Προς το περιεχόμενο

PaNtZ0

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    160
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με PaNtZ0

  • Ημερομηνία γέννησης 18/03/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Athens

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.882 προβολές προφίλ

PaNtZ0's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/04/2024 12:25 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το συγκεκριμένο ποδήλατο αγορασμενο τέλη Αυγούστου του 2023. Έχει χρησιμοποιηθεί στην κυριολεξία 3 φορές και είναι ολοκαίνουργιο! https://www.skroutz.gr/s/26348075/Homathlon-X-Bike-Anadiploumeno-Orthio-Podilato-Gymnastikis-Magnitiko.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Είναι αναδιπλούμενο, έχει ροδάκια, μετρήσεις κλπ, και θα το παραλάβετε συναρμολογούμενο (γλιτώνετε και κόστος συναρμολόγησης και μεταφορικών αν το παραγγέλνατε από skroutz + φθηνότερη τιμή αγοράς)! Τελική τιμή χωρίς παζάρια 110€, παραλαβή από Αιγάλεω Αττικής.

    110 €

  2. PaNtZ0

    PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

    Παίδες καλησπέρα. Νέος κάτοχος φρέσκος-φρέσκος PS4 Pro. Είχα PSN Account από το PSP αλλά δεν είχα κάνει ποτέ κάποια αγορά. Το Paypal δουλεύει κανονικά, αγόρασα εχθές και PSN Plus & το Driveclub. Deal of the Week PES 201 9.99 euro ενώ το πήρα στα 40 πριν 3 ημέρες Ξέρει κανείς τί γίνεται με τα accounts που υπάρχουν στο Internet και είναι πολύ φθηνότερα τα παιχνίδια? Βρήκα κάποια στοιχεία εδώ αλλά είναι πολλές σελίδες πίσω..
  3. OK παίδες ευχαριστώ και πάλι. Εν συντομία δηλαδή ούτε το PS4 Pro παίζει 4Κ από ότι καταλαβαίνω. Συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά από αυτά που διάβασα σε διάφορες σελίδες δεν υπάρχει καθαρή απάντηση για το αν παίζει η αν δεν παίζει. Με λίγα λόγια ανάμεσα σε ένα gaming PC (όχι 4Κ), PS3 Pro και PS3 Slim οι διαφορές είναι ότι το PC θα μπορεί να σου δώσει και αργότερα ένα boost με μία αναβάθμιση ενώ με τις κονσόλες μένεις εκεί που είσαι. Ακόμη ότι το PC θα παίζει σε μεγαλύτερα fps κλπ, τα games έχουν άλλες τιμές και άλλα καλά. Τέλος η διαφορά σε AMD και i5 είναι τεράστια? Παράδειγμα http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/cpu-epeksergastes/AMD-CPU-FX-8370E-AM3-4-30-GHz-16-Mb-FD837EWMHKBOX.htm . Αξίζει να φτιαχτεί σύστημα γύρω του? Βλέπω τους i5 σε παρόμοια τιμή (τουλάχιστον Πλαίσιο που έγινε και η σύγκριση). Aκόμη για κάρτα γραφικών πραγματικά έχω χαθεί. Εφόσον το concept για τα 4K δεν μας παίρνει τόσο οικονομικά, έχετε καμία πρόταση για CPU/GPU να είναι αξιοπρεπέστατη για 2-3 χρόνια? Ευχαριστώ πολύ και πάλι!
  4. Υπάρχει περίπτωση να βγει κάποιο PC κοντά στα 700 ευρώ ή είμαστε πολύ χαμηλά? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
  5. Υπερευχαριστώ παιδιά ειλικρινά! Edit: Με το απλό PS4, θα κάνει upscaling η ΤV αυτόματα σε 4K? Σύμφωνα με αυτό https://www.playstation.com/en-gb/get-help/help-library/system---hardware/sound---screen/ps4-pro--4k-gaming/ δεν βλέπω ιδιαίτερο λόγο να αγοράσει κανείς το Pro, hehe!!
  6. Παίδες καλησπέρα! Θα ήθελα την βοήθειά σας και τη γνώμη σας στο ερώτημα Gaming PC ή PS4 ?? Θα μου πείτε αν θες να παίζεις σχεδόν τα πάντα θα χρειαστείς 1500-2000 σε υπολογιστή και 250 (slim) - 400 (pro) παίρνεις PS4. Απλώς για να είμαι πιο ξεκάθαρος, έχω μία LG smart TV 4K και δεν μπορώ να αποφασίσω πού να κινηθώ καθώς ότι φτιάξω θα συνδεθεί με αυτή. Θα ήθελα να μπορώ να παίζω με άνεση παιχνίδια όπως Resident Evil 7, Tekken 7 κλπ χωρίς να έχω θέμα lagging κλπ, αλλά δεν σκέφτομαι να παίζω το πιό απαιτητικό παιχνίδι στην superτέρμα ανάλυση! Δυστυχώς έχω χάσει την επαφή με το gaming στα PC λόγω χρόνου και κυρίως για τα PC parts που έχουν κυκλοφορήσει. Για ένα Ps4 Pro που παίζει και 4Κ από όσο ξέρω, χρειάζεσαι ένα budget κοντά στα 500 ευρώ μόνο για 2 χειριστήρια και ένα παιχνίδι. Για PC (που το εμπιστεύομαι περισσότερο είναι η αλήθεια), υπάρχει κάτι αξιόλογο ώστε να μην ξεφεύγει σε τιμή? Ευχαριστώ πολύ!!
  7. Καλησπέρα σε όλους (μάλλον καλημέρα), Λόγω κάποιων αλλαγών στο ωράριο μου στην κανονική μου δουλειά δεν μπόρεσα να απαντήσω εδώ. Μου έχουν στείλει αρκετά άτομα από εδώ και από LinkedIn, μέσω email κλπ. και θα κανονίσω να συζητήσω με όλα τα παιδιά. Όπως και να έχει δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε, η ερώτηση ήταν απλή. Αν κάποιος γνωρίζει κάποιον που να μπορεί να κάνει το συγκεκριμένο. Τώρα αν θα πετύχει σαν StartUp ή όχι και η ελληνική πραγματικότητα είναι άλλο θέμα. Μόλις καταλήξω και φτιαχτεί και το site θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ για την βοήθεια! Φιλικά πάντα! Σας ευχαριστώ!
  8. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Με όλο το σεβασμό πραγματικά και δεν το λέω για να το πω, σε όλα τα παιδιά και τις εταιρείες που ασχολούνται με το επάγγελμα, αυτό που λες στο θέμα εκμετάλλευσης ισχύει από μεγάλη μερίδα της "πιάτσας". Το αντιμετώπισα την περίοδο 2007-2008 όπου πλήρωσα μια περιουσία για μια απλή εγκατάσταση CS-Cart. Θα προτιμούσα να κινηθώ στην εγχώρια αγορά γιατί ίσως υπάρχει καλύτερη συνεννόηση. Αν και με μια αναζήτηση στο LinkedIn, βρήκα ανθρώπους από το εξωτερικό που με βάση το CV τους έχουν ασχοληθεί με παρόμοια projects και δείχνουν να το έχουν το "άθλημα". Μέχρι να φτάσω εκεί όμως θα ήθελα να δω τί γίνεται με τα δικά μας παιδιά. Το αν θα πετύχει ή όχι η "ιδέα" του project έχει να κάνει και με το τί χημεία έχεις με την υπόλοιπη ομάδα. Μπορείς σαν ιδέα να είναι δυνατή, αλλά να μην υπάρχει συνεννόηση με τον developer. Μπορεί η ιδέα να είναι μέτρια και ο developer να την κάνει να φαίνεται τέλεια, πέρα του Marketing που προφανώς θα είναι άλλη ομάδα. Δεν ξέρω αν σας μπέρδεψα.. Κάθε start-up έχει τις δυσκολίες του, το άγχος του, την επιτυχία ή την αποτυχία του. Αν δεν πετύχει δεν θα ρίξουμε το φταίξιμο στον Developer. Το ζήτημα είναι αυτός που θα αναλάβει αυτό το κομμάτι να μπορεί να κατανοήσει αυτό που θέλουμε να κάνουμε και να μπορεί να το κάνει. Αλλιώς στην προσπάθεια θα μένουμε...
  9. Φυσικά και το καταλαβαίνω. Δεν είπα ότι με 500-1000 ευρώ θα πληρωθεί κάποιος και θα μου φέρει 30.000 ευρώ έσοδα.. Το budget είναι συζητήσιμο. Προφανώς καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να πω εδώ δημόσια διαθέτω 3,4,5,10.000. Θα γίνει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους, να δω κάποια δημιουργία του καθενός, να του εξηγήσω το τί θέλω να κάνω, να δούμε αρχικά αν είναι εφικτό και μετά να συζητηθεί το οικονομικό. Κανείς δεν έχει λεφτά για πέταμα και κανείς δεν θα κάνει δουλειά τσάμπα!
  10. Καλησπέρα σε όλους, Ψάχνω για έναν developer που να μπορεί να κατασκευάσει ένα social network για ένα project που έχω σκεφτεί. Συν της άλλης θα έχει και online video/radio streaming και πολλά άλλα.. Όπου έψαξα από εταιρείες κλπ δυστυχώς δεν μπορούν να με εξυπηρετήσουν - με μια πρόχειρη αναζήτηση - , αν και θα προτιμούσα Freelancer Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!!
  11. PaNtZ0

    Πλοιαρχος

    Δεν τίθεται θέμα βύσματος αν μπεις μέσα από Πανελλήνιες. Το βύσμα μπαίνει μετά αν θέλεις να πάρεις μεταγραφή σε κάποια συγκεκριμένη σχολή. Πχ Πρέβεζα,Ασπρόπυργο κλπ. (ή αν "κανονιστεί" πριν βγει που θα πας).Μια χαρά αξιοκρατικά μπαίνεις στις ΑΕΝ πόσο μάλλον από Πανελλήνιες.Εννοείται πως βγαίνει πίνακας με τους επιτυχόντες κάθε χρονιά,με τα ονόματα,τα μόρια και σε ποιά σχολή πέρασαν.
  12. Συμφωνώ με τον φίλο!Ωραίο κινητάκι πάντως.Αν έχει και λογική για hi-end κινητό τιμή..κ όχι υπερβολική τότε καλώς να ορίσει!
  13. Ανταγωνιστικότητα δεν υπάρχει μην τρελλαθούμε..οι κινήσεις της καθεμίας είναι συγκεκριμένες. Η cosmote έχει την μερίδα του λέοντος με το What's Up,η Vodafone είναι πολύ δυνατή στα συμβόλαια και η Wind παίζει τρελή μπάλα στους αλλοδαπούς (Q).Δεν είναι τυχαίο που η Cosmote χτυπάει με την Frog μόνο για Φιλιππίνες ενώ η Voda με το Passport δεν κάνει σχεδόν τίποτα!H Q με χαμηλές χρεώσεις σε Ασία,Αλβανία και Γεωργία ξέρει τι κάνει.Όποτε για μένα είτε γίνουν 15 εταιρείες είτε 1 το ίδιο είναι..Κρίμα για τις οικογένειες και τους εργαζομένους μόνο..
  14. PaNtZ0

    [CeBIT 2011] Booth babes poll!

    Enermax #2 και τα μυαλά στα blenders!
  15. PaNtZ0

    Απορία σχετικά με το ricardo.gr

    http://contents.ricardo.gr/landing-pages/success-fees/ Απλά
  • Δημιουργία νέου...