Προς το περιεχόμενο

kalidor

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    673
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΔΡΑΜΑ

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    Mystik...
  • Τοποθεσία
    ΔΡΑΜΑ
  • Ενδιαφέροντα
    Ελλάδα
  • Απασχόληση
    Secret!

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.542 προβολές προφίλ

kalidor's Achievements

  1. kalidor

    Deepcool Matrexx 55 Review

    Σήμερα σας παρουσιαζουμε το ομορφότερο VFM Pc Case από την Deepcool το Matrexx 55 ADD-RGB White! Απολαύστε το βίντεο και στηρίξτε την προσπάθεια μαs
  2. kalidor

    Help to Overclocking 3700X!

    Eυχαριστω πολυ για το ενδιαφερον..!!! Αρα μπαινω BIOS και βαζω ολα τα παραπανω διχως να πειραξω Vcore...to MAX Boost του 3700Χ ειναι στα 4400...επιλεγω εκει η πιο κατω?
  3. Καλησπέρα σε όλους σας.... θα μπω κατευθείαν στο θέμα... Κάτοχος Ryzen 3700X με Asrock Taichi X570 και 16 Gb Ram 3200 Cas 16...Υπάρχει κάποιος οδηγός για safe Overckock του συστήματος? Ευχαριστώ προκαταβολικα!
  4. kalidor

    The Best RAIJINTEK Build we ever Made!

    Σήμερα σας παρουσιαζουμε την τελευταία EXTREME δημιουργία μας...😍 Απολαύστε την και αναμένουμε τα σχόλια σας!
  5. Παιδες πραγματικα ειναι γελοιο ΟΛΟ αυτο...διαβασα και τις παραπανω παρομοιες καταστασεις των παιδιων,οντως μια απατη. Λενε οτι πηγαν στον υπευθυνο και εγινε η δουλεια τους...αλλος ειπε το ελυσε σε 1 ημερα απο κοντα..τι να πω? Εγω λεω να καταγγειλω το περιστατικο στο συνηγορο του καταναλωτη και να κινησω διαδικασιες επιστροφης του ποσου.. Εξαλλου η Τραπεζα δεν μπορει να μου καταργησει την πιστωτικη εαν δεν λυθει το ολο θεμα...τελικα παλι δεν καταλαβα αν φταιει το VISIOSTUDIO η η Τραπεζα??? Υ οθεμα ειναι να ενημερωθει ο κοσμος και ο καθε καταναλωτης ετσι ωστε να μην περασει αυτη την ασχημη διαδικασια εκμεταλευσης.
  6. Καλησπερα θα ηθελα να μοιραστω το τι αντιμετωπιζω αυτο το διαστημα.... Εκανα μια παραγγελια στις 27/4/2017 απο το Visionstudio της Θεσσαλονικης.Παραγγειλα μια MSI Gtx 1080 Gaming X την οποια δεν ειχε διαθεσιμη αλλα ειχε απο 2-10 ημερες παραδοση.Επειδη ηθελα να την αγορασω με πιστωτικη καρτα πηρα τηλεφωνο πριν την *κλεισω*και ενημερωσα οτι ηθελα να την πληρωσω μεσω πιστωτικης με δοσεις.Οκ μου ειπαν....δεν υπαρχει προβλημα. Ολα καλα η παραγγελια εγινε και περιμενω να μου ερθει.Διχως ενημερωση ξαναπερνω τηλ την 9η ημερα και ρωταω για την εξελιξη της παραγγελιας.Κοιτανε οτι οντως ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ το ποσο αλλα δεν ειχε ερθει ακομη και θα αργουσε τουλαχιστον αλλες 10 ημερες...δεν εχει ο προμηθευτης του καθολου stock την συγκεκριμενη καρτα γραφικων. Τοτε τους λεω για ακυρωση.....συγγνωμη κ.τ.λ μου λενε και συνεχιζετε η ταλαιπωρια. Εφοσον εγινε ακυρωση παραγγελιας (εκαναν refund απο το καταστημα) και περιμενω να ξαναπιστωθουν τα λεφτα στον λογαριασμο μου,διαπιστωσα οτι μπηκαν μονο 40 ευρω!!!! Σε ξανατηλεφωνημα μου για διευκρινησεις μου απαντησαν οτι..... Εφοσον εγινε η παραγγελια σας μεσω πιστωτικης καρτας σε 18 δοσεις,θα επιστραφη το παραπανω ποσο παλι σε δοσεις στον λογαριασμο σας...ΣΟΚ και δεος με την ειδηση αυτη.. Ρε παιδια λεω...εσεις δεν πηρατε ΟΛΟ το ποσο?Γιατι εγω εφοδον ακυρωσα παραγγελια απο δικια σας ευθυνη(ελλειψη προιοντος) δεν μου επιστρεφετε ΟΛΑ τα χρηματα πισω?? Ειναι θεμα της Τραπεζας...απαντανε.Δηλαδη λεω...αγορασα την καρτα 600+80 ευρω λογω δοσεων εφοσον πληρωθηκατε ΚΑΝΟΝΙΚΑ τα ξαναεπιστρεψατε πισω στην Τραπεζα σας,και αυτη με την σειρα της μου τα επιστρεφει σε 18 μηνες???? Ναι...παιρνω την Τραπεζα και ρωταω...ειναι θεμα του εμπορου..μου λενε.... ΕΕΕεεεεεαντε ΓΑ@@@@ΜΜΘΗΦΛΦΚΗΩΨΩΜΧΩΗΓΦΓΗ........ Ετσι ειμαι τωρα να περιμενω να μου επιστραφουν τα 680 ευρω σε 18 μηνες... ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ποτε σε κανενα αυτο???
  7. Dinosfan Kωστα το custom loop τα σπαει..εγινε πολυ πιο ομορφο αποτι περιμενα!!!
  8. Ευχαριστώ πολύ παίδες.. πιστεύω ότι έχω ποστ άρει στην σωστή ενότητα που αναφέρει για νέα συστήματα και συνθέσεις υπολογιστή.Τα ερωτηματικά βγήκαν στην αρχή λόγω λάθους..από copy paste άλλης σελίδας..αργότερα είδα ότι έγινε έτσι..anyway..να σε καλά..
  9. Σιγουρα θα εβγαινε δυνατοτερο αν επαιρνε κανεις απο εξωτερικο η σε αλλες ψαχμενες τιμες Ελλαδα...για τα υπολοιπα...ουδεν σχολιο!
  10. Sorry για την λαθος τοποθετηση του θεματος αλλα σκοπος ηταν η παρουσιαση του νεου μου socket 1151. Οι τιμες μπηκαν για να αποφυγω ερωτησεις του τυπου:...ποσο κανει αυτο?εκεινο?συνολικα?κ.α. Το να κραζεις μια προσπαθεια ομως εχει να κανει με αλλα θεματα σαν ανθρωπος.. Σιγουρα σε καποιους θα αρεσει η οχι αλλα υπαρχει μια λεξη που λεγεται ""ΕΥΓΕΝΕΙΑ΄΄ που αποτι φαινεται λιγοι διακατεχουν... Anyway...
  11. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια...με συγκινησατε...
  12. New Gaming Monster... Specs CPU i7 6700K~360 ευρώ MOBO Asus MaximusVΙΙΙ Hero Alpha~300 ευρ CPU Cooler Cryorig R1 Universal~90 ευρώ DDR4 G.Skill TridentZ 16GB 3200hz~140 ευρώ GPU Msi GTX 1060 gaming X 6 gb~360 ευρώ SSD Kingston HYPERX 240Gb~90 ευρώ HDD WD Green Cavliar 1 Tb~60 ευρώ PSU Thermaltake 730W~80 ευρώ Case Corsair 760t Black~200 ευρώ ΣΥΝΟΛΟ: 1680 ευρώ
  13. Περιγραφή: CPU : i7 6700K @ 4ghz MEMORY : 16GB RAM 3200mhz G.skill DDR4 GPU : ...????? MB: Asus Maximus VIII Hero Alpha PSU : Power supply Thermaltake 730 watts win 10 64 bit Τι καρτα γραφικων προτεινεται για αυτο το νεο build se 1151.>??? Χρηση gaming...μεχρι 400 ευρω η καρτα. Ευχαριστώ
  • Δημιουργία νέου...