξαναπροσπάθησα.
  7. dinos1986

    Guild Wars 2

    Δοκίμασα με χώρες που έχουν €, Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία, Ισπανία. UK δεν έβαλα γιατί η paysafe είναι σε €.
  8. dinos1986

    Guild Wars 2

    Με paysafe δοκίμασα αλλά βγάζει μήνυμα "Payment Authorization Failed". Στα forums του κάποιοι κατάφεραν να το αγοράσουν αλλάζοντας τη χώρα, αλλά εμένα δεν προχώρησε. Δοκίμασα ακόμα και με proxy μήπως δεν αφήνει λόγω της IP αλλά τίποτα. Γενικά έχουν θέματα πάντως και με τις paysafe και με τα email όπου δεν έρχονται τα serials για την ενεργοποίηση του παιχνιδιού.
  9. dinos1986

    Προσφορές παιχνιδιών v1

    Μόνο για το Σ/Κ τo MMORPG Guild Wars 2 στα 10€ η Digital Heroic Version και στα 15€ η Digital Deluxe από το επίσημο site του παιχνιδιού. buy.guildwars2.com H αγορά του μπορεί να γίνει με πιστωτική, paypal & paysafe! Edit:Πήρα μια paysafe των 10 ευρώ και δοκιμασα να το αγοράσω αλλά βγάζει μήνυμα "Payment verification failed" Μετά απο επικοινωνία με το support μου απάντησαν οτι δεν είναι δυνατή αυτή η μέθοδος πληρωμής στην Ελλάδα παρόλο που μας εμφανίζει στις διαθέσιμες χώρες. Δοκιμασα να αλλάξω και χώρα αλλά τζιφος δεν προχωράει.
  10. Μόνο για το Σ/Κ τo MMORPG Guild Wars 2 στα 10€ η Digital Heroic Version και στα 15€ η Digital Deluxe από το επίσημο site του παιχνιδιού. http://buy.guildwars2.com/store/gw2/en_IE/html/pbPage.buyguildwars2 H αγορά του μπορεί να γίνει με πιστωτική, paypal & paysafe!
  11. Ρε παίδες είμαι καινούριος στο 11888!! Συνήθιζα να βγαίνω διάλειμμα κάνοντας logout.Άλλα μια επόπτρια μου έκανε παρατήρηση"Να πατάς not ready όταν βγαίνεις διάλειμμα" Που είναι ρε παιδιά το κουμπί ready-not ready?? στο eyebeam??,στο πληκτρολόγιο?? Δεν μπορώ να το βρω!! Please help!!
  • Δημιουργία νέου...