Προς το περιεχόμενο

redLizard

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    366
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με redLizard

  • Ημερομηνία γέννησης 08/02/1988

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    127.0.0.1
  • Ενδιαφέροντα
    Linux, Enlightenment, OpenGL Programming

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

redLizard's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. redLizard

    openSUSE 12.1

    Το factory είναι ακόμα πιο ασταθές από το tumbleweed (ξεριζώνουν πακέτα κάθε μέρα, εκεί γίνεται το development). Το tumbleweed είναι σαν ένα tested factory. Θα σου πρότεινα την κανονική έκδοση ή αν θες οπωσδήποτε πιο νέα πακέτα το tumbleweed... το factory αν δεν ασχολείσαι με development ή packaging σου προκαλεί μόνο προβλήματα.
  2. redLizard

    openSUSE 12.1

    Έχεις tumbleweed? Γιατί έχω ακούσει ότι μερικές φορές αφαιρούν και ξανά-προσθέτουν repos όταν έχουν μεγάλες αλλαγές (ενημερώνουν στις λίστες και στο site νομίζω)
  3. redLizard

    openSUSE 12.1

    Δεν φαίνεται να υπάρχει αυτός ο κατάλογος στο GNOME: repo http://download.opensuse.org/repositories/GNOME:/ μήπως του άλλαξαν όνομα? για ποιό πακέτο το ήθελες αυτό το repo?
  4. Είπαν ξεκάθαρα ότι δεν έχει καμια σχέση το Wine, όλα θα είναι native για αυτό (όπως γράφει και το άρθρο) προσλαμβάνουν προγραμματιστές που έχουν εμπειρία με OpenGL programming σε Linux.
  5. Valve's Gabe Newell Talks Linux Steam Client, Source Engine http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=valve_linux_dampfnudeln&num=1 Επιβεβαιώθηκε πλέον από τον Gabe Newell ότι το Steam έρχεται native σε Linux καθώς και τα περισσότερα games της Valve (στο άρθρο μάλιστα φαίνεται το L4D2 να τρέχει σε Ubuntu 11.10)
  6. redLizard

    Eve Online

    Έπαθα ακριβώς το ίδιο την ώρα που έκανα mining με το Covetor μου (Mining Barge) τελικά όσο "ξεχασμένο" και αν φαίνεται ένα σύστημα στην πραγματικότητα δεν είναι... PS. Αν δεν είσαι σε corp βρες μια asap τα ships παίζει να σου βγαίνουν αρκετά φτηνότερα αν αγοράζεις mats και στα φτιάχνει κάποιος από τη corp (όπως και όοοολα τα άλλα - high/mid/low equipment, πυρομαχικά κτλ) ειδικά αν πετύχεις κάποιον που να έχει Blueprint Originals για αυτά που θες.
  7. redLizard

    World of Darkness MMOrpg

    Νέα exclusive συνέντευξη για το World of Darkness Online στο MASSIVELY http://massively.joystiq.com/2011/09/22/massively-exclusive-world-of-darkness-interview/ PS. Βλέπω λένε για 7 playable clans (τουλάχιστον αρχικά)
  8. redLizard

    World of Darkness MMOrpg

    Εεε το Dark Ages έχει και αυτό την ομορφιά του, πιο βίαιο, περισσότερη ίντριγκα, μπλέκει πολλά ιστορικά στοιχεία (που αρέσει σε αρκετούς) κτλ (Constantinople By Night anyone?). Αλλά ναι καλύτερα για αρχή το VtM Core Rulebook Revised για να μάθει και το σύστημα.
  9. redLizard

    World of Darkness MMOrpg

    Μπορείς να κοιτάξεις για άλλα άτομα αν παίζουν σε μαγαζιά όπως (σε spoiler, ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση) αλλά τα τελευταία χρόνια δεν έχω δει να φέρνουν πολλά βιβλία από τη White-Wolf τουλάχιστον στη Λάρισα που βρίσκομαι (βέβαια δεν χάνεις τπτ να ρωτήσεις). Αν δεν μπορέσεις να βρεις βιβλία μπορείς να ψάξεις στο internet για pdf (σε site τα οποία δεν αναφέρω για ευνόητους λόγους) ή να αγοράσεις νόμιμα pdf από το για να υποστηρίξεις και την εταιρία. Το κακό βέβαια είναι ότι επειδή πλέον Ελλάδα δεν φέρνουν πολλά μαγαζιά τα βιβλία είναι και λιγότερο διαδεδομένο από παλιότερα. ΥΓ. Sorries από τους άλλους επειδή δεν έχει άμεση σχέση με το MMORPG, /offtopic ended ΥΓ2. Αν έχεις κάποια άλλη απορία για το Pen n Paper στείλε μου pm raxanas
  10. redLizard

    World of Darkness MMOrpg

    Ναι βασικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν θα έχουν την Camarilla, θα αφήσουν τους παίκτες να φτιάξουν τις "Camarillες" τους. Αν ακολουθούσαν πιστά το metaplot τότε δεν θα έπρεπε να υπήρχαν Ravnos λόγο της Week of Nightmares και δεν παίζω αν δεν έχει Ravnos PS. φαντάσου ότι το laptop μου έχει hostname Asuratizayya
  11. redLizard

    World of Darkness MMOrpg

    Δεν είναι Masquerade, τουλάχιστον όχι όσων αφορά το metaplot, τα clans μάλλον θα είναι από το Masquerade αλλά όχι όλο το backstory (είπαν ότι θα υπάρχει ένα γενικό metaplot, αλλά τα player politics θα δημιουργούν τα επιμέρους stories)
  12. redLizard

    World of Darkness MMOrpg

    Προσθέτω αυτά που δεν τα είδα με μια γρήγορη ματιά στην παραπάνω λίστα Επίσης είπανε ότι η παραγωγή ξεκινάει μόλις ολοκληρωθεί το Incarna
  13. redLizard

    Our Linux Desktop Screenshots

    Όχι ιδιαίτερα δύσκολο αλλα θα θέλει συνεχή ενημέρωση για τα πακέτα κάθε διανομής (ίσως και επιπλέον δουλειά για να αποκρύπτεις desktop setups που χρησιμοποιούν εφαρμογή ή plugin που δεν υπάρχει στην διανομή του χρήστη πχ πολλές διανομές δεν έχουν το CoverGloobus κτλ) αυτό αν θέλει κάποιος να υποστηρίζει όλες τις διανομές.
  14. redLizard

    Νέα Blue Screen of Death στα Windows 8

    Προσπάθησα να πάρω το νέο BSOD και να του δώσω πίσω τον τρόμο, τώρα αν τα κατάφερα δεν ξέρω...
  15. redLizard

    Eve Online

    Αν είχα στήσει ένα jump clone θα ερχόμουν αλλά είμαι ακόμα μακριά σε θέμα standings
  • Δημιουργία νέου...