Προς το περιεχόμενο

EXPHARTION

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    117
  • ΜΕΛΟΣ

Σχετικά με EXPHARTION

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1988

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

EXPHARTION's Achievements

  1. EXPHARTION

    Vampyr [RPG]

    Το team του VYR βρήκε και άλλα μέλη και τώρα πρέπει να είναι πάνω από 60. Σίγουρα το team του LIS ετοιμάζει kinder εκπλήξεις. XD Να πω την αλήθεια θα ήθελα REM2. Να δούμε το ΑΑΑ παιχνίδι που έπρεπε να δούμε από την αρχή. Σίγουρα περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να μας εκπλήξουν. ^^ Το βίντεο που ο Jefferson χορεύει και η Max κάνει telekinesis το είδες; Έπειτα είδες εκείνο με την Rachel; Πως σου φάνηκε η ιδέα στο αν θα υπήρχε; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την Rachel την έχουν σαν άγια.
  2. EXPHARTION

    Vampyr [RPG]

    Χμμ. Έχεις ένα δίκιο. Πάντως για να ξέρετε: Το group του LIS, δουλεύει πάνω σε κάτι που ο Όσκαρ δεν είναι σε θέση να πει. Επιπλέον ένα μέλος από το group ξέρει την καταγωγή του Chronokinesis. Οπότε με αυτό το group ετοιμάζει κάτι με το LIS. Για να δούμε τι θα δούμε. Έλα τώρα, φαντάζομαι LIS2 με UE4. Μάγκες σίγουρα θα γίνει. Απλά το καλό αργεί να γίνει. ~_^. Επιπλέον έχετε τσεκάρει τα βίντεο του Sbel; Πάρτε μια γεύση. =D
  3. EXPHARTION

    Vampyr [RPG]

    Τι γίνεται άμα παίζει κάποιος με cheat engine; XD Οπότε η ζωή του θα μειώνεται δηλαδή ε; Το Remember Me έχει λόγο που είναι έτσι. Το VAMPYR είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο, που σημαίνει πως θα αλλάξει και θα βελτιωθεί στο τέλος. Ελπίζω στον Reid να του βγάλουν τα γένια και να τον κάνουν όπως είναι στο πόστερ. Είναι πιο γαμάτος. =D Μέχρι στιγμής δεν είναι άσχημο. =D edit1: Έχω την εντύπωση ότι μερικοί θέλουν να πουν ότι η DONTNOD δεν το έχει με τα action & adventure παιχνίδια. 1. Είναι λάθος. 2. Πολλή σιγουριά και στην θέση τους δεν θα ήμουν τόσο απόλυτος. =D edit2: Ελπίζω ο πρωταγωνιστής στο LIS2 να μην είναι φλώρος και noob σαν την Mαξ. Επιπλέον ρε φούστη μου, εφόσον θα ανακαλύψει ότι είναι chronomancer ας κάνει κάτι πρωτότυπο. Π.χ.: Εγώ θα είχα επίγνωση της κατάστασης που είμαι και δεν θα πω "Ω θεε μου και bullsh@". Αλλά θα μελετούσα, θα μάζευα γνώσεις να μάθω ΠΩΣ λειτουργεί ο χρόνος κτλ. Δεν θα καθόμουν να μαλ@μουν στα πειράματα και στις μπούρδες. ΑΛΛΑ κανείς δεν το έχει κάνει αυτό ΠΟΤΕ πουθενά. Οπότε θα περιμένουμε το αναμενόμενο "Holy Sh.. Amazing"
  4. EXPHARTION

    Vampyr [RPG]

    Πέρα από τις "Επιλογές και Συνέπειες" το Rewind λείπει. XD Δοκίμασα το REM & LIS, τώρα έρχεται η σειρά του. Τι λέτε, παίζει ο Reid να είναι το μόνο βαμπίρ; Επιπλέον τι θα γίνει άμα δεν σκοτώνεις καθόλου; Αναρωτιέμαι τι αναφορά θα υπάρχει στο VYR από τα άλλα 2. Τι εννοώ: Ο Jax από το REM υπάρχει ως μπρελόκ στα κλειδιά της Χλόη. =3 Γιατί κακία; Τι έχουν πάθει όλοι με το LIS; Όλοι έχουν κολλήσει εκεί και είναι λες και δεν υπάρχει κάτι άλλο. Μόνο LIS. Είδα σε μερικά σχόλια "WTF", "Dislike", "Garbage, make LIS2". Τι στο καλό έχουν πάθει; Τώρα τελευταία ακούω για το LIS2 λες και θα γίνει μέσα στα επόμενα χρόνια και ότι είναι σίγουρο αυτό. Παρόλο που δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Θέλω πολύ να δω το νέο καστ. Η Μαξ και η Χλόη ήταν εκνευριστικές. Επιπλέον όταν γίνει αυτό, θα το βουλώσουν οι fan μια και καλή. XD Ελπίζω το VAMPYR ναι είναι γαμάτο. =3 Πολλά καλλούδια έρχονται το 2017. Θα τρέχουμε και δεν θα προλαβαίνουμε. XD
  5. Κανείς δεν πρόσεξε το όνομα του χαρακτήρα; https://en.wikipedia.org/wiki/John_Doe Δεν μας εξηγεί πως δημιουργήθηκε το παράδοξο και πως υπήρξε εξαρχής ο χαρακτήρας. Οπότε πιθανόν νεκρός είναι και καθυστέρησε το μήνυμα. Ευχαριστώ.
  6. EXPHARTION

    Life Is Strange

    Δηλαδή, μπορώ να πάω να κάνω προ-παραγγελία από το plaisio? Ούτως ή αλλιώς δεν έχω λογαριασμό στο Square Enix αλλά ούτε paypal ή τίποτα τέτοιο. Δεν έχω ιδέα από online αγορές. Όσο για το Life Is Strange τώρα: (Καλό είναι να το διαβάσουν όσοι έχουν τελειώσει το παιχνίδι.) Ένας λόγος που τελείωσε βιαστικά είναι Το spoiler θα λύσει την απορία στο, γιατί το παιχνίδι τελείωσε βιαστικά.
  7. EXPHARTION

    Life Is Strange

    Για να δούμε: Αν θυμάμαι καλά το Life Is Strange 2 δεν θα γίνει. Είχε γίνει λάθος της μετάφρασης από τα γαλλικά στα αγγλικά. Αν τώρα άλλαξε κάτι δεν ξέρω. Πάντως διαβάζω από δω και από κει ότι άμα γίνει κάτι θα γίνει το 2016. Πρέπει να δούμε πως θα πάνε οι πωλήσεις και να δούμε το πράσινο φως από την Square Enix. Κάτι για το Remember Me 2: Οι δημιουργοί είπαν πως η ιστορία είναι έτοιμη και ξέρουν το λάθος στην συνταγή. Περιμένουν το "Ναι" από την Capcom. Από την άλλη η Capcom περιμένει να δει πως θα πάει το Street Fighter V. Ελπίζω ειλικρινά να πει ναι και να δούμε το developing του Remember Me 2. Ο λόγος που το Remember Me είναι αυτό που είναι είναι επειδή: Συμφωνώ ότι όντως το Life Is Strange είναι καλύτερο από το Remember Me. Αλλά πιστεύω αν δοθεί 2η ευκαιρία στο Remember Me θα δείξει αυτό που έπρεπε να δείξει από την αρχή. Δεν ανησυχώ για το Life Is Strange 2 να πω την αλήθεια. Κάποια στιγμή σίγουρα θα βγει. Άμα δείτε στο main menu λέει "Welcome to Life Is Strange - Season 1" Ελπίζω η Sqaure Enix και η Capcom να δώσουν το πράσινο φως για τα sequel των 2 πρώτων παιχνιδιών. Σίγουρα κάτι θα βγάλει η DONTNOD το 2016 για να είμαστε απασχολημένοι πριν έρθει το VAMPYR. Όσο για το VAMPYR θα είναι 3rd-person και έχει 2 ομάδες κατασκευής του. Χαίρομαι που δεν άλλαξε τον πρωταγωνιστή στο Life Is Strange η DONTNOD. Δεν ξέρω κατά πόσο ωραίο θα ήτα αυτό. Μια ερώτηση: Ξέρει κανείς αν το Life Is Strange Limited Edition θα είναι μόνο online ή θα είναι διαθέσιμο και στα μαγαζιά; Αν έρθει στο plaisio σίγουρα θα το πάρω. Ευχαριστώ.
  8. Καλησπέρα. Θέλω να πάρω τα αρχεία από τους browsers (Firefox, Chrome, Opera, Safari) και τα βάλω σε κάποιο άλλο pc. Έτσι θέλω τις τοποθεσίες XP & 7. Ελληνικά. Καμιά βοήθεια; Τώρα ας γίνω ποιο συγκεκριμένος. Στο firefox έχω το ιστορικό που έχω, 5 add-ons πχ, τα passwords και τα bookmarks. Έτσι όπως είναι λοιπόν όλο αυτό το πακέτο, αυτό το πακέτο θέλω να το μετακινήσω στο νέο pc. Δηλαδή στα 7 που θα έχω κάποια στιγμή όταν βάλω το firefox δεν θα έχει αυτά που ανέφερα. Σκέφτηκα λοιπόν ότι ο browser τα έχει κάπου αποθηκευμένα στο σύστημα. Έτσι σκέφτηκα να κάνω copy-paste τους φακέλους από τα XP στα 7. Αλλά δεν ξέρω τις τοποθεσίες τους. Έχω ελληνικά XP και θέλω να τα βάλω στα 7 που θα είναι και αυτά ελληνικά. Τα ίδιο ισχύει και με τους άλλους browsers. Απλά έφερα παράδειγμα στο firefox. Ελπίζω να βγάλατε νόημα διότι αυτό το διάστημα είχα θεματάκια με το πως θα το εξηγήσω και μπορεί να έλεγα κάτι που να μην καταλαβαίνατε ή να μου λέγατε κάτι εσείς και να μην καταλάβαινα σωστά και στο τέλος να τα έκανα μαντάρα. Το θέμα είναι πολύ λεπτό, έχω πολλά εκεί μέσα. Ευχαριστώ πολύ.
  9. EXPHARTION

    The Legend of Korra

    Ξέρει κανείς πως μπορώ να ρυθμίσω τα κουμπιά του πληκτρολογίου;
  10. EXPHARTION

    Ερώτηση για το steam

    Τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι free to play. Και το ένα από τα 2 έχει στο account του. Απλά έχει ένα achievement από το καθένα στο μητρώο. Δεν τα έχει στο library. Γενικά διαλέγει ότι παιχνίδι του αρέσει και ότι διαλέγει προσπαθεί να το ολοκληρώνει. Και προφανώς αυτά τα 2 παιχνίδια από τι κατάλαβα δεν τα διάλεξε αυτός οπότε και θέλει να τα σβήσει. Εγώ μια γενική ερώτηση έχω: Αν σβήσεις ένα παιχνίδι, και το ίδιο και τα achievements επίσης θα μπορέσεις να το ξανά αγοράσεις; Θα υπάρχει το save data ή πάλι όλα από την αρχή; edit: Που θα πάει να επικοινωνήσει με το support; Τι θα πατήσει/κάνει διότι είναι λίγο άσχετος με το steam.
  11. EXPHARTION

    Ερώτηση για το steam

    Επειδή δεν τα θέλει, και επιλέγει ότι του αρέσει. Και από τι είδα σε πολλά παιχνίδια εκτός ορισμένα και κάποια που δεν τα έχει παίξει καν. (πχ Prototype) Έχει περάσει και ξεκλειδώσει τα πάντα συν και τα achievements. Οπότε άλλος ένας λόγος που δεν τα θέλει είναι τα achievement. Συγκεκριμένα στο Spiral Knights έχουν αφαιρεθεί 6 ή 5 achievements επειδή αφαιρέθηκαν τα minerals στο παιχνίδι. Οπότε δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει τα achievements εκτός και αν κάνει update το steam. Αλλά τώρα, παίζει τα παιχνίδια για τα achievements; Μου φαίνεται ότι έχει μανία με τα achievements. Δηλαδή τα θέλει perfect. Τι να πω, δεν ξέρω.
  12. EXPHARTION

    Ερώτηση για το steam

    Δεν ξέρει τι να κάνει με την υποστήριξη. (Πως και τι) Θέλει να τα σβήσει επειδή δεν τα θέλει και δεν του αρέσουν. Του είπα να μου τα δείξει και είναι τα: Spiral Knights και Archeblade. Και έχει ένα achievement από το καθένα. Στο Spiral Knights μου είπε ότι ένας φίλος του ήθελε ένα item και για να το πάρει πρέπει να τον κάνει invite κάποιος που δεν έχει το παιχνίδι. Στον τότε χρόνο που έγινε. Έτσι νόμιζε ότι δεν θα έμπαινε το παιχνίδι στο account του αλλά... Γίνεται κάτι;
  13. EXPHARTION

    Ερώτηση για το steam

    Καλησπέρα. Ένας φίλος μου έχει steam account και θέλει να σβήσει οριστικά 2 παιχνίδια από το account του. Έτσι επειδή δεν ξέρει τίποτα από steam με έβαλε να ρωτήσω εγώ. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ.
  14. EXPHARTION

    Ερώτηση για το [xe.gr]

    Γεια σας παιδιά θέλω να αγοράσω αυτό εδώ από το xe.gr και δεν ξέρω πως. Καμιά βοήθεια; Πρέπει να κάνω λογαριασμό; Μπορώ να αγοράσω χωρίς να έχω; Έπειτα είναι καλό site ή μούφα; Ευχαριστώ πολύ. Άσχετο με το θέμα: Ξέρει κανείς πως μπορώ να αγοράσω από το e-shop; Θέλει λογαριασμό και εκεί; Μπορώ να αγοράσω χωρίς να έχω; Καμιά βοήθεια; Και πάλι ευχαριστώ.
  15. EXPHARTION

    Αγορά του Chaos Legion

    Οκ σε ευχαριστώ τώρα είμαι ήσυχος.
  • Δημιουργία νέου...