Προς το περιεχόμενο

RoUf1An0s

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    236
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.997 προβολές προφίλ

RoUf1An0s's Achievements

  1. Αυτοί είναι του 'στενού' δημοσίου. Το πάρτι γίνεται στις διάφορες δεκο.
  2. Στόχος είναι το dominance σε ένα market 100B+. Το ~25Β debt δεν λεει και κάτι εφόσον αυτό εξυπηρετείται. Αυτά.
  3. Για το προιόν δεν μιλάμε? Τι σχέση έχει αν αυτός που το έβγαλε 'είναι ελληνας ξερω γω' ή ινδός? Επίσης, ο ενθουσιασμός από που προκύπτει? Και για να σου απαντήσω στον τρόπο σκέψης σου, ο 'ελληνας' είναι λειτουργικά αναλφάβητος και δεν είναι σε θέση να κατανοήσει 2 γραμμές απλών ελληνικών. Το να φθάσει στο σημείο να βγάλει κάτι τετοιο δεν μπορεί ούτε να το συλλάβει σαν ιδέα.
  4. Έκτρωμα για εσένα και την δικιά σου αισθητική. Μπορείς κάλλιστα να πάρεις το τελευταίο Ford που είναι όπως τα προηγούμενα του. Ελεύθερη αγορά έχουμε.
  5. Μα να πουλήσει κάτω του κόστους σύντροφε;; Είναι να τρελαίνεσαι !! Απαράδεκτα πράγματα. Η Qualcomm θα έπρεπε να πουλήσει σε υψηλότερη τιμή, τη "σωστή" τιμή, για να δώσει χώρο στην Icera να αναπτυχθεί. Θα μπορούσε να της παραχωρήσει και το R&D της για 1-2 μήνες το χρόνο ώστε να συμβάλει περαιτέρω στην ανάπτυξη της Icera.
  6. Από πότε κάποιος χωρίς πτυχίο έχει χαμηλότερη παραγωγικότητα ;
  7. Να σε ενημερώσω σύντροφε πως στον πραγματικό κόσμο ο μισθός είναι ανάλογος της παραγωγικότητας κάποιου.
  8. Ευτυχώς που βρηκε τρόπο το κράτος να σου πάρει και άλλα 💰 ως μπράβος σκορπίζοντας τα σε αργομισθίες ;; Στα υπόλοιπα συμφωνούμε.
  9. Τόσα χρόνια που γίνεται της πουτάνας με τα ποδήλατα ( τα οποία επίσης δεν έχουν κάποιο πλαίσιο ) λέγαμε για οικολογία κτλ. Τώρα ήρθε επιχείρηση με πατίνια που είναι παρόμοιο και ασφαλέστερο μέσο και της την πέσαμε πριν καν αρχίσει, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ KAI ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ 5 ΦΡΑΓΚΑ.
  10. My two cents... σε βάθος χρόνου ο δείκτης μόνο πάνω πάει... Τα λεφτά χάνονται στα μέσα έξω...
  • Δημιουργία νέου...