Προς το περιεχόμενο

urgo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    184
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με urgo

  • Ημερομηνία γέννησης 01/05/1979

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

urgo's Achievements

  1. urgo

    Apple Magic Trackpad 2 - ΜΑΥΡΟ

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 30/01/2024 04:04 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Oλοκαίνουριο. Αγοράστηκε από istorm 18/6/22, δοκιμάστηκε, δε βόλεψε και μπήκε στο κουτί του. Απόδειξη αγοράς

    90 €

  2. urgo

    PlayStation 5/Pro Topic v4

    Εγώ φίλε πήρα αυτό https://www.skroutz.gr/s/28924195/Ugreen-USB-Wireless-Bluetooth-5-0-Adapter.html και παίζει μια χαρά (με airpods).
  3. Και η χαζη ερωτηση της ημερας…Εσεις που λετε οτι μπορει να παιξει 15% επιστροφη ,εννοειτε οτι θα παιξει πανω στην ηδη μειωμενη τιμη;;;ΓΙατι μου ακουγεται για οβερκιλ. Η μηπως βγαλει την προσφορα στην αρχικη τιμη;
  4. Θελω να τη χτυπησω για ενα mac mini αλλα διαβαζω πολυ flickering σε macos. Eχει κανεις εμπειρια?
  5. Mε 87% υγεία μπαταρίας και με μια βασική χρήση χωρίς ξεζούμισμα, το βραδάκι θέλει οπωσδήποτε φόρτιση.Απτην άλλη βέβαια φορτίζει γρήγορα. Ανάλογα τις ανάγκες και τα θέλω του καθενός.Το καθημερινό μου πρόγραμμα δεν έχει τρελές απαιτήσεις απτο κινητό στη δουλειά μου, οπότε δε με χαλάει να χάσω μπαταρία (ούτως ή άλλως κάθε βράδυ φορτίζω τα πάντα) και να κερδίσω εμφανή διαφορά σε βολικότητα .Σιχαίνομαι παντόφλες.
  6. urgo

    PlayStation 5 Topic v3

    Παράλειψη...Το σόι θα μου το φέρει που έρχεται διακοπές...Θα παίζει?Θα είμαι καλυμμένος αν έχει ή πάθει κάτι?
  7. urgo

    PlayStation 5 Topic v3

    Καλησπέρα Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία με κονσόλες.Λόγω της έλλειψης που παίζει στην αγορά συμφέρει να φέρω από Καναδά? Ητε PS5 ήτε xbox. Υπάρχουν περιορισμοί? Η εγγύησή τους μετράει εδώ?
  8. Aυτό της προσφοράς είναι το for mac ή το απλό?
  9. urgo

    Apple watch 7 accessories

    Χθες αγόρασα series 7 πακέτο με το panzerglass ειδικό για το 7αρι.Θέμα ανάγνωσης δεν έχει αλλά να σου πω την αλήθεια περιμένω να βγει κάτι καλύτερο γιατί δε μου φαίνεται πολύ σόι... Με την πρώτη στούκα έφυγε εύκολα.Το τζαμάκι φαίνεται φτηνιάρικο και δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη.Επίσης παρατηρώ ότι μειώνει την απόκριση του touch. 30 ευρώ σκουπιδάκι.
  10. Μολις μιλησα με κωτσο και παραδεχτηκαν οτι εχουν φωτογραφιες και απτα δυο πληκτρολογια. Με διαβεβαιωσαν οτι αυτο που εχουν προς πωληση στο σαιτ ειναι αυτο με το εντερ των δυο σειρων.
  11. Φιλε αυτο κοιταζα μολις!Εκανα παραγγελια και τωρα το ειδα...Εγω ηθελα το μεγαλο εντερ...Αν προσεξεις ομως στις υπολοιπες φωτογραφιες του κωτσοβολου δειχνει αυτο με το μεγαλο εντερ...Μπερδεμα...
  12. Οχι, αλλά έχω MI band 5 και πρόσφατα ενεργοποίησα τις ειδοποιήσεις κλήσεων, οπότε παίζει να φταίει και αυτό ,τώρα που το λες...
  13. Οχι.Δεν έχω όρεξη ούτε χρόνο για πειράματα. Η χρήση που του κάνω μου βγάζει τη μέρα μέχρι να γυρίσω σπίτι και να το φορτίσω το βράδυ.Αλλά άλλο να γυρνάς με 50%-60% και άλλο με 30%.Μου χτύπησε στο μάτι. Δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάτι...Η υγεία της μπαταρίας είναι 100%.
  14. Με iphone 12 mini,στην 14.4 ήμουν ικανοποιημένος από θέμα μπαταρίας.Τώρα με την 14.5 βλέπω μεγάλη πτώση...
  15. urgo

    PC Game Pass

    Ναι,μονο για xbox...
  • Δημιουργία νέου...