Προς το περιεχόμενο

angelkiller

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    146
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με angelkiller

  • Ημερομηνία γέννησης 12/08/1984

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Δασος Χαιδαρίου

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.555 προβολές προφίλ

angelkiller's Achievements

  1. angelkiller

    Huawei mate 20 lite 4gb , 64gb

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26/03/2024 01:51 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Μετά από πτώση στη θάλασσα αναβε με πολυ χαμηλό φωτισμό και πλέον δεν ανάβει η δεν φαίνεται καθόλου. Σε πολύ καλή κατάσταση εξωτερικά δίνεται για επισκευή ή ανταλλακτικα.

    40 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 06/02/2024 02:41 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το σετ του τίτλου σε άριστη κατάσταση πλήρως λειτουργικά με όλα τα κουτιά τους και τα παρελκόμενα λόγο αναβάθμισης. Cpu 60 Motherboard 150 Ram 50 Δεκτος καθε ελεγχος.

    220 €

  3. Καλησπερα σε ολους. Μετα απο αντικατασταση δισκου με ssd δεν μπουταρε το μηχανημα σωστα γιατι εβλεπε τον παλιο δισκο με τα windows σαν βασικο και εκανε καποιου ειδους conflict . Μετεφερε τα παραγματα σε αλλο δισκο και εκανα φορματ το δισκο και τα μετεφερα παλι στον συμβατικο δισκο προκειμενου να εχει τα αρχεια του ο φιλος και να τον εχει σαν δευτερο αποθηκευτικο χωρο. Χρησιμοποιησα το US Ease Partition Master. Φορματ και καινουργιο διαμερισμα πραιμαρι. Το θεμα ειναι οτι για καποιο λογο δεν αντιγραφηκαν τα αρχεια του εικονες μουσικες κλπ οταν εκανα το μπακ απ και δυστηχως δεν το προσεξα.. Υπαρχει δυνατοτητα να γινει καποια ανακτηση η χαθηκαν οριστικα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Εαν μαθει παντως καποιος οτιδηποτε σχετικο με το θεμα ας μας κατατοπισει γιατι εχω ακουσει 10 διαφορετικες γνωμες στο τι πρεπει να γινει και καμια δεν ταυτιζεται..
  5. Δεν γνωρίζω για αυτο ρωταω μηπως καποιος συνάδελφος μπορεί η γνωρίζει να με βοηθήσει. Ρωτησα καποιους συναδελφους αλλα 2 που χρησιμοποιουν ειναι εντελως "χυμα" κατασταση. Απλα εχουν το αυτοκινητο αντικαταστασης στο ιδιο αφμ με την ατομικη επιχειρηση (συνηθως το προσωπικό-ατομικό τους) αλλα δεν το ρισκαρω αυτο χωρις να μου δωσει το οκ καποια αρμοδια αρχη για να το κανω αυτο. Θεωρητικά δεν θα επρεπε να με ενημερωσουν στον υπουργείο συγκοινωνιών για την αλλαγη της αδειας σε επαγγελματικη χρηση ?
  6. Καλησπερα σε ολους. Γνωριζει καποιος εαν χρειαζεται καποια συγκεκριμενη διαδικασια, μετατροπη αδειας η ασφαλειας ετσι ωστε να βαλω αυτοκινητο αντικαταστασης στο συνεργειο μου (φανοποιειο-βαφειο αυτοκινητων) ? Εχω απευθυνθει στο υπουργειο συγκοινωνιων σε λογιστη και σε ασφαλιστες και κανενας δεν γνωριζει εαν και τι χρειαζεται.
  7. Παιδια απο προσωπική εμπειρια πριν μερικους μηνες που πληρώθηκα στην δουλεία μου με 500 ευρα απο καποιον πελατη, αφου πηγα στην εθνικη Τράπεζα της Ελλάδος να τα χαλασω, δεδομενου του οτι δεν το δέχονται πλέον σούπερ μάρκετ και μαγαζια, μου κρατησαν προμηθεια 1% στο καθε χαρτονόμισμα και με εβαλαν να υπογραψω με αριθμό ταυτοτητας γυρω στα 4 έντυπα.
  8. Επιτέλους μια θηκη για το κινητο της αδερφης μου.. καθε βδομαδα της αλλαζω απο 1 tempered glass.....!!!
  9. Προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με την Τράπεζα να δεις εάν μπορούν να στο δώσουν αυτοί. Επίσης κανε και μια προσπάθεια μήπως μπορέσεις και βρεις τον έμπορο και μπορέσει να σου δώσει το χαρτί που θες. Αν και δύσκολο εφόσον χρεοκόπησε να τον βρεις.. Μπορεί να είναι φυλακή ή εξωτερικό...
  10. angelkiller

    samsung ue49mu6402

    Εγω πρωσοπικα σε επικοινωνια με την Samsung Hellas με ενημερωσαν οτι ειναι "μεμονομενο γεγονος" και μπορει να ετυχε η συγκεκριμενη παρτιδα. Οστοσο το αναγνωρισαν ως ελαττωματικο και με προετρεψαν να παω στο καταστημα που την αγορασα για αντικατασταση μεσω doa.
  11. angelkiller

    samsung ue49mu6402

    Παιδια καλησπερα κι απο μενα. Μετα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα στην συγκεκριμενη UE49MU6402 απο Κωτσοβολο. Την ανοιξαμε στο μαγαζι την δοκιμασαμε ολα καλα. Την πηρα σπιτι την εστησα εκανα ρυθμισεις calibration κλπ και ολα καλα. Μεχρι που εφτασε η ωρα να δουμε ταινια.. Σβηνουμε τα φωτα αναβουμε ενα μικρο ξεκιναει η ταινια και βλεπουμε περιμετρικα light bleeding-clouding . Παλευω τις ρυθμισεις ψαχνω περισσοτερο και τπτ.. Και αντιστοιχα βρηκα και αρκετους ακομα με το ιδιο προβλημα.. και σε ελληνικα σαιτς αλλα ακομα περισσοτερο στο εξωτερικο. Πηγα πισω στον Κωτσοβολο γινεται αντικατασταση με καινουργια την ανοιγουμε παλι αλλα και παλι δεν μπορουσαμε να την δουμε λογο υψηλου φωτισμου μεσα στο μαγαζι. Την παιρνω σπιτι πιστευοντας οτι ειναι ολα καλα και μολις την στηνω σβηνω φωτα και βαζω παλι ταινια παλι τα ιδια.. Εγινε το ιδιο και με δευτερη αντικατασταση και παλι τα ιδια. Τελικα κατεληξα πριν μερικες ημερες στην LG 49SJ810V η οποια παροτι την φοβομουνα αποδειχτηκε αξια των προσδοκιων και μετα απο calibration και σωστες ρυθμισεις μπορω να πω οτι ειμαι 100% ευχαριστημενος. Παρακατω παραθετω και μια απο τις φωτογραφιες απο την δευτερη samsung 6402 που φαινετε το προβλημα σε διαφορετικα σημεια φυσικα.
  12. Παιδια υπαρχει δυνατοτητα να κανουμε τετοιο πακετο απο Ελλαδα ? Ξερει κανενας να μας ενημερωσει ?
  13. πρεπει να περασουν καποιες ημερες για να την ανανεωσεις την αγγελια. Νομιζω 7 ημερες.
  14. Προσπάθησε να ανοίξεις το hard disk sentinel να δεις εαν βλεπει το δίσκο και σε τι κατάσταση τον βγάζει.
  15. Πολύ πιθανό να υπάρχει πρόβλημα λόγω του usb adapter tp link. Δοκίμασε να το λειτουργήσεις για λίγο χωρίς τον αντάπτορα να δεις πως θα συμπεριφερθεί και με τους δυο σκληρούς μια τον ενα και μια τον αλλο.
  • Δημιουργία νέου...