Προς το περιεχόμενο

kirlian_camera

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    78
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με kirlian_camera

  • Ημερομηνία γέννησης 16/02/1985

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://500px.com/Kirlian667

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

kirlian_camera's Achievements

  1. πολλές φορές ένα ωραίο πορτραίτο συνοδεύεται από ένα ωραίο περιβάλλον. Εκτός αν μιλάμε για φωτογραφία διαβατηρίου.
  2. Οχι και απλα net browsing , τοσα χρονια μαθημενος με τον E4400 θα δω την διαφορα , θα παιζει και κανα παιχνιδακι με μια καλη καρτουλα. Μην ειστε τοσο αυστηροι.Ευχαριστω για την προταση.
  3. Επειδη εχω χασει την μπαλα με τα καινουρια chipset εχει κανεις καμια καλη προταση για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη? Δεν εχω σκοπο να κανω οτιδηποτε εχει σχεση με o/c και ενα βασικο μου ειναι να εχει 7,1 καρτα ηχου πανω. Κατι αναλογο τιμης φυσικα.
  4. Για την ενημερωση , σημερα ηρθε τεχνικος απο την αντιπροσωπεια toyotomi για το φαινομενο ασχημης μυρωδιας σε καινουριο κλιματιστικο οταν φτανει την επιθυμητη θερμοκρασια και σβηνει η εξωτερικη μοναδα. Πολυ απλα μου ειπε οτι δε μπορουν να κανουν τιποτα και οτι ειναι ας πουμε ''φυσιολογικο'' λογω της υγρασιας που υπαρχει μεσα στην μοναδα. Τα συμπερασματα δικα σας.Απο δευτερα προβλεπω να μιλαω με τον προισταμενο αλλα αμφιβαλω οτι θα βρεθει λυση..
  5. Αυτα τα βηματα καλυπτοντε απο την εγγυηση ομως? Η θα πρεπει να πληρωσεις ξανα και ξανα τεχνικους μεχρι να βρεθει μια λυση?
  6. οσο δουλευει στην αφυγρανση δε μυριζει ναι , αν ομως το δουλεψεις κανενα μισαωρο και μετα το γυρισεις στην λειτουργια ανεμιστηρα τοτε λογικα θα σου βγαλει παλι μυρωδια.
  7. ακριβως το ιδιο προβλημα με ενα καινουριο toyotomi inverter μολις σβησει η εξωτερικη μοναδα και δουλεψει στον ''αερα'' βγαζει ασχημη μυρωδια.. προφανως απο την υγρασια που υπαρχει πανω στις ψυχτρες.Ποσο λογικο ομως ειναι αυτο και τελικα υπαρχει καποια λυση?
  8. το dxomark της δινει λιγο καλυτερο αισθητηρα ως προς τα iso , αλλα οπως και να εχει εφοσον ειναι πιο καινουρια , φθηνοτερη και πιο καλη εστω και σε ενα 1 σημειο δεν βρισκω λογο να παρεις την πιο παλια. http://www.dxomark.com/Cameras/Compare/Side-by-side/Sony-NEX-5T-versus-Sony-NEX-5R-versus-Sony-NEX-5N___905_826_737
  9. Εγω παλι θα ξαναπω, εφοσον κοιτας NEX ,γιατι κοιτας την 5R ? Το πιο καινουριο μοντελο της σειρας ειναι η 5T.Επισης θα την βρεις αυτο το καιρο σε πολυ καλη τιμη γιατι ηδη υπαρχει στοκ πολλους μηνες. Δεν θα σε απογοητευσει σε τιποτα. Δε θα σου προτεινω να δωσεις παραπανω απο 500ευρω για πρωτη σου μηχανη. Επισης ο φιλος πιο πανω οταν λεει οτι οι mirrorless δεν εχουν τις ιδιες δυνατοτητες σε ποιες δυνατοτητες ακριβως αναφερεται? Γιατι πολλες mirrorless πλεον οχι μονο εχουν ιδιες, αλλα και πολυ περισσοτερες.
  10. Αυτο που κανει την nex μεγαλη ειναι ο φακος, οποτε Αντι να δωσεις λεφτα για μια μετρια εως κακη μηχανη δε θα ηταν καλυτερο να αγορασεις τον 16-50 pz για την nex που ειναι ελαφρυς και μικρος φακος? Πουλας και τον δικο σου τον 18-55 και σου βγαινει περιπου 50 ευρω παραπανω. Για δες το.
  11. Καλησπερα, ειμαι αναμεσα στις 2 εξης επιλογες https://www.skroutz.gr/s/2952701/Canon-Pixma-MX525.html και https://www.skroutz.gr/s/4437461/HP-Deskjet-Ink-Advantage-4645-e-All-in-One.html Με ενδιαφερει απαραιτητα το wifi και το fax απο εκει και περα καθε γνωμη ευπροσδεκτη.
  12. Δε γινετε να εχεις μαγαζι/καταστημα ακομα και περιπτερο και να ειναι ολοι ευχαριστημενοι. Απο εκει και περα ο καθενας κρινει μονος του τους λογους. Εγω δε βρισκω κατι κατα του καταστηματος σε ολο αυτο.Η καθυστερηση ειναι ασχημη αλλα μεσα στο παιχνιδι ειναι αυτα και εφοσον παει η δουλεια σου πισω φροντιζεις να εχεις μια δευτερη καρτουλα φθηνοτερη back-up. Οσο για τον φιλο που πηγε 8.05 να δωσει 400ευρω και περιμενε να του ανοιξουν παλι ταμειακες και ρολα ασχολιαστο.
  13. Δεν καταλαβαινω γιατι να παρει το σωμα και τον φακο ξεχωριστα αφου το κιτ κοστιζει σχεδον οσο το σωμα. Εγω παλι δε θα σου προτεινα την 1100d.Δεν εχω ακουσει καλα λογια αλλα δεν την εχω δοκιμασει. Η 3200 της Nikon νομιζω ειναι καλυτερη επιλογη. Απο εκει και περα οτι νομιζεις.
  14. Θα σπουδασεις αυτο σημαινει οτι μεχρι να τελειωσουν οι σπουδες σου θα εχουν περασει 2 χρονια στα οποια μπορει να θες αλλη μηχανη αφου θα εχεις μαθει καποια πραγματα. Συνηθως σε αυτες τις περιπτωσεις θα διαλεξεις μια nikon 3200 γυρω στα 400 ευρω. Θα μπορεις να μαθεις τα παντα πανω σε αυτην. Απο εκει και περα εσυ ειτε 400 ειτε 5000 δωσεις την ιδια γνωση θα αποκτησεις.
  15. Δεν ειναι και για απογοητευση τα πραγματα, dlsr εχεις (με κομπακτ θα ηταν) οποτε αν βαλεις τον φακο στα 55mm / f 5.6 και εστιασεις καπου σχετικα κοντα (1-2 μετρα) το πισω θεμα σου οπως στο παραδειγμα θα βγει. Οσον αφορα τους κυκλους εχει να κανει με το τυπου του διαφραγματος του καθε φακου.Θολο θα ειναι σιγουρα παντως. Να το κανεις με προγραμμα γινεται αλλα θελει πολυ δουλεια,αν χρησιμοποιεις φωτοσοπ δοκιμασε τα lens blur/irish blur κλπ.
  • Δημιουργία νέου...