Προς το περιεχόμενο

karbirater

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    19
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με karbirater

  • Ημερομηνία γέννησης 13/12/1987

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

karbirater's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Άρα πακετάρουν από Κίνα και στέλνουν απευθείας με nl tracking number λόγο σύμβασης που έχουν κάνει με το ολλανδικό ταχυδρομείο ?
  2. Αγοράζω από Κίνα από το 2007 ebay κυρίως, και μεγάλα κινεμαγαζα , απλά έχω μάθει με το PayPal και ότι έχει χρειαστεί έχει λυθεί με συνοπτικές διαδικασιες. Εδώ αγόρασα αναγκαστικά από alli λόγο του ότι δεν υπήρχε κυριολεκτικά πουθενά αλλού. Οι απανωτές ερωτήσεις μου είναι για να μαθω τις διαδικασίες στο alli καθώς έχω κάνει ελάχιστες αγορές από αυτό.
  3. Η τριγωνική αποστολή πως ακριβώς γίνεται ? Διότι το bangood βγάζει nl tracking number μια μέρα μετά την αγορά ...επομένως δεν έρχεται Ολλανδία με κινεζικό tracking number και επειτα να αλλαζει σε ολλανδικό ..από περιέργεια ρωτάω. Τώρα όσο αφορά το δέμα από Κίνα που κόλλησε μπορώ στους 3 μήνες να ζητήσω τα χρήματα πίσω ? Δεν φενεται καν να εχει σκαναριστει Ελλάδα , απλά φένεται ότι έφυγε από ένα μέρος της Κίνας στις 12/10. Λογικά Ελλάδα είναι σε στίβα. Και αν πάρω το δέμα τελικά μετά από την επιστροφή χρημάτων τι κάνω ?
  4. Να περιμένω δεν έχω θέμα. Απλά μην τελικά μετά από 2-3 μήνες δεν ερθει καν και χαθεί , και χάσω και το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων. 55 μέρες έχω ακόμη
  5. Έχω ένα δέμα με tracking number CN το οποίο εχει φυγει τελευταία φορά από Κίνα στις 12/10/2020. Έκτοτε αγνοείται η τύχη του. Πρόκειται για ένα κουτί μεσαίου μεγέθους , προκειται για διάφανα πλαστικά κρυσταλλα φαναριών αυτοκινήτου . Το κόστος του είναι 41 ευρώ . Του πωλητή του είπα να γράψει πάνω 20 δολάρια μήπως το γλιτώσω. Αν όμως με χρεώσουν στο τελωνείο δεν έχω πρόβλημα θα πληρώσω να το παραλάβω. Μπορώ να κάνω καμιά ενέργεια να ξεκολλήσει ? RV501284925CN Επίσης έκτοτε έχω κάνει άλλες 3 παραγγελίες από alli και οι 3 μου το στείλανε με τριγωνική αποστολή μέσω NL και δεν αντιμετωπισα κανένα πρόβλημα. Πώς μπορώ να ζητάω σε κάποιον πωλητή να το στέλνει με τριγωνική ? Είναι τόσο δύσκολο να γίνει? Έστω με κάποιο έξτρα κόστος. Ο συγκεκριμένος που το δέμα που κόλλησε δεν γνώριζε τι του έλεγα όταν του ζήτησα τριγωνικη μέσω Ολλανδίας .
  6. Σε ολο το φασμα στροφων λειτουργει με υγραεριο ή κοντα στα κοκκινα γυριζει σε βενζινη?
  • Δημιουργία νέου...