Προς το περιεχόμενο

Platonas123

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    35
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Platonas123

  • Ημερομηνία γέννησης 10/03/1988

Platonas123's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Platonas123

    Bidster

    Στην τηλεόραση ήταν τηλεφωνικά νομίζω.Εγώ πάντως πιστεύω πως δύσκολα πια κάποιος σηκώνει το κινητό να στείλει μηνυμα και να χρεωθεί και 1 η 2 ευρώ, ή μέσω internet να ρίχνει 1 ευρώ την προσφορά γι' αυτό και όλα αυτά έχουν λιγοστέψει.Ακόμα και στα ρεάλιτι και σε εκπομπές που σου λένε να τηλεφωνήσεις από 90 11...... έχει γίνει 210.....Δεν χρεώνεται πια τόσο εύκολα ο κόσμος αν δεν το χει σίγουρο ότι θα αποκτήσει κάτι.
  2. Platonas123

    Bidster

    Κοροιδία μεγάλη.....δηλαδή ένα σπίτι αν το βγάλουν στην υποτίθεται δημοπρασία, που κάνει 120,000, χρειάζεται να μπουν τουλάχιστον 100,000 άνθρωποι και βάλε για να κάνει απόσβεση όχι να βγάλει κέρδος με 1 ευρώ την προσφορά.
  3. Επίτελους τέρμα τα λεξικά
  4. Platonas123

    www.kairos.gr

    Που καιρός για site τώρα.....Έχουμε την Πετρούλα.
  5. Platonas123

    Στοίχημα από το Internet

    bwin.com Συνήθως εκεί πάίζω και μου έχει φανεί καλό και με ενδιαφέρουσες επιδόσεις.
  6. Platonas123

    Απατεωνες και Paypal

    Καλό θα ήταν να πουν όσοι ξέρουν τους τρόπους που μπορεί κάποιος να μας εξαπατήσει μέσω paypal ώστε να ενημερωθούμε και να αποφεύγονται τέτοιες κατάστασεις με αποτέλεσμα να γλιτώνουμε και τα λεφτά μας. Να εξηγήσει δηλαδή κάποιος τι διαδικασίες πρέπει να ακολουθήσουμε όταν έχουμε να κάνουμε με έναν απατεώνα.
  7. Platonas123

    pay pal πρόβλημα

    Αν παραγγείλω ένα πχ κινητό και θέλω να πλήρωσω με paypal μπορώ να καταθέσω τα λεφτά αλλά να δω πρώτα το κινητό αν έχει κάποιο πρόβλημα και μετά να πάρουν τα χρήματα ή σε άλλη να το επιστρέψω και να πάρω πίσω εγώ τα χρήματα?
  8. Platonas123

    pay pal πρόβλημα

    Ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες αλλά έχω βάλει τον αριθμό λογαριασμού συγκεκριμένα το Iban του λογαριασμού και δεν μου βγάζει τα χρήματα που έχει μέσα ούτε ξέρω πως να τον χρησιμοποιώ...Έχεις να προτείνεις κάτι. Και πάλι ευχαριστώ
  9. Platonas123

    pay pal πρόβλημα

    Ρε παιδιά ας μου εξηγήσει κάποιος πως λειτούργει η paypal γιατί προσπαθώ και δεν γίνεται τίποτα.Πως την φορτίζω μέ λεφτά με τον τραπέζικό λογάργιασμό πώς στέλνω χρήματα σε κάποιον άλλον.Ας μου δώσει κάποιος τα φώτα του
  10. Platonas123

    PayPal

    Θα ήθελα να σας ρωτήσω για ένα λογαργιασμό paypal που έκανα πρόσφατα. Αν μπορούσατε να μου πείτε πως να το χρησιμοποιήσω προσπαθώ να βάλω την πιστωτική μου αλλά δεν την δέχεται και δεν ξέρω πως μπορώ να βάλω τραπεζικό λογαργιασμο. Ευχαριστώ.
  • Δημιουργία νέου...