Προς το περιεχόμενο

jvgrjohn

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    397
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με jvgrjohn

  • Ημερομηνία γέννησης 14/03/1977

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

jvgrjohn's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

8

Φήμη

  1. Καλημέρα σας, Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο αξιοπρεπές Virtual Reality συσκευή για το κινητό Samsung A9 (2016) ??? Ευχαριστώ.
  2. Φίλε μου σε ευχαριστώ, θα ψάξω για repeater αφού ούτως ή άλλως θα μου χρειαστεί στο σπίτι.
  3. Καλησπέρα σας, Έχω ένα laptop lenovo το οποίο το συνδέεται ασύρματα σε δίκτυο wifi που έχω στο κάτω διαμέρισμα. Σε αυτό το ρούτερ συνδέονται και άλλοι υπολογιστές ασύρματα. Όταν το laptop το απομακρύνω αρκετά από το σημείο που βρίσκεται το router στο κάτω διαμέρισμα χάνεται η σύνδεση και επίσης μπλοκάρει το router χωρίς να μπορούν και οι υπόλοιποι να συνδεθούν και να χρειάζεται επανεκίνηση του router. Γνωρίζετε μήπως τι μπορεί να φταίει και πως θα λύσω αυτό το πρόβλημα??? Τα windows του laptop είναι τα 7.
  4. jvgrjohn

    Σύνδεση router με wifi

    Τελικά αγόρασα ένα usb stick για να πιάνω το ασύρματο δίκτυο και έκανα δουλειά. Σας ευχαριστώ πολύ.
  5. jvgrjohn

    Σύνδεση router με wifi

    να συνδέεται ο υπολογιστής με αυτό το wifi και να έχω internet.
  6. jvgrjohn

    Σύνδεση router με wifi

    καλησπέρα σας, θα ήθελα να συνδέσω το router thomson tg585 v8 με διαθέσιμο δίκτυο wifi στο σπίτι. Γνωρίζετε αν αυτό είναι εφικτό και πως μπορώ να το παραμετροποιήσω???
  7. jvgrjohn

    The Crew

    Αυτό το nitro τόσο μεγάλη απήχηση έχει στο νεανικό κοινό και το εμφανίζουν σε κάθε παιχνίδι??? Κρίμα για το παιχνίδι.
  8. jvgrjohn

    Diablo III Topic v1

    zeke ...ενώ τα προηγούμενα είχαν μέσα γρίφους και sudoku να λύνουμε για να ακονίζουμε το μυαλό.κλικ κλικ ήταν και ατελείωτο gear farming. Το μοναδικό θέμα που προσωπικά με ξένισε στην αρχή, γιατί τώρα πλέον το συνήθισα και το οικειοποιήθηκα ήταν τα καρτουνίστικα γραφικά του. Θα μου άρεσε περισσότερο τα γραφικά να έχουν την τεχνοτροπία του Grim Dawn.
  9. jvgrjohn

    Diablo III Topic v1

    φίλε prospa, Μπορεί να έχεις δίκιο σε ότι λες μπορεί και όχι. Είναι υποκειμενικό το θέμα.Από το Diablo 2 που αναφέρεις έχω ένα απωθημένο. Δεν κατάφερα ποτέ να βρω Windforce παρά τα άπειρα runs και αυτό ήταν για εμένα το Άγιο Δισκοπότηρο και το endgame του.Το Diablo 3+RoS σίγουρα δεν αποτελεί ένα άλμα στο gaming προς τα εμπρός όπως οι προκάτοχοι του, είναι όμως ο μοναδικός κατά τη γνώμη μου άξιος εκπρόσωπος της κατηγορίας παιχνιδιών που λέγεται action rpg. Επίσης τώρα μπήκαν και τα leaderboards οπότε αν θέλεις μπορείς να θεωρήσεις αυτό ως endgame. Να μπει το όνομα σου στο top-ten.Αυτό που μου κάνει τεράστια εντύπωση με την Blizzard είναι ότι στηρίζει όλες τις παραγωγές της και πάνω απ΄ όλα ΑΚΟΥΕΙ και βρίσκει λύσεις στα παράπονα των πελατών της. Το Diablo 3 από τότε που βγήκε μέχρι σήμερα δεν έχει καμία σχέση. Έχουν προστεθεί πολλά νέα στοιχεία και συνέχεια βγαίνουν patch για διορθώσεις όπου απαιτούνται. Οι της Blizzard υπεύθυνοι είναι μάγοι στο να κρατούν το ενδιαφέρον των gamer ζωντανό. Δυο μέρες τώρα έκανα συνεχώς run για να βρίσκω treasure goblins και να καταφέρω να μπω στο περιβόητο vault.Τα κατάφερα δις.Είχε την πλάκα του. Όπως πολλά άτομα αναφέρει παλαιότερα εδώ μέσα, αυτό είναι το Diablo και χαίρομαι πραγματικά που δεν έχει αλλοιώσει τον χαρακτήρα του. Σχετικά με την παραμετροποίηση των παικτών νομίζω ότι η Blizzard σε έχει ήδη ακούσει και γιαυτό πρόσθεσε τα Paragon. Έχεις τη δυνατότητα να τονίσεις διαφορετικές ιδιότητες των χαρακτήρων σου, όπως επίσης έχεις τη δυνατότητα να craftάρεις το δικό σου gear όπως εσύ θέλεις. Κατανοώ τον προβληματισμό σου πάντως. Περίμενες κάτι καινοτόμο από το Diablo όπως όλοι μας άλλωστε. Υπομονή μέχρι το Diablo 4.
  10. Φίλε μου σε ευχαριστώ για τη βοήθεια. Θα επιλέξω τον i3.
  11. χεχε Ναι αλλά πρέπει να επιλέξω έναν από αυτούς τους δυο για αλλαγή υπολογιστή στο γραφείο με περιορισμένο budget.
  12. Καλημέρα σας, Μεταξύ αυτών των δυο επεξεργαστών ποιον θα επιλέγατε?? Intel Core i3 4150 3.50GHz AMD FX FX4300 3.80 GHz
  13. Παιδιά σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Δυστυχώς πρέπει να αποδεχτώ το γεγονός ότι ο υπολογιστάκος μου γέρασε. Αν βρω τίποτα φτηνές θα τις περάσω, αλλιώς θα προγραμματίσω μια αναβάθμιση (chip, mobo, ram).
  14. Καλημέρα σας, Έχω το παρακάτω σύστημα και σκέφτομαι να αγοράσω 4gb ram ακόμα γιατί τα νέα παιχνίδια (metro last light, call of duty ghosts, battlefield 3, crysis 2 και 3, thief) δείχνουν πολύ απαιτητικά από άποψη μνήμης. INTEL Q9550 ASUS P5Q DELUXE SAPPHIRE HD 6870 1GB CORSAIR DOMINATOR DDR2 4GB 1066 ASUS XONAR STX WINDOWS VISTA 64 Αξίζει να δώσω 70€ για άλλα 4gb??? Ευχαριστώ
  15. Να σαι καλά φίλε μου. Σε ευχαριστώ πολύ. Θα κάνω ένα ψάξιμο γενικά στο internet μπας και έχει κυκλοφορήσει κάτι.
  • Δημιουργία νέου...