Προς το περιεχόμενο

simonpro1

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    36
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με simonpro1

  • Ημερομηνία γέννησης 03/07/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

simonpro1's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. Μα δεν υπαρχει περιπτωση να σου απαντησουν... το point της forthnet ειναι να βλεπεις novago σε tablet kai laptop και οχι στη τηλεοραση.. αλλιως να παρεις nova σου λεει.. γι αυτο και ενω επαιζε στην αρχη στη τηλεοραση με hdmi με το πρωτο plugin, μετα το πηρανε χαμπαρι και το εκοψαν.. ιδεες θελουμε για το πωσ να το κανουμε να ξαναπαιξει στη τηλεοραση
  2. δοκιμασα και με το full screen που λεει ο φιλος ''newbie'' και παλι τιποτα... με πεταει εξω και βγαζει σφαλμα!! καποιος καμια ιδεα αλλη? πρεπει να οργανωθουμε ρε παιδια
  3. δοκιμασα και με hdmi καλωδιο και με vga και δε γινεται τιποτα... βγαζει σφαλμα και με πεταει εξω.. δοκιμασα και το παλιο plug in και δε γινεται τιποτα..... καμια ιδεα ρε παιδια για το τι μπορουμε να κανουμε και να βλεπουμε novago και στη τηλεοραση?
  4. simonpro1

    Apple iPhone 5

    Εγω παντως που ειχα μπει λιστα αναμονης στο γερμανο απο αρχες νοεμβρη ουτε φωνη ουτε ακροαση. Τελικα εφτασε η στιγμη που η apple στην Αμερικη το πουλαει πλεον ξεκλειδωτο και οποιος εχει ατομο εκει αξιζει να το παρει απο America.. μονο και μονο η τιμη που ειναι στα 550€ το κανει ακομα πιο ελκυστικο!!! Και κατα τη γνωμη μου τοση επρεπε να ειναι η τιμη του παντου.. worldwide!
  5. simonpro1

    Apple iPhone 5

    λιστα αναμονης και κουραφεξαλα.... εγω που μπηκα λιστα αναμονης σε καταστημα κινητης, οταν πηγα εκοψε ο υπαλληλος ενα χαρτακι και εγραψε το ονομα μου καιτο τηλ μου!!!! Ουτε καν σε σε μια βαση σε η/υ για να ξερουν τη σειρα προτεραιοτητας, να ειναι δικαιοι, να ξερουν τι τους γινεται. Μετα απο δυο μερες ξαναπηγα στο καταστημα και ρωτησα τι νουμερο ειμαι στη λιστα αναμονης και δεν ηξερε τι να μου πει... μου ειπε οτι τα εχουν γραψει σε ενα βιβλιο και λειπει ο υπαλληλος που εχει αυτο το βιβλιο και κατι τετοια χαζα!!!! Το τηλ θα το παρει πρωτος (με συνδεση ή χωρις) οποιος εχει τον πιο ''δυνατο'' γνωστο στα καταστηματα κινητης. Μη γελιομαστε..
  6. simonpro1

    Apple iPhone 5

    Το οτι εχει ανακοινωθει επισημα δεν παει να πει οτι δεν ειναι εσκεμμενη η καθυστερηση. Και στην τελικη apple εισαι.. φροντισε αφου ξερεις το μεγεθος του αγοραστικου κοινου σου να μπορεις να το καλυψεις και να μην παιζεις μαζι του!!! Το εδωσα μεσα Σεπτεμβρη στα 380€. Σε αριστη κατασταση!!
  7. simonpro1

    Apple iPhone 5

    Ολο αυτο το θεμα αναμονης και προσμονης μαλλον διαφημιστικο και επικοινωνακο τρικ απο την apple φαινεται να ειναι. Δε μπορει μεχρι και στην Αμερικη να εχει 3-4 βδομαδες αναμονης!!! Σιγουρα ειναι εσκεμμενη ολη αυτη η καθυστερηση!!! Δυστυχως πουλησα το 4αρι γιατι νομιζα θα ερθει το 5αρι στις 5/10 και εχω μεινει χωρις τηλ (οπως και πολλοι αλλοι) αλλιως θα σου ελεγα για αναμονες, λιστες και μαλακιες......
  8. simonpro1

    Apple iPhone 5

    Δηλ αν καταλαβα καλα τα κομματια εξαντληθηκαν και ειστε σε αναμονη να σας φερουν και αλλα? Αυτη η αναμονη ποση ειναι περιπου?? καποιος ελεγε οτι η wind τα εχει ΜΟΝΟ για συμβολαιο στο public και οχι για αγορα συσκευης.. ισχυει?
  9. simonpro1

    Apple iPhone 5

    ο γερμανος ξερει κανεις αν εφερε ή θα φερει το 5?
  10. simonpro1

    Apple iPhone 5

    εχεις δικιο! Ευχαριστω
  11. simonpro1

    Apple iPhone 5

    Οχι σοβαρα τωρα.. δεν επρεπε το insomnia να εχει ηδη δωσει τα αποτελεσματα του διαγωνισμου? Τοσο χρονοβορα ειναι η κληρωση? Και ουτε ανακοινωση ουτε τιποτα!! Πηραν τα ''like'' και τα ''follows'' και τελος! Η μηπως φταει το elctroworld που εκανε την δωρεα του τηλεφωνου? Καποιος admin θα μας πει τι εγινε?
  12. simonpro1

    Apple iPhone 5

    ρε παιδια με τον διαγωνισμο για το iphone 5 τι εγινε? που ειναι τα αποτελεσματα?
  13. simonpro1

    Apple iPhone 5

    να 'ναι καλα το ebay γιατι οι δικοι μας εμποροι υπερτιμουν πολλα πραγματα.... και ακομα μυαλο δεν εχουν βαλει!!
  14. simonpro1

    Apple iPhone 5

    Ε οχι και οικονομικες!! Στο ebay.co.uk αντιστοιχεσ θηκες κοστιζουν μαζι με τα μεταφορικα 5€.. και σου δινουν και screen protector δωρο!!!
  15. simonpro1

    Apple iPhone 5

    η vodafone παντως μολις την περασμενη εβδομαδα εκανε acceptance για το iphone 5 και λεγεται οτι αναμενεται κατα τις 2 Νοεμβρη!! στις αλλες χωρες που ηταν στο 3ο γκρουπ αποστολης ξερει κανεις αν εχει διατεθει?
  • Δημιουργία νέου...