Προς το περιεχόμενο

Wandex

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    157
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Wandex

  • Ημερομηνία γέννησης 28/11/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    Only wiss is to learn.
  • Τοποθεσία
    Akoma psaxnomai...
  • Ενδιαφέροντα
    Υπολογιστες-Movies-Τρέξιμο-Σκοποβολή
  • Απασχόληση
    Αστα να πάνε...

Wandex's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Λάθος έκανα το tracert εννούσα. Αλλά δεν μου δείχνει κάτι χρήσιμο. Τέλοσπάντων. Δεν μπορώ να καταλάβω αν δουλεύει παρά μόνο σύμφωνα με την ένταση του σήματος.
  2. Αυτό είναι το σίγουρο και για αυτό με έχει εκνευρίσει γιατί θα είναι κάτι πολύ απλό.Άμα κάνω ping λογικά δεν θα μου δείξει από που περνάει; Αλλά δεν θυμάμε την εντολή που σου δίχνει από που περνάει το Ping.
  3. Ευχαριστώ και τους δύο πάρα πολύ. Sw6juf δυστυχώς δεν μπορώ να τα συνδέσω με καλώδιο. Μεσολαβούν αρκετά εμπόδια και μπορώ μόνο ρεύμα να δώσω στο Tp-link. Και δεν μου φτάνει μόνο το ένα router για να καλύψω τον χώρο που θέλω. Οπότε αναγκαστικά repeater. Tenshi σε ευχαριστώ για τις οδηγίες. Ξέρει κανένας πως μπορώ να καταλάβω σε ποιό wireless είμαι συνδεδεμένος; Στο repeater ή στο Ap; Και γιατί δεν εμφανίζεται και το Ssid του repeater; Σας ευχαριστώ και πάλι.
  4. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα αν μπορεί να μου διευκρινήσει κάποιος σχετικά με τα repeater. Έχω ένα απλό ασύρματο Baudtec Connx και θέλω να καταφέρω να στείλω Internet και στο διπλανό σπίτι. Έπεσε στα χέρια μου ένα Tp-link 501G και θέλω να το ρυθμίσω ως repeater. Τι ρυθμίσεις να βάλω καλυτερα; Repeater σκέτο ή universal repeater; Επίσης πρέπει να αλλάξω την SSID του TP-link όπως και το channel του; Dhcp από πού πέρνουν τα laptop; Από το repeater ή από το router; Αν αλλάξω την κεραία του Tp-link θα κερδίσω κανά μέτρο παραπάνω; Καμία να μου προτείνεται; Και τέλος και πιο σημαντικό πως καταλαβαίνω ότι τελικά δουλεύει το repeater και σε πιο routeraki έχει συνδεθεί ένα Laptop; Ευχαριστώ πολύ.
  5. Σωστός.Όλα γίνονται για την κατανάλωση και μόνο και μάλιστα άχρηστων προϊόντων..
  6. Μάλλον.... Η και κόμμα όπως στην Σουηδία (νομίζω).
  7. +1! Έχουμε φτάσει σε σημείο να λέμε μπράβο στον καθηγητή που βοήθησε...Κανονικά πρέπει να μην αναφέρετε καν αλλά να είναι το δεδομένο.Άλλοι καθηγητές δεν ενδιαφέρονται και πολυ!
  8. Αμάν ρε παιδιά να φύγει το παιδί-να φύγει το παιδί-να φύγει το παιδί.(Καλά θα κάνει γιατί από σοβαρότητα εδώ μηδεν). Είπαμε η Ελλάδα είναι κανιβαλία αλλά εντάξει δεν είναι και το τέλος του κόσμου. (αφήστε να φάμε και εμείς λίγο) Α και αμάν ο όρος Αινσταίν. (Άσχετο με το παιδί). Μόνο την τελευταία εβδομάδα έχω ακούσει για 40 Αινστάιν στον κόσμο. Άμα ήταν έτσι θα έπρεπε να είμαστε στον Κρόνο τώρα με τα τεχνολογικά επιτεύγματα μας. Τις διάφορες δημοσιεύσεις-μελέτες-έρευνες τις κοιτάει κανένας; Πέτυχε σε ένα διαγωνισμό, οκ, μπράβο, παράδειγμα σε όλους, και εγώ θέλω εννοείται, αλλά με όλα αυτά που ακούω το καλάμι το έχει σίγουρο. Αντί να λέμε:μπράβο συνέχισε έτσι, γιατί δεν παραδειγματιζόμαστε και εμείς, τα ΜΜΕ λένε βρέθηκε ο Αινστάιν. Μακάρι να πέρνανε δημοσιότητα και άλλα παιδιά που έχουν καταφέρει σε παρόμοιους διαγωνισμούς και σε πιο σημαντικούς μάλιστα. Κάτι καλό γίνεται εδώ τριγύρω και πρέπει να σταματήσουμε να δικαιολογούμαστε ότι μας φταίει η Ελλάδα. Άμα θέλεις καταφέρνεις.
  9. :cry::cry::cry::cry: Κάπως έτσι είμαι τώρα... Ε ρε ιδέες που μου έβαλες...Με κατέστρεψες τώρα......... Να το χαίρεσαι και καλές προβολές. Πω πω...άντε να συνέλθω...
  10. ΣΙγουρα θα τους νοιάζει περισσότερο η απόδοση αρχικά και μετά ρε παιδιά θα συζητάμε για την απόσταση και τον τρόπο πληρωμής... Αυτό που μου άρεσει σαν ιδέα είναι ότι έχεις ένα πομπό κάτω από το γραφείο σου ο οποίος τροφοδοτεί τα πάντα πάνω σε αυτό. Τέρμα τα καλώδια και το ωραίο είναι ότι και να ακουμπήσεις πανω σε αυτό θα φορτίζει. Κορυφαίο...Τέρμα τα σκηνικά:Μάναααααα που σκ@#$@# έβαλες το φορτιστή μου....;;;;;;;
  11. +1. Μαγαζάκια υπάρχουν, support όμως;;;; Θα το πάω το μηχάνημα σε κάποιον που σίγουρα θα ξέρει λιγότερα από μένα; Και γιανα δούν τι έχει θα περνάει κανένας μήνας;
  12. Δυστυχώς πολοί δεν ξέραν ότι στην Ελλάδα θα πάμε σε MPG4 και όχι σε MPG2 και έτσι βολεύτηκαν με ένδειξη ψηφιακός δέκτης στις τηλεοράσεις τους. Άλλο απλά έχει ψηφιακό δέκτη και άλλο και MPG4. Οι καινούργιες ναι έχουν συνήθως MPG4 εδώ νομίζω και λίγους μήνες. Θέλει προσοχή γιατί πολλοί πωλητές δεν ξέρουν την διαφορά. Εννοείς κάτι τέτοιο. Αλλά ρε γαμώτο διάβαζα κάτι σχόλια ότι δεν δουλεύει καλά, δεν κάνει σε όλες τις ΤΒ, και επίσης κάνει μετατροπή σε MPG2 άρα χάνει σε εικόνα. Είναι σωστά αυτά; Τσάμπα δηλαδή την ΤΒ;
  • Δημιουργία νέου...