Προς το περιεχόμενο

seskou

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    137
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με seskou

  • Ημερομηνία γέννησης 18/08/1984

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

seskou's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.θα δοκιμασω με αλλο προγραμμα και με αλλο στικακι οπως επισης θα ψαξω να βρω και αυτη την επιλογη για uefi.Αν δεν δουλεψει ομως τιποτε απο αυτα τι αλλο μπορω να κανω;εννοω οτι πηγαινει το μυαλο στα linux που μπαινουν παντα τελευταια σαν λειτουργικο και ισως χαλαει εκει η δουλεια.μπορω να τα σβησω τα παντα;ή να σβησω μονο το grub menu για να μην μου κανει προβλημα;τελος παντων πως μπορω να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση χωρις δευτερο λειτουργικο;Ισως να ρωταω πολλα αλλα θελω να αποφυγω να το παω σε καποιο μαγαζι αν δεν ειναι κατι δυκολο. Ευχαριστωκαι παλι οπως και να χει.
  2. Καλησπερα στο φορουμ.λοιπον εχω στο λαπτομ μου vista(ετσι αγοραστηκε) και ειχα βαλει και linux να τα δουλευω και ολα μια χαρα.τωρα θελω να αλλαξω απο vista σε xp για προσωπικο λογο(δεν ειναι της παρουσης η εξηγηση) οποτε τα περασα σε φλασακι με το rufus για ειναι bootable και κει ειναι που αρχιζει το προβλημα.(με δικσακι δεν γινεται γιατι εχει προβλημα το drive) Παταω f12 κατα το ανοιγμα ωστε να μπω στο boot menu και να επιλεξω το flash drive και μετα ειναι που δεν γινεται τιποτα και εμφανιζεται το grub menu που πρεπει να επιλεξω με ποιο λειτουργικο θα γινει η εκκινηση.κατι κανω λαθος προφανως και μου διεφευγει κατι.γνωριζει κανεις τι μπορει ή τι μπορω να κανω;μηπως φταιει που εχω και linux και το grub menu χαλαει τη δουλεια;δωστε μου σας παρακαλω τα φωτα σας. Συγνωμη που τα γραφω ολα ετσι αναλυτικα αλλα θελω να προλαβω καποιες ερωτησεις σας και να εξηγησω οσο μπορω καλυετρα. Το λαπτοπ ειναι της acer της σειρας e-machines το Ε525.δεν ξερω αν βοηθαει σε κατι αλλα το γραφω και αυτο. Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας. ΥΓ. δεν με πειραζει να γινει ολικο format και να χαθει και το linux.
  3. Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.απλα δεν ηθελα να μπλεκω με επιστροφες σε περιπτωση που δεν μου κανει.η αληθεια ειναι οτι κοιταω παντα σε ρυθμιζομενη για τον λογο που ειπες.να σαι καλα.
  4. Καλησπερα παιδια.θελω να μαθω πως διαλεγουμε μια βαση τηλεορασης ως προς την "συμβατοτητα" με το μοντελο που διαθετουμε.αν και δεν ξερω τι ακριβως σημαινει το vesa αλλα σαν προτυπο να το πω που εχει η δικη μου ειναι το 200 x 200.βρηκα για παραδειγμα αυτη και θελω να ρωτησω αν κανει για την LG 39LB56 που εχω.ημουν ετοιμος να παραγγειλω αλλα μετα ειδα που λεει"Διαστάσεις τοποθέτησης στην TV:44.0 x 18.5 cm." και κοιταξα πισω τις τρυπες που λογικα θα βιδωθει και ειναι πολυ πιο μικρες οι αποστασσεις μου.Αν μπορουσατε να μου εξηγησετε τι να προσεξω και ισως αν προτεινατε καμια θα σας ημουν πραγματικα υποχρεος.
  5. και γω το θεωρω κουλο να μην τρεχουν σε 7αρια αλλα ετσι μου ειπαν προφανως για να με αναγκασουν να παρω τα update τους που ειναι συμβατα με 7αρια.βεβαια εγω την δουλεια μου την κανω και ειμαι καλλυμενος με αυτη την εκδοση.ασε που δεν εχω αγορασμενα windows γιατι οπως ειπα χρησιμοποιω linux για προσωπικη χρηση.οπως και να χει βρεθηκε η λυση.εκανα οτι ειπε ο φιλος πιο πανω και τον ευχαριστω.ειχε μεσα προγραμμα που εκανες επαναφορα σε εργοστασιακο image.
  6. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.το λάπτοπ ειναι της acer της σειρας e-machines και συγκεκριμενα το Ε525.δυστυχώς πρεπει να μεινω με τα vista γιατί είναι συμβατά με ενα επαγγελματικο πρόγραμμα που αγορασα.τα θέλω για να έχω μέσα μονο αυτό μιας και εγώ χρησιμοποιώ linux για προσωπικη χρηση.μέσω του bios λοιπον ενεργοποιησα την επιλογή να μου δείχνει και το δεύτερο partition που βρίσκεται το εργοστασιακό recovery αλλά οποίο και να επιλεξω με enter κανει boot κανονικα στα windows.θα δοκιμασω αύριο να δω αν υπάρχει μέσα κάποιο πρόγραμμα για επαναφορά και αν δεν,τοτε θα ψαξω μήπως μπορέσω να βρω το δισκάκι.αν έχει κανείς καμια ιδέα,καλοδεχούμενη.
  7. Καλησπερα παιδια θελω να κανω φορματ το λαπτοπ αλλα δεν μπορω να βρω το δισκακι που ειχε μεσα στο κουτι.ξερω πως υπαρχει δεσμευμενο μερος στον σκληρο με αντιγραφο των windows κατα την αγορα.πως μπορω λοιπον να κανω νεα εγκατασταση απο εκει;δεν θελω επαναφορα σημειου , αλλα νεα εγκατασταση οπως ηταν οταν το πηρα.μεσω του bios γινεται; ή θελω αναγκαστικα το δισκακι; Ελπιζω να εγινα κατανοητος. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  8. Καλησπερα σε ολους.παιδια επειδη ειναι κουραστικο να ζηταμε γνωμη για καποιο ταμπλετ που ειδαμε,θα ηθελα να μου πειτε ποια εταιρια ειναι αξιοπιστη στις οικονομικες συσκευες.δηλαδη θελω ενα ταμπλετ μεχρι 70 ευρω που η χρηση του θα ειναι αναγνωση βιβλιων και λιγο ιντερνετ(facebook κυριως)αν πατησω στο skroutz να δειξει αποτελεσματα για 7" ταμπλετ,πως θα καταλαβω ποια εταιρια ειναι αξιολογη για αυτο που προσφερει.απλα δεν γνωριζω καμια απο αυτες και θα ηθελα μια υποδειξη για το πια να προτιμησω γιατι προτασεις σε αυτα τα λεφτα τελικα υπαρχουν πολλες. Ευχαριστω προκαταβολοκα.
  9. Μπράβο.εχεις απόλυτο δίκιο.τσεκαρα την κάρτα της εθνικής κι γράφει πανω μαέστρο.ίσως γι αυτό να μου απάντησαν έτσι στην εθνική.οπότε ρωταω για βίζα ή μαστερκαρντ στην άλφα.να σαι καλά φίλε μου και ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  10. Η απορία μου πρωτοδημιουργήθηκε όταν ρωτησα στην εθνική για αγορες απο ίντερνετ και μου είχε πει ο υπάλληλος οτι δεν υποστηριζει paypal ακόμη.τώρα όμως που θέλω συγκεκριμενα για αμαζον δεν ξέρω αν ισχυει κάτι τέτοιο.θεωρητικά όχι μιας και δεν έχει σχέση το αμαζον με paypal σωστα;εννοώ οτι προφανώς θέλει απλό λογαριασμό;
  11. Καλησπέρα παιδιά.ξέρω οτι τέτοια θέματα έχουν χιλιογραφει αλλά λένε γενικά για αγορες απο ίντερνετ και γω θέλω κάτι συγκεκριμένο να μου διευκρινισετε.θέλω να αγοράσω απο αμαζον αλλά δεν ξέρω ποιες απο τις δυο τράπεζες υποστηριζουν κάτι τέτοιο.ρωταω για τις συγκεκριμένες γιατί στην εθνική έχω ηδη λογαριασμο και στην άλφα θα πάω απο δεύτερα να κάνω για άλλο λογο λογαριασμό και ήθελα να ξέρω ποια απο τις δυο να επιλεξω.και αν γίνεται απο άλφα,μήπως πρεπει να ζητησω κάτι συγκεκριμένο στην εκδοση του λογαριασμου;να το αναφέρω εννοώ οτι το θέλω για τέτοιο σκοπό ή δεν έχει σχέση;ευχαριστώ προκαταβολικά για τις οποίες απαντήσεις.
  12. Ανέφερα το safe mode πιο πριν γιατί από κει έκανα σκαναρισμα με το Kaspersky και με το mal warebytes.η αλήθεια είναι ότι τώρα που την έπαθα θα φροντίσω να έχω στην άκρη.θα κάνω το τσεκαρισμα και της μνήμης και θα ενημερώσω.ευχαριστώ πάρα πολύ όπως και να χει.
  13. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις προτάσεις.το φορματ αν και η πιο εύκολη λύση για μένα,θα ήθελα να το αποφύγω.γι'αυτό θέλω να δοκιμάσω με δισκάκι και εφόσον έχω το κλειδί από κάτω στο λάπτοπ λογικά δε θα υπάρχει πρόβλημα.κοίταξα στο μπαϊος και δεν έχει τέτοια επιλογή που λες.θα τσεκάρω με live cd αλλά αν δεν είναι ο σκληρός και είναι πχ η μνήμη,τότε τι κάνω;πως μπορώ να το σιγουρεψω;υπάρχει κάποιο πρόγραμμα;βασικά τώρα που το σκέφτομαι μάλλον δεν είναι ο σκληρός και σε safe mode τον λειτουργώ μια χαρά.δεν κολλάει καθόλου.
  14. Καλημέρα.ήθελα να είμαι κατατοπιστικος και γι'αυτό ο τίτλος σε τέτοια μορφή.λοιπόν ο υπολογιστής της δουλειάς από χθες άρχισε να κολλάει άσχημα.επειδή είναι της δουλειάς όπως είπα δεν θέλω να το σκαλιζω πολύ και έτσι εκτός από τα προγράμματα που χρησιμοποιώ κάνω μόνο λίγο σερφάρισμα κυρίως ανάγνωση ειδήσεων.άρχισε λοιπόν το άγριο σκαλωμα πάνω στο λεπτό από τη στιγμή που θα τον ανοίξω.εκτός αν θέλεις να κάνεις ένα δεξί κλικ για ανανέωση και έτσι θα κολλήσει ακαριαία.δοκίμασα τα πάντα και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.έλεγα μήπως αν βάλω το δισκάκι των windows για μια επιδιόρθωση αλλά δεν το έχω γιατί ήταν προεγκατεστημένα.μπορώ να το κατεβάσω από κάπου επίσημα ή αν έχετε κάποια άλλη ιδέα;έχω πελαγωσει γιατί δεν θέλω να χασω τα προγράμματα που έχω μέσα.
  15. seskou

    Sony Ericsson Neo V

    Στην κατηγορία mobile software πιο πάνω έχει ένα θέμα για μεταφορά εφαρμογών με το link2sd.είναι από κινητό και γι αυτό δεν μπορώ τώρα να δώσω ακριβώς το λινκ.ρίξε μια ματιά και θα πάθεις πλάκα πόσο χώρο εξοικονομείς.μην σε μπερδεύει που λέει ότι κάνει για την 2.1 ισχύει για όλες τις εκδόσεις.
  • Δημιουργία νέου...