Προς το περιεχόμενο

nfsmw_gr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    618
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.343 προβολές προφίλ

nfsmw_gr's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24/04/2024 10:05 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλειται το εξης οχημα με τα ακολουθα εξτρα: -6ταχυτο σασμαν χειροκινητο -Seat Drive Profiles -Beats Audio -Driver Assistance Pack, fatigue and collision detection -Τεμπελη -Ανεμοθραυστες -Χειροποιητο σαλονι δερματινη στο χρωμα του αυτοκινητο -Follow me home φωτα -Καμερα Οπισθοπορειας -Αισθητηρες Παρκαρισματος Μπρος-Πισω -Συναγερμος Και σιγουρα καποια ακομα που δεν θυμαμαι,ηταν κατα παραγγελια, δεν ειναι η σκετη Style, εβαλα αρκετα εξτρας και το εκανα οπως ηθελα, ειναι σχεδον FR χωρις τις σκληρες αναρτησεις που δεν τις ηθελα. Το αμαξι ειναι πρωτο χερι 0 χλμ, αγορασμενο απo Seat Γιαλενιος, με ολα τα χαρτια απο την αγορα μεχρι και σημερα. Ολα τα σερβις εγιναν εκει που ειναι επισημος Seat. Σημερινό ΚΤΕΟ και σημερινό σερβις (15/3/24), δεν χρειάζεται τίποτα. Ειναι σε πολυ καλη κατασταση, δινεται λογω ότι δεν χρειαζεται πια, μετακινούμαι με αλλα μέσα, και τους τελευταιους μηνες κινειται 2-3 φορες τον μηνα 40-60 χιλιομετρα να μην μεινει από μπαταρια. Υ.Γ. Τα μοναδικα ψεγαδια που εχει ειναι στις τελευταιες φωτο, βρηκα σε ενα ψηλο κρασπεδο ενα βραδυ οπως ανεβαινα λυκαββητο και μπηκε μεσα λιγο από την κάτω μερια ο δεξιός προφυλακτήρας, οπως βλεπετε απο ορθια θεση κανονικα ειναι ανεπαισθητη η παρουσια του, αν σκυψετε μονο θα φανει. Και μπροστα αριστερα οπως ξεπαρκαρα βρηκα καπου και δημιοργηθηκε εκδορα εκει. Ρωτησα ηδη σε φανοποιο, αν ενδιαφερστε να το διορθωσετε το κοστος για τον δεξι προφυλακτηρα ειναι απο 200-300 ευρω, και το κοστος για μπροστα στην μασκα ειναι αμελητεο, μου ειπαν απλα λιγη μπογια θα βαλουμε και ειναι ενταξει, αν τυχει να θελει τριψιμο ένα 50αρι. Διαλεξα να μην κανω καμια επισκευη για να μην υπαρχει πιθανοτητα να πει καποιος πως το αμαξι ειναι βαμμενο, εχεις τρακαρει, οτιδηποτε αλλο και το θελω μιση τιμη, δεν υφισταται κατι τετοιο. Ειναι καθαρα οπτικες φθορες, μικρου κοστους και σημασιας, αν θελει καποιος ασχολειται, αν οχι οχι. Απο ολες τις αλλες αποψεις ειναι αψογο, δεκτος ελεγχος οπουδηποτε θελετε, δεν υπαρχει θεμα. Πλήρης φωτογραφίες που φαινονται και οι εκδορες εδώ, το insomnia τις βάζει με ότι σειρά θέλει και δεν μπορώ να την αλλάξω ότι και να κάνω: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/341223546-seat-ibiza Σε λογικα πλαισια δεχομαι συζητηση για την τιμη, αλλα να τονισω δεν καιγομαι να το δωσω αύριο οποτε δεν θα το σκοτωσω. Εαν δεν υπαρξει συμφωνια με καποιον στην χειροτερη θα κρατηθει απλως. Οποιαδηποτε απορια καλεστε με 11:00-20:00 η στειλτε μηνυμα, υπάρχει και Viber. Ευχαριστώ, Γιωργος.

    14.300 €

  2. Αδιάφορο σχετικά, όπως σου είπα και πριν δεν θεωρώ ότι με μικρές διαφορές θα πειστεί κάποιος να πάρει το ένα αντί για το άλλο, πόσο μάλλον ειδικά σε θέμα μπαταρίας που το fast charge έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας. Anwyay άμα θες να έχεις τον τελευταίο λόγο εσύ κανένα θέμα, δεν βλέπω να έχεις να πεις κάτι παραγωγικό anyway.
  3. Με ένα πρόχειρο search βρήκα και εγώ βιντεάκι που φαίνονται σε margin of error να είναι τα δύο SoC: Δεν ξέρουμε με τι συνθήκες τρέχουν τα τεστ κάθε φορά οι youtubers ούτε αν είναι biased να προωθήσουν για άλλους λόγους ένα από τα δύο οπότε μπορεί να βάλουν power saving mode η οτιδήποτε άλλο για να σαμποτάρουν κάποιο οπότε έχω πάντα επιφύλαξη όταν ψάχνω τέτοια και βλέπω πολλαπλές πηγές. Προσωπικά προτιμω SD γιατι παίζω με custom roms και είναι αρκετά πιο εύκολη φάση έτσι, αλλά θέλω να πω ότι βλέπω δεν έχει καμία σχέση η φετινή σύγκριση με άλλες χρονιές SD VS EXYNOS, μπορεί να μην είναι σε απόλυτα νούμερο πιο γρήγορος ο δεύτερος, αλλά έχει κλείσει η ψαλίδα επιδοσεων σε βαθμό που δεν έχει πολύ σημασία για τον περισσότερο κόσμο. Υ.Γ. Τώρα είδα την ειδοποίηση και απαντησα
  4. Παίζει να είναι η μοναδική δυστυχώς φορά που δεν είναι σωστό αυτό, έγινε τεράστια πρόοδος στα exynos με την τελευταία γενιά και είναι πλέον εφάμιλλη με τον τελευταίο snapdragon. Και δίνει πια πολυετή υποστήριξη λογισμικού.(Επιτέλους!) Αλλά υγεία όλα καλά, καλοδουλευτο! (Υ.Γ. Και εγω snapdragon προτιμούσα μέχρι τώρα σε ότι κινητό αγόρασα)
  5. nfsmw_gr

    [PLAYSTORE] NOVA LAUNCHER PRIME 0.09€

    Και εμενα σε Poco F3 MIUI 14 και τώρα σε F5 MIUI 14 παίζει κομπλέ, έχει ένα μικρό bug στα recents long press δεν δουλεύει το μενού αλλά δεν φταίει ο nova, είναι του miui θέμα .
  6. Κριμα αν ισχύει, το F5 με τον 7+ Gen2 είναι κατά πάσα πιθανότητα πιο γρήγορο. https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-7-plus-gen-2-vs-qualcomm-snapdragon-7-gen-3 Οταν ανακοινωθεί 7+ Gen 3 τότε θα έχει ενδιαφέρον για εμένα. Ρεαλιστικά δεν βλέπω πολύ κόσμο να κρατάει κινητά για πάνω από 3ετια εκτός από μεγάλους ανθρώπους που δεν έχουν πολύ σχέση με τεχνολογία, δεν ξέρω αν είναι φαινομενο διαδεδομένο, προσωπικά συνήθως με το ζόρι αντέχω τα 2, βαριέμαι και αλλάζω.
  7. Θα παρεις τετοιο τηλεφωνο και δεν θα βαλεις μια θηκη? Αμα ναι παω πασο. Εμενα προσωπικα και γκραφιτι να ειχε δεν θα με πειραζε γιατι δεν θα το εβλεπα, δεν αφηνω κινητο γυμνο ποτε και ειδικα ακριβο κινητο.
  8. Eντωμεταξυ τον απο πανω πατησα Η εστω ηθελα να πατησω που ειπε οτι δεν ειναι 3αρι και τι νοημα εχει, οχι εσενα. (φαινεται νομιζω)
  9. Εξτρα πληκτρολογια, ποντικια, gamepads, Wi-Fi και Bluetooth adaptors και και και....ενα καρο αλλα περιφερειακα δεν χρειαζονται τριαρι για να λειτουργησουν. Ο καθενας μας χρησιμοποιει αλλιως τις συσκευες που εχει, δεν ειναι καλο να υποθετουμε τι θα κανει ο αλλος, για να το θελει και το παρει θα εχει λογο μαλλον. (no offense or anything φυσικα)
  10. Ρε σεις δεν βγαζω ακρη. Εκανα λογαριασμο στο ολλανδικο site οπου εχει υποστηριξη, με windscribe vpn, ειδα η ip μου βγαινει απο amsterdam ολα οκ, πληρωσα το ευρουλακι, εχω προσβαση στο pass κανονικα, αλλα το cloud δεν μου δουλευει. Εχετε καμια ιδεα τι γινεται? Μπορει να μου πει κανεις ακριβως τι εκανε η να βοηθησει γενικοτερα? Στο πισι μου λεει οτι: Unfortunately, the page you requested was not found. The URL may be misspelled or the page you are looking for may no longer be available. Foutcode: 9kTGXq+y5sb+RxKCqOv5cI.6 Και στο κινητο και εκει με ιδιο vpn: Project xCloud Tap learn more to find out how to participate in the preview.
  11. Μαγκες μπορει καποιος να μας υποδειξει πως παιζουμε το cloud σε ελλαδα? Vpn να υποθεσω και λoιπα?
  • Δημιουργία νέου...