Προς το περιεχόμενο

gpaterson

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    23
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με gpaterson

  • Ημερομηνία γέννησης 21/11/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Ενδιαφέροντα
    Κυρίως Σπρώξιμο και δεν εννοώ του αυτοκινήτου :P

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

gpaterson's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

20

Φήμη

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26/03/2024 06:42 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται goldshell kd5 18th/s σε άριστη κατάσταση. Τιμή 600 ευρώ. Specifications Manufacturer Goldshell Model KD5 Also known as KD5 Kadena miner Release March 2021 Size 200 x 264 x 290mm Weight 8500g Noise level 80db Fan(s) 2 Power 2250W Voltage 176~264V Interface Ethernet Temperature 5 - 35 °C Humidity 5 - 95 %

    600 €

  2. Παιδιά δεν χρειάζεται να του κάνουμε κύρηγμα.Έκανε ενα λάθος.Κατα καιρούς εχω δεί απο γνωστούς να κάνουν διάφορα απο απροσεξία (πχ προσθήκη λαδιου με διαφορετικό ιξωδες,μέτρηση στάθμης σε ανηφόρα.....) Σε τεχνικό επίπεδο μπορεί να εχουν συμβεί διάφορα λόγω των υψηλών πιέσεων οποτε ας αφήσουμε την διάγνωση να την κάνουν στο συνεργείο. Το μόνο που θα σε συμβούλευα να προσέξεις ειναι να το πάς σε έμπιστο συνεργείο και οχι σε κάποιο που δεν έχεις ξαναπάει γιατι σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν λαμόγια μάστορες (δυστυχώς υπάρχουν πολλοί και το λέω απο προσωπικές εμπειρίες) που θα προσπαθήσουν να σε πάνε μεροκάματο γιατι θα βρούν έδαφος να σου χρεώσουν ανταλλακτικά και εργασία με πρόφαση οτι ειναι μεγάλη η ζημιά.
  3. Βάση των ΕΛΠ δεν απαιτείται θεώρηση των τιμολογίων και σχετικών παραστατικών.Εκδίδονται αθεώρητα απο το 2014.Πρακτικά μόνο οι αποδείξεις λιανικής χρειάζονται σήμανση
  4. Eva lovia ειδικά οταν την είδα σε ερμηνεία του TUSHY αρρώστησα
  5. ΘΕΟΝΗ λόγω ph 8.0 και ISBRE λόγω προέλευσης απο νερο παγετώνα στην Νορβηγία με την χαμηλότερη μέτρηση στερεού κατάλοιπου (TDS) παγκοσμίως.Τιμή γύρω στα 2.20 με 2.4 το λίτρο.
  6. Αφου πλεον απο EMI γίνεται τραπεζικός φορέας σημαίνει οτι θα πρεπει να ειναι και crs compliant αρα ετοιμαστείτε για πλήρη απογραφή και αναφορά στις αντίστοιχες φορολογικές αρχές.
  7. Εγω θέλω να δω εαν ενα οποιδήποτε πολύμπριζο ασφαλείας (ακόμα και apc) καταφέρει να σταματήσει φορτίο κεραυνού που πέρασε απο το δίκτυο της ΔΕΗ του σπιτιού.Εκει πιστεύω απλά τσαπού@@@
  8. Οι τιμές πρέπει να σταθεροποιηθουν στα 2.5 με 2.6 ειδικά για τον γύρο ο οποίος έχει πολλές φύρες και ο ιδιοκτήτης πρακτικά αντιλαμβάνεται οτι μπαίνει μέσα στην πορεία,γιατί οι περισσότεροι επιχειρηματίες δεν γνωρίζουν τι είναι food cost και γενικότερα f&b management .Επίσης το 80-85% της αγοράς ειναι προέλευσης Μέγα Γύρος στον οποίο τηρούν μέν τις υγειονομικές διαδικασίες αλλά παίζει πολύ συντηρητικό και βελτιωτικό γεύσης (msg κτλ).Προσωπικά εαν δώ πίτα γύρο κάτω απο 2.2 δεν θεωρώ ασφαλή την αγορά γιατί το πιο πιαθανό μιλάμε για χείριστη ποιότητας κρέατος. Για εμένα μάγκες είναι αυτοί που δεν έχουν γύρους και παίζουν μόνο με καλαμάκια κτλ οπου και το κόστος είναι πιο μετρήσιμο και μπορούν εαν σέβονται ως επιχειρηματίες τον καταναλωτή να χρησιμοποιήσουν ποιοτική πρώτη ύλη.
  9. Iδιαίτερα γαμιστερή η ενέργειά σας.Είστε μεγάλα αλάνια
  10. Προσωπικά προτιμώ android λόγω της ελευθερίας του και της κοινότητας που το υποστηρίζει με τα custom roms και τα apps.Την apple την σέβομαι λόγω της κουλτούρας της ,κάτι που δυστυχώς βλέπω σιγά σιγά να την αλλοιώνει(βλέπε 5C κτλ).Η microsoft κάνει προσπάθειες αλλά για να πάρει σημαντικά μερίδια αγοράς πρέπει να κερδίσει τους developers και να αναπτύξει έτσι ενα ανταγωνιστικό market place. Δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι η Nokia απο μια εταιρεία κολοσσό βρέθηκε στα πρόθυρα χρεωκοπίας και ουσιαστικά με την στρατηγικη συνεργασία με την Microsoft προσπάθησε να κερδίσει την επιβίωση της. Επίσης θα ήθελα να κάνω και μια αναφορά στο firefox os το οποίο θεωρώ οτι είναι μια αξιόλογη προσπάθεια και διαφοροποιείται με την χρήση html5 στο frontend.
  • Δημιουργία νέου...