Προς το περιεχόμενο

makrixeris

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    261
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με makrixeris

  • Ημερομηνία γέννησης 10/07/1992

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.747 προβολές προφίλ

makrixeris's Achievements

  1. καλησπέρα επειδή έχασα λίγο το νήμα και δεν ξέρω τι γίνεται είμαι στο ελπε σμαρτ αξίζει να πάω σε κάποιο άλλο πρόγραμμα της ελπε η σε κάποιον άλλον πάροχο ?
  2. δώσε μας εσυ τα λεφτά για το καινούργιο pos επίσης για να κλείσεις ραντεβού στην τράπεζα κ να συνεννοηθείς θες πάνω απο 10-15 μέρες
  3. έχει θύρα που λεει eth απο κάτω θα το δοκιμάσω έτσι ευχαριστώ. ΜΤΣΤΚ ΓΜΣ ενα μήνυμα που μα ενώνει όλους
  4. δεν σηκωνει ρε φιλε κανενας το τηλεφωνο ουτε η epay ουτε η cardlink
  5. εμένα ρε παιδιά το vx520 που έχω δεν έχει καν αυτό το σπιραλ μαύρο καλώδιο έτσι μου το είχαν δώσει ένα καλώδιο τηλεφώνου έχει επάνω τι κάνω σε αυτή την περίπτωση ?
  6. Καλημέρα. να σε ρωτήσω, έχω κ εγω το vx520 είναι συνδεδεμένο με καλώδιο τηλεφώνου δεν εχω κάποιο καλώδιο λαν και ούτε μου είχαν δώσει τι κάνω σε αυτή την περίπτωση γιατί ήρθε ο υπεύθυνος για την ταμειακή και μ έλεγε δεν είναι δουλειά μ να φτιάξω το pos κ κάτι τέτοια πρέπει να πάρεις στην epay μου λέει να στο συνδέσουν μέσω ίντερνετ κ κάτι τέτοια.
  7. καλημέρα έχω pos verifone vx520 και ταμειακή norma ej net 2. Ήρθε αυτός απο οπού έχω αγοράσει την μηχανή αλλά εγώ έλειπα κ έλεγε στον υπάλληλο οτι πρέπει να πάρω τηλ την epay να μου κάνει αναβάθμιση γι σύνδεση στο internet το pos και κάτι τέτοια έμενα μου ήρθε ένα μήνυμα στο βαιμπερ απο την epay που λεει το παρακάτω. Σας ενημερώνουμε οτι το verifone vx520 τερματικό σας, υποστηρίζουν πλήρως τη διασύνδεση με την ταμειακή σας. για την απρόκοπη διασύνδεση με την ταμειακή μηχανή, κατά την επίσκεψη του πιστούμενου τεχνικού, απαιτούνται τα παρακάτω.
  8. τελικά όσοι είχατε πάρει απο stockx τι έγινε με το τελωνείο πείτε μου γιατί έρχεται ενα δέμα να είμαι προετοιμασμένος έστω
  9. Καλησπέρα. Να ρωτήσω αν έχεις κάποιο οφειλουμενο πόσο σε κάποιον πάροχο μπορείς να κάνεις ανανέωση της υδε ?
  10. makrixeris

    Καλώδιο Κεραίας

    καλημέρα γράφω εδώ για να μην ανοίγω άλλο θέμα Πήγε η αδελφή μου σε καινούργιο σπίτι κ έχουν τραβήξει καλώδιο απο την κεραία μέχρι μέσα το διαμέρισμα και είχαν την τιβι στον τοίχο η αδελφή μου θέλει να την βάλει σε έπιπλο και το καλώδιο δεν φτάνει το καλώδιο δεν είναι σε πρίζα δλδ όπως στα περισσότερα σπίτια άρα τι πρέπει να πάρει για να μακρύνει το καλώδιο ? μπορεί να πάρει ένα άλλο καλώδιο κεραίας τηλεόρασης κ να βάλει το θηλυκό μέρος του καινούργιου στο αρσενικό του παλιού έτσι ώστε να το μακρύνει ?
  11. Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κάτι στην εξωτερική μονάδα του ερκοντισιον που έβαλα το καλοκαίρι με είχε ρωτήσει ο μάστορας αν θα το ανάβω κ τον χειμώνα κ του είχα πει μερικές φορές μπορεί κ να το ανάβω. Δεν είχα καταλάβει γιατί με ρώτησε, τώρα που το άναψα κατάλαβα όμως 😂 δεν μου έχει βάλει σωλήνα για τα νερά που φεύγουν όταν το βάζω στο ζεστό ασχετο οτι του είπα οτι θα το ανάβω. Θα υπάρξει θέμα αν το ανάβω τώρα μερικές φορές χωρίς να έχει σωλήνα μέχρι να πάω να πάρω κ να τον βάλω ? Γενικά υπάρχει θέμα αν δεν έχει σωλήνα ?
  12. ναι ναι μόλις έφυγε ο τεχνικος. απο το σπιτι
  13. καλησπέρα έχω τον παρακάτω κυκλοφορητή στο σπίτι https://wilo.com/il/en/Products/en/products-expertise/industry/heating/heating/wilo-top-s/top-s-40-7-3-400-230-v-pn-6-10 και όλο μου βγάζει θέματα υπάρχει κάποιος άλλος αντίστοιχος άλλη μάρκα που να είναι κάλος ? βαζω και μια φωτο
  14. Κατά την αλλαγή στο green , είχατε λάβει ως δώρο μία κάρτα υγείας ατομική και όχι το ποσό των 80€ . Συγκεκριμένα είχε αποσταλεί στo email σας στις 6/07/2023 . εμένα μ λένε αυτο κ δεν μ δίνουν τα 80€ τωρα μ λενε αυτο Με την αλλαγή στο πρόγραμμα elpedison value, δεν δόθηκε κάποιο δώρο 80€ αλλά 50€. Εάν θέλετε μπορώ να προωθήσω το αίτημα σας για έγκριση στο τμήμα ανανεώσεων προκειμένου να καταχωρηθεί το promo των 50€ .
  15. εμένα μου είχαν πει δεν θα τα δώσουν μήπως πρέπει να τους πω κατι ?
  • Δημιουργία νέου...