Προς το περιεχόμενο

leonkoum

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    84
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με leonkoum

  • Ημερομηνία γέννησης 31/01/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.856 προβολές προφίλ

leonkoum's Achievements

  1. Γεμισε ο τοπος HR (με τα περισοοτερα & αμφιβολου 'ποιοτητας'...) σε βαθμο που πια δεν τα δινουν και σημασια.. Σκεψου μηπως αξιζει να επενδυσης χρονο και χρημα σε κατι αλλο.
  2. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!! Τουλαχιστον οχι στην αρχη... Θα δουλεψεις ως αδειουχος τεχνιτης για 2 χρονια τουλαχιστον (αποδεδειγμενα με ενσημα, σε αδειουχο εγκαταστατη) και μετα θα δωσεις εξετασεις πιστοποιησης..Για καθε κλιμακα που θα ανεβαινεις θα θες εξετασεις. Ετσι ηταν παλαιοτερα, ξερω οτι ηθελαν να τα σφιξουν τα πραγματα περισσοτερο (πολυ σωστο!!) , δεν ξερω τι εγινε τελικα, μια ερωτηση στο δημο που υπαγεσαι ή στον συνδικαλιστικο φορεα θα σε κατατοπισει καλυτερα και πιο υπευθυνα. Με ενα απλο ψαξιμο δες πχ εδω https://15epalthessalonikis.files.wordpress.com/2016/05/ceb5cf80ceb1ceb3ceb3ceb5cebbcebcceb1cf84ceb9cebaceb1-ceb4ceb9cebaceb1ceb9cf89cebcceb1cf84ceb1-ceb1cf80cebfcf86cebfceb9cf84cf89cebd1.pdf
  3. Οτι σου ειπανε... Ισχυρο καθαριστικο αστο να δρασει και με τριψημο θα φυγει καποια στιγμη Επισης.. ΜΗΝ κανεις το λαθος και αναμιξεις υδροχλωρικο με χλωρινη.. Οι αναθυμιασεις ειναι ΠΟΛΥ ΤΟΞΙΚΕΣ!!!
  4. Η αντλια θελει μελετη....και να ξερεις ΤΙ κανεις και γιατι το κανεις.. Απο αυτα που διαβαζω καταλαβαινω οτι 'βαρας στο γαμο του Καραγκιοζη' και οπου βγει... Δεν ειναι ετσι ομως... Το πιο πιθανον που θα καταφερεις ειναι οι αυξημενες καταναλωσεις... Για αρχη κοιτα το ρολοι του μετρητη ανα 24h για να καταλαβεις τι καταναλωση εχεις και τι διαβαζεις το display.. ΜΕΛΕΤΗΣΕ το manual και φωναξε τον μηχανικο που σου την περασε να στην ρυθμισει αρχικα και να εισαι παρον για να καταλαβαινεις τι κανει και γιατι... και μετα παιξε ελευθερα οπως σε βολευει... (νομιζω οτι ησουν τουλάχιστον υπερβολικος στην επιλογη της ισχυος της αντλιας(12kw)..δεν παει ουτε με το 'ματι' ουτε με το 'βαρος' αλλα επειτα απο μελετη βαση χωρου, σωματων, απωλειων, κτλ.. Οπως και να εχει καλη επιτυχια και ενημερωσε μας για τις εξελιξεις..)
  5. Παρε μια σομπα πελλετ εστω και μτχ.. Η ξυλοσομπα ειναι καλη λυση αλλα πιθανον να εχεις θεμα με τα ξυλα (αποθηκευση, χωρο, κουβαλημα, στεγνωμα κτλ). Με το πελλετ ενα-δυο σακουλια στο αυτοκινητο χωρανε μια χαρα.. Ασε τους αυτοματισμους και τα κλιματιστικα, παιζει απο το να στα 'σηκωσουν' μεχρι και να παθεις καμια βαρβατη διακοπη ρευματος.
  6. 1. Ναι 2. Ναι, με το 1% το εσπερινό, με 10% το ημερήσιο
  7. Ναι, πας στο τομέα που σε ενδιαφέρει από την β λυκείου και δίνεις στο τέλος πανελλήνιες, τα θέμα των ΕΠΑΛ είναι διαφορετικά σε σχέση με αυτά των ΓΕΛ όπως φυσικά και οι βάσεις… Αν πετύχεις περνάς σε πανεπιστημιακή σχολή (10% εισακτέων αντιστοιχούν σε παιδιά των ημερήσιων ΕΠΑΛ, 1% των εσπερινών) αν όχι σου μένει το πτυχίο της ειδικότητας.. Ανάλογα του τομέα που διάλεξες έχεις στα χέρια σου ένα -κρατικό- πτυχίο και από κάπου να ξεκινήσεις την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Αν βαριέσε υπάρχει και η λύση των κρατικών ΙΕΚ. Σημασία παντός έχει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου ΕΣΥ τι θέλεις να γίνεις/κάνεις στη ζωή σου. Αν τα έχεις/είσαι μπερδεμένος (λογικό στην ηλικία σου -μην νομίζεις…, ξέρεις πόσος κόσμος από αυτούς που πέρασαν και καλά πανεπιστήμιο θα σκύλομετανιώσουν/βαρεθούν/παρατήσουν από το α εξάμηνο???) ένας σύμβουλος προσανατολισμού μπορεί να σε βοηθήσει…
  8. "..Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις ένα τεστ προσανατολισμού να δεις τι σου ταιριάζει αρχικά.." Συμφωνω και προσαυξανω.. (Μην απορριπτεις την λυση των ΕΠΑΛ...σου δινει αρκετες διεξοδους)
  9. Μια βλακεία και μισή είναι τα τζακια ειδικά τα ‘συμβατικα’, μόνο βρομιά, στάχτες. Να φοβάσαι να φύγεις από το σπίτι και ανάπασα στιγμή να κινδυνεύεις να βάλεις καμία φωτιά στο σπιτι είτε από απροσεξία είτε από καμία ατέλεια στη κατασκευή στη σκεπή Όσο είναι καιρός ξήλωσε το, θα το χαρείς το πρώτο -πολύ λίγο- καιρό και θα καταλήξεις απλά να το κοιτάς. Χαμενος χώρος που δεν προσφέρει τπτ. (Αν ντε&καλα θες να βλέπεις ‘φλογα’ στο σπιτι εξέτασε και τη λύση των τζακιών βιοαιθανόλης..)
  10. Παλεψε το μην το παρατάς τόσο εύκολα…προσπάθεια θέλει όπου και αν πας.. Όπως και να έχει καλή επιτυχία σε οποία επιλογή σου 👌
  11. Εισαι σιγουρος -οντας- 'μετριος' οπως λες, οτι περνας πληροφορικης ΑΠΘ? Το τμημα ειναι πολυ δυσκολο για καποιον που ΔΕΝ διαβαζει αλλα κορυφαιο, πραγματικα! Της Καβαλας ειναι πρωην ΤΕΙ που ανατοποιηθηκε προσφατα (2019 -ΔΙΠΑΕ) Αν οντως περνας εκει και εχεις διαθεση να 'κουραστεις' και εχεις τους αναλογους πορους, να πας με τα 1000 στο ΑΠΘ... Αλλο το πτυχιο του ΔΙΠΑΕ (χωρις να το υποτιμω καθολου, δουλεια γινεται περισσοτερη στα περιφερικα πανεπιστημια) και αλλο του ΑΠΘ καλως ή κακως.. Καλη επιτυχια
  12. Δηλαδή..τόσες σχολές και πανεπιστήμια και Masters & διδακτορικα στο πλανήτη είναι άχρηστα ..αρκεί.. να ‘ξέρεις’ … -πως άραγε;; με τρόπο..’μαγικό’ φαντάζομαι..- «…φτιάχνεις project και να ανεβάζεις σε github…» ..και όλοι θα τρέξουν να προσλάβουν το νέο αυτοδίδακτο ταλέντο.. Μαλιστα..το διαβάσαμε και αυτό…🫤 «..Μην διασπείρετε ψέματα, ειδικά σε εφήβους που μπορεί να αποτελέσουν καθοριστικά για το μέλλον τους..» Προσυπογραφω!!!! (Σοβαρευτείτε μερικοι..😠)
  13. Ψάχνω υπότιτλους για την σειρα Frozen Planet 2
  14. Μπροστά σε αυτούς του ΑΠΘ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ….. Ελατε τώρα και ‘χαλαρώστε’ μερικοί… Και της Πάτρας μια χαρά είναι με υψηλότατο επίπεδο και της Ξάνθης και των Ιωαννίνων και των Χανίων και δουλειά σε αυτά γίνεται σε μεγαλύτερο βαθμό μάλιστα από το δυο μεγάλα και το περιβάλλον και το κλίμα είναι και καλύτερο. Και ανάλογα και τις σχολές το ΑΠΘ στις βαθμολογίες προηγείται του ΕΜΠ και μάλιστα αρκετά, εκεί που το ΕΜΠ δεν πιάνεται είναι στις χρηματοδοτήσεις (Αθήνα γαρ) και στις διασυνδέσεις/προσβάσεις και αυτό ΟΧΙ για όλους…. Κοιτά όπου πας απλά να διαβάζεις, από εκεί ξεκινούν και σταματούν όλα (Για τα πρώην ΤΕΙ που γίνανε πανεπιστήμια θα συμφωνήσω με τα αλλά παιδιά, πρακτικά σε 2-5 χρόνια θα ξέρουμε ΕΑΝ θα πάρουν επαγγελματικά δικαιώματα και πως, προς το παρόν δεν εγγράφονται καν στο ΤΕΕ γιατί δεν έχουν πιστοποιηθεί οι σχολές, ενέργειες γίνονται αλλά έχουμε ακόμα δρόμο, προσωπικά θα περίμενα…)
  15. Υπαρχει περιορισμος αλλα υπαρχει και η δυνατοτητα να δηλωσεις 'εργαζομενος φοιτητης' και σου διπλασιαζονται τα χρονια οπως επισης και για 2 χρονια να δηλωσεις διακοπη.. ΑΝ δειχνεις αδιαφορια στο τελος ναι θα σε στειλουν.... Ρωτα την γραμματεια της σχολης για σιγουρα τι ισχυει και τι χρειαζεται.. ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ, ναι ειναι δυσκολο αλλα ειμασταν και εμεις πολλοι που και δουλευαμε και ζουσαμε οικογενειες και δανεια ξοφλουσαμε και σαραντα διαολοι μας κυνηγουσαν αλλα ξενυχτουσαμε και διαβαζαμε.
  • Δημιουργία νέου...