Προς το περιεχόμενο

barca10

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    565
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με barca10

  • Ημερομηνία γέννησης 3 Ιουνίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.092 προβολές προφίλ

barca10's Achievements

Mentor

Mentor (11/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

151

Φήμη

  1. Δεν έχει καταθέσει οικονομικές καταστάσεις (ισολογισμό, καχ) στο ΓΕΜΗ για την χρήση του 2022. Για μία αυτοκινητοβιομηχανία νομίζω είνια κάτι σημαντικό.
  2. Το ΦΠΑ το πληρώνει ο πελάτης (ιδιοκτήτης της ταμειακής) και το εισπράττει ο τεχνικός. Το κράτος τους ζητάει να αποδώσουν το ΦΠΑ το οποίο το έχουν εισπράξει Το voucher δεν συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ.
  3. Ταμειακή CARAT LEADER και POS Verifone Vx520 (epay) συνδέθηκαν και λειτουργούν απροβλημάτιστα ως τώρα.
  4. Από το timologio δεν μπορείς να εκδίδεις αποδείξεις. Υπάρχει η λύση του παρόχου, αλλά νομίζω θα διασυνδεθούν κι αυτοί κάποια στιγμή.
  5. Εάν υπάρχει ταμειακή μηχανή και pos (εκδίδεις δηλαδή λιανικές αποδείξεις) χρειάζεται να γίνει η διασύνδεση. Το voucher απορρίφθηκε γιατί ο κύριος σου ΚΑΔ δεν είναι επιλέξιμος. Ίσως προλαβαίνεις να τον αλλάξεις και να υποβάλλεις στον νέο κύκλο.
  6. Κάνε παύση την ταμειακή. Δεν μπορείς να κόβεις αποδείξεις από το etimologio. Δεν θα έχεις καθόλου λιανική. Αφαίρεσε και τυχόν ΚΑΔ λιανικής που έχεις ακόμα και είσαι οκ.
  7. Επειδή είμαι στην ίδια φάση (Verifone VX520 με μήνυμα ότι αναβαθμίστηκε αλλά δεν βλέπω Μενού ΑΑΔΕ), κράτα μας ενήμερους..
  8. Καλησπέρα, Και εμένα μου ήρθε μήνυμα ότι αναβαθμίστηκε το VX520 από την epay, αλλά πατώντας F6 (2ο μωβ πλήκτρο από αριστερά) όπως λένε οι οδηγίες, δεν ανταποκρίνεται. Σαν να μην υπάρχει Μενού ΑΑΔΕ. Σαν να μην έχει αναβαθμιστεί. Εσένα υπάρχει Μενού ΑΑΔΕ;
  9. Λυστε μου μία απορία. Όταν πάω να κάνω online μία αποστολή, δεν μου ζητάει σε ποιο locker θα αφήσω το δέμα; Μόνο το locker του παραλήπτη ζητάει; Το αφήνω όπου θέλω;
  10. Αυτό δεν ισχύει. Έχουν εισαχθεί στην νομοθεσία οι ΦΗΜΑΣ Εστιατορίου. https://www.taxheaven.gr/news/62162/neoi-fhm-kai-epikairopoihsh-diasyndeshs-metaxy-fhm-kai-pos "2. Ο ΦΗΜΑΣ Εστιατορίου προορίζεται για επιχειρήσεις εστίασης που διαθέτουν τραπέζια. Έχει επιπλέον προδιαγραφές ασφαλείας και καταγράφει τη διαδικασία της συναλλαγής, από την έκδοση δελτίων παραγγελίας μέχρι την έκδοση της τελικής νόμιμης απόδειξης και την πληρωμή."
  11. Ναι και εμένα μου είχαν ζητήσει άδεια λειτουργίας ή παρόμοιο έγγραφο για κάποιους ΚΑΔ. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να πάτε στην ΔΟΥ και να τον καταργήσετε. Ίσως μπορείτε να τον καταργήσετε και με προγενέστερη ημερομηνία. Μετά ενημερώνετε την διαχειριστική αρχή ότι ο ΚΑΔ έχει διαγραφεί, επισυνάψτε και τα Ε3 των τελευταίων 3 ετών που φαίνονται μηδενικά έσοδα σε αυτόν τον ΚΑΔ.
  • Δημιουργία νέου...