Προς το περιεχόμενο

dolph

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    877
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Σχετικά με dolph

  • Ημερομηνία γέννησης 06/05/1971

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

dolph's Achievements

  1. Το συμπέρασμα του τίτλου δεν είναι απαραίτητα σωστό. Μην ξεχνάμε ότι η Netflix ανεβάζει συνεχώς τις τιμές της, οπότε και με λιγότερους συνδρομητές είναι πιθανότερο να είχε περισσότερα έσοδα. Αν, δε, λιγότεροι συνδρομητές σημαίνει και λιγότερα έξοδα για αυτούς (από την χρήση των servers), τότε μεγαλώνει ακόμα περισσότερο το καθαρό έσοδο. Επί της ουσίας του προϊόντος, ο καθένας και η άποψή του. Για μένα δεν είναι απαραίτητο, και ας έχω συνδρομή εδώ και χρόνια - απλά το κόστος είναι ψιλοαδιάφορο για να μπω σε σκέψη αν πρέπει να το κόψω. Σίγουρα, πάντως, αν έμπαινα σε τέτοιες σκέψεις, η απόφαση θα ήταν να το κόψω και ΑΝ ήθελα να δω κάτι συγκεκριμένο (σπάνιο πλέον με τον χείμαρρο της σαβούρας που κατεβάζει), θα έκανα συνδρομή ενός μηνός και θα ξεμπέρδευα. Αν με ρωτούσε κάποιος (λέω τώρα την κουταμάρα μου), θα έλεγα ότι εταιρείς όπως η Netflix και η Disney πρέπει να προτιμήσουν την ποιότητα από την ποσότητα. Έχουμε μπουκώσει στις χαζομάρες και δίνουν καλό προϊόν σε (υποθετική) αναλογία 1:10.000.
  2. Και η Ελλάδα περιμένει εδώ και καιρό επενδύσεις από την Microsoft. Για να δούμε...
  3. Έχει κανένας ιδέα αν διπλασιάζεται ο δωρεάν χρόνος αν βάλεις δυο κουπόνια;
  4. Αν σας πω ότι διάβασα "escorts division" και αναρωτιόμουν για ποιό λόγο το είχαν...
  5. Τιμήθηκε δεόντως. Ευχαριστώ τον OP.
  6. Ευχαριστώ για την απάντηση. Υποθέτω τα έχεις δουλέψει αυτά τα δυο laptop που αναφέρεις. Καμιά άλλη πρόταση;
  7. Διαβάζω για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής του MacBook Pro, και για το ότι έχει μεγάλη απόδοση χωρίς να θερμαίνεται και με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Αναρωτιέμαι για το ποια είναι η αντίστοιχη επιλογή/επιλογές σε windows laptop. Ποιος έχει εμπειρία πάνω σε αυτό (όχι δηλαδή μόνο υποθέσεις από διαφορά διαδικτυακά reviews, που πλέον δεν ξέρω τι και πόσο να τα πιστέψω); Ευχαριστω πολύ!
  8. Ακόμα δεν έχω πάρει νέο laptop, καθώς περιμένω μήπως βγει κάποια προσφορά την περίοδο αυτή. Εξακολουθώ να κοιτάζω για premium Windows μηχάνημα, με top quality display (15-16”), μεταλλικό, να μην είναι με πλαστικά και να έχει 32mb ram και 1tb SSD. Έχει πάρει το μάτι σας κάποια καλή πρόταση/προσφορά;
  9. Εντυπωσιακό! Και υπάρχει υποστήριξη από την Microsoft στην Ελλάδα ή αν τύχει κάτι απλά το πετάς στα σκουπίδια;
  10. Χρησιμοποιώ DELL εδώ και χρόνια (όχι XPS) και είμαι σχετικά ικανοποιημένος. Τα XPS τα έχω δει που τα έχει στο Exclusive store και...δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα. Και το πληκτρολόγιο και η οθόνη τους δεν με έκαναν να νιώσω ότι θέλω να δώσω τόσα λεφτά για αυτά. Τα HP τα έχω βγάλει από το κουτάκι των επιλογών εδώ και πολλά-πολλά χρόνια για διάφορα προβλήματα που είχα παλιά σε laptops και εκτυπωτές. Μετά είδα και τα Asus αλλά μου φάνηκαν πολύ πλαστικά και δεν έχω δει σε κατάστημα κάποιο premium μοντέλο να τα αξιολογήσω. Κάπως έτσι μπήκε ως επιλογή το Surface που διαβάζω αριστερά-δεξιά ότι είναι σαν Macbook pro, αλλά μπορεί να τρέξει και την επαγγελματική εφαρμογή που δεν τρέχει εκείνο. Το Surface; Τί; Είναι «κλειστό» και δεν επιτρέπεται καμία επισκευή; Χειρότερα από Apple;
  11. Καθώς είμαι σε φάση αγοράς νέου laptop και επειδή δυστυχώς το macbook δεν τρέχει κάποια επαγγελματική εφαρμογή (μόνο με parallels, αλλά δεν θέλω να πληρώνω συνδρομή σε επιπλέον software), θα συνεχίσω σε Windows. Αν έχω καταλάβει καλά, τα surface είναι τα κορυφαία Windows laptops; Τα προτείνετε ή δεν είναι value for money; Και από τα μοντέλα, θα πρέπει να αποφύγω κάποιο από αυτά; ΥΓ. Ρωτάω εδώ, γιατί είναι θέμα με surface.
  12. Το Twitter δεν το «ένιωσα» ποτέ. Όπως το κατάλαβα από την πλευρά μου είναι απλά ένας τοίχος ανακοινώσεων με πολύ θόρυβο, διαφημίσεις και καμμία συνέπεια και συνέχεια, αλλά αφού εκατομμύρια κόσμος το χρησιμοποιεί κάτι πρέπει να έχει που αξίζει. Όσον αφορά στα διάφορα που κάνει ο Musk, νομίζω για καλό είναι. Προβληματίζεται με διάφορα (π.χ. με τα bots) και έχει την οικονομική δύναμη να προσπαθήσει να βρει λύσεις. Ίσως στο τέλος να έχουμε μια καλύτερη πλατφόρμα από αυτό το χάλι (κατ' εμέ) που ήταν πάντα.
  13. Ακούγεται πολύ καλή αυτή η ιδέα και αν συνδυαστεί με παύση διαφημίσεων, τότε το X μπορεί να γίνει η καλύτερη πλατφόρμα πληροφόρησης και συζητήσεων. Αυτή τη στιγμή έχει έναν τεράστιο και άσχετο θόρυβο - αν η χρέωση τον μειώσει σε ανεκτό επίπεδο θα είναι μεγάλη νίκη.
  14. Μπορούν να γίνουν αποδεκτά αυτά τα στοιχεία, αν και δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε παράλληλα, ότι μπορεί οι συγκεκριμένοι μαμούθες να έχουν βάλει extension και να ήταν τεχνητά τα μαλλιά τους. Άλλωστε, ως τόσο δυνατά ζώα, δεν νομίζω ότι θα είχαν πρόβλημα να βρουν τρίχες από άλλα ζώα, που θα κουρευόντουσαν με την ψιλή και θα «δώριζαν» το μαλλί τους, θέλοντας και μη.
  • Δημιουργία νέου...