Προς το περιεχόμενο

tass0s

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    63
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με tass0s

  • Ημερομηνία γέννησης 17 Μαρτίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

tass0s's Achievements

  1. Εγω το βρηκα καινουριο στο ebay (απλα μην κοιταξεις απο αγγλια)
  2. Νομιζω σε αποψη χρόνου είναι το μόνο μέσο που μπορεί να διατηρήσει τα δεδομένα καπου στα 30 χρονια (σε ιδανικες συνθηκες) ενω ολα τα αλλα μεσα πρέπει να έχουν πολυ κατώτερο προσδόκιμο
  3. tass0s

    Courier και Ελλαδα.

    Μολις ελαβα το δεμα απο τη speedex που ανεφερα παραπανω, και το εφερε ενα vanακι απο καποια αλλη εταιρεια, pc parts service νομιζω κατι τετοιο.
  4. tass0s

    Courier και Ελλαδα.

    Μ' αυτα και μ' αυτα ειχα εμπειρια με 5 διαφορετικες εταιρειες κουριερ επι κορωνοιου. 15 Απριλιου Απογευμα έκανα 4 διαφορετικες παραγγελιες απο 4 διαφορετικα καταστηματα. Και τέλη του μήνα άλλη μια. Απο τις πρωτες 4, οι εταιρειες κουριερ που χρησιμοποιηθηκαν ηταν: easy-mail, tas-courier, acs, speedex. Την ιδια μερα (15/04) αποσταλθηκαν τα πακετε με easy-mail και speedex, και την επομενη (16/04) τα πακετα με tas-courier και acs. Αυτη απο τα τελη του μηνα μεχρι να συγκεντρωθουν τα αντικειμενα, αποσταλθηκε στις 30/4 με Γενικη Ταχυδρομικη. Και ετσι, η tas-courier μου παρεδωσε σε 1 μερα (17/04) το δεμα, η Γενικη Μεταφορική σε 2 μέρες απο την αποστολή του (2/5), η easy-mail σε 6 μερες (21/04), η acs σε 13 μερες (29/04) και η speedex τρεχει ακομα, το tracking εχει κολλησει σε ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, 27/04/2020 στις 16:28 και το τηλεφωνο εξυπηρετησης ειναι κατηλειμμενο. (Στις διαρκειες ημερων μπορουν να αφαιρεθουν οι 3 μερες αργιας του πασχα και η πρωτομαγια).
  5. tass0s

    Αξίζει το Guild Wars;

    " Εγώ δεν έχω καμία εμπειρία από MMOs" -Πιστεύω το GW2 ειναι η καλυτερη επιλογη καποιου "πρωταρη" σε MMO "δεν θα μπορούσα να παίξω πολλές ώρες την ημέρα" -Οντας MMO μπορεις να το παιξεις οσο και καθε οπωτε θες εσυ, σκεψου εγω ξεκινησα πριν κατι μηνες, σταματησα, ξανα ξεκινησα, ξανα σταματησα και παει λεγοντας. Πιστευω αξιζει αρκετα.
  6. tass0s

    Origin Bundle Giveaway

    Βαλε με και μενα για το medal of honor
  7. Ακουσα σημερα ενα τρανσο-κλαμπιστικο φαση, ειχε και πιανο και ελεγε καποια στιγμη, εχω την εντυπωση: "beneath my heart, beneath my heart". Ευχαριστω για τον χρονο σας
  8. Αν η τιμη μεινει εκει χαμηλα, τοτε θα ειναι καταπληκτικα κινητα.
  9. tass0s

    The Witcher 3: Wild Hunt

    Δε ξερω για σας, αλλα εγω προβλεπω να δωσω οσα χρηματα μου ζητησουν οι πολονοι
  10. tass0s

    League of Legends Topic v1

    Εχω ακουσει απο φιλους το ιδιο προβλημα. Ισως παιζει κανα bug στο χαρτη
  11. Επειδη μιλατε γι αυτο το θεμα, Ποιο ειναι το επιπεδο της σχολης των Ηλεκτρολογων Μηχανικων και Μηχανικων Υπολογιστων του ΕΜΠ στο κομματι του προγραμματισμου?
  12. tass0s

    League of Legends Topic v1

    giveaway "Champion Lissandra"
  13. Εγω εχω αυτα http://www.gameexplorers.gr/item.php?hl=el&id=6020459 , αλλα το καλοκαιρι που τα πηρα το ιδιο μαγαζι τα ειχε στα 70, δε ξερω γιατι ανεβηκαν ετσι. Με εχουν βολεψει υπερβολικα πολυ.
  14. tass0s

    League of Legends Topic v1

    ή Οταν εχεις χαμηλη ζωη και ο αντιπαλος karthus σκαει ulti αλλα εχεις zhonyas.
  • Δημιουργία νέου...