Προς το περιεχόμενο

bokoboko

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    112
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με bokoboko

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

bokoboko's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Παιδες ευχαριστω για τις απαντησεις σας,επειδη αν παρω με 100 ευρα smart phone πιστευω καπου θα εχει κολλημα κ θα το μετανιωσω γιαυτο σκεφτηκα να παω σε μεταχειρο γνωριζοντας βεβαια το ρισκο.. Για παραδειγμα ψαχνοντας λιγο το vodafone κινητο ειδα ενα σχολιο youtube οτι στο adobe flash κολλαει..Θελω να αποφυγω τετοια πραματα οσο το δυνατον γιαυτο παω σε μεταχειρο ωστε να παρω κατι πιο καλο.. Οποτε αν μπορειτε προτεινετε μου κατι μη σκεφτοντας το budget που σας ειπα(ενταξει οχι 500 ευρων ) ωστε να ψαχνω να δω τι γινεται να καταλαβω διαφορες κ τα σχετικα.. Επισης μια παρατηρηση,οπως ειπα ειμαι νοομπ στα κινητα αλλα οχι τοσο στα pc οποτε για παραδειγμα θα ηθελα να διαβαζει pdf το οποιο δε σας το ειπα στο 1ο ποστ,σας το ειπα με την εννοια ενα κινητο το οποιο να ειναι λειτουργικο κ να εχει "μελλον",αυτο που θελω να πω ειναι επειδη ασχολουμαι με pc σε πολυωρη καθμερινη χρηση θελω να το περασω στο κινητο αυτο οσο γινεται.. Δε τρελενομαι για photo/video/μουσικη (ντακς ενα mp3 και μια "¨καλουλα" photo να επαιρνε ),μπορει κ να ζηταω πολλα αλλα δε ξερω τι παιζεται με τα smartphones.. Anyway,εκτος του huawei x5 που προτεινε ο φιλος orlox υπαρχει κατι αλλο παραπλησιο να ψαξω ή να κλεισω σε αυτος Ας πουμε υπαρχει καποιο με χειροτερη καμερα,θα ηθελα να μου το πειτε γιατι θελω 2-3 ωστε να μπορω να ψαξω κτλπ, Ευχαριστω και παλι
  2. Καλησπερα παιδια, θελω να αγορασω ενα κινητο android,σκεφτομαι να παρω καποιο μεταχειρο,μεχρι 100 ευρα θελω να δωσω. Το προβλημα ειναι οτι δεν κατεχω καθολου απο τα καινουργια touchscreen iphone android κτλπ, εχω ενα πολυ παλιο και σκεφτηκα να αναβαθμιστω Η χρηση του θα ειναι mail/fb/browsing για αρχη κ αυτο γιατι δε ξερω τι δυνατοτητες εχουν. Δε ξερω καθολου τι να ψαξω απο επεξεργαστες ή οτι εχουν μεσα οποτε αν μπορειτε καθοδηγηστε με Θελω να ξεκινησω να ψαχνομαι στα μεταχειρα κ να βρω το πιο value for money. Οποτε μεχρι 100 ευρα πιο ειναι πιο value for money σε μεταχειρα(χοντρικα παντα),πιο μπορω να βρω με καλες δυνατοτηες? Ευχαριστω εκ των προτερων
  3. Επιτελους τα καταφερα! Τον εφτασα στα 3.6 με full stress test! Αφου βγηκε επιτυχημενο το τεστ δοκιμασα να κανω και ενα αλλο. Λεγεται: x264 FHD Benchmark Δε ξερω ακριβως τι τεσταρει , αλλα επειδη μου το κατεβασε ενα φιλαρακι το εκανα κ αυτο κ με το που ξεκινησε...bsod Ε ρε λεω μου βγαλες το stres εδω κολλας? Πηγα κ μειωσα ενα "κλικ" το voltage στις ram και πετυχε! Αλλα τωρα πρεπει να ξανακανω stress για να δω μηπως επηρεαστει κατι... Επομενος στοχος 3.7 Επισης παιδια,πως μπορω να δω τι αποδοση εχω ασπουμε τωρα στα 3.6 μηπως εχω την ιδια αποδοση και στα 3.4 ασπουμε οποτε να τον μειωσω.. PS:Δε θελω να κλοκαρω ακομα τη καρτα για να δω μεχρι που μπορω να φτασω τον επεξεργαστη..μετα ναι. (στο msi afterburner μαφηνει να πειραξω το:core clock το οποιο ειναι 800 και παει μεχρι 840 και το: memory clock το οποιο ειναι 1250 και παει μεχρι 1325),οταν ερθει η στιγμη να τα πειραξω να τα παω full και αυτα απροβληματιστα? Edit:Ξεχασα να πω,πως οποιαδηποτε αλληγη κ να εκανα τα fps που εβλεπα στο συγκεκριμενο παιχνιδι ηταν 50..μετα εβαλα αυτο το spectrum σε disable απο τους οδηγους που διαβασα και τοτε τα fps πηγαν 130,δε ξερω αν παιζει ρολο αλλα μονο ετσι ειδα παραπανω fps Αυτα και καλα Χριστουγεννα! Edit2:Μολις μου εβγαλε bsod στο ακυρο(δεν εχω κανει ακομα το στρες τεστ,μετα απο 1 ωρα ακριβως..
  4. Πως να ανεβασω μνημη? Νομιζα οτι δεν επρεπε να ξεπερασω τα 800ΜΗz.. Οταν ανεβαζω fsb ανεβαινουν κ οι μνημες ταυτοχρονα οποτε τις διαιρω για να μη ξεπερνω το νουμερο.. Τις ανεβαζω στανταρ δηλαδη? Σρυ που επιμενω απλα ενα φιλαρακι μου,μου ειπε οταν πειραματιζομουν κ τις ειχα σε μια φαση 900Mhz μου ειπε κακως να τις μειωσω..
  5. Μεχρι 840 πηγαινε κ εδωσε +16 fps ευχαριστω Να το αφησω τη καρτα γραφικων ετσι ή τη ζοριζω?
  6. 2250.. Το ρευμα στο northbridge να το κατεβασω? Εφοσον δεν ειναι σταθερο τι μπορω να κανω? Μηπως οι μνημες με κοβουνε?(ειναι oi muskin xp-6400 και εχουν ψυξη αν δε κανω λαθως,μπορω να τις πειραξω καθολου?) Αν τον ανεβασω κιαλο(αν καταφερω),δε θα δω παραπανω fps?Γιατι βλεπω λιγα? Θελω να πω στα 2.8 ειχα 50 fps και τωρα στα 3.5 παλι τα ιδια..Νομιζα με εκοβε ο επεξεργαστης που δεν εδινε τα γκαζια της η καρτα..
  7. Φιλε θελω να τον παω οσο πιο ψηλα γινεται! Cpu voltage 1.48(πατησα full stress test για 5 δευτερα να δω ποσο παει γιατι δε θυμαμαι απο χθες) C2 To cpu_nb οχι (δε ξερω τι ειναι αν κ μου φαινεται το ειδα μεσα στα bios , συγχωρα με αδερφε αλλα προσπαθω να τα μαθω σιγα σιγα) Ανεβασα του northbridge γιατι δεν ηξερα τι να ανεβασω! λολ Ειναι απο full test..μεχρι εκει εφτασε,στους 54 δηλαδη(οταν καθεται ειναι στους 31 max τωρα που το βλεπω..) Δε ξερω τι να πειραξω απο δω και περα γιατι κρασαρει...βοηθα με αδερφε!
  8. Τελικα πηρα την noctua ΝΗ-D14 Αυτη τη στιγμη τον εχω στα 3.5,με μνημες στα 666,HTL 2000. Ενω εκανα τεστ στο full και βγηκε κομπλε σε καποια φαση που επαιζα ενα παιχνιδι μου πεταξε μπλε οθονη. Τωρα ανεβασα ενα κλικ το voltage της northbridge απο το default που ηταν(αμα κανω ακομα ενα κλικ γινεται κιτρινο). Εκανα τεστ στο full και βγηκε κομπλε...θα δειξει.. Εχω ανεβασει κ το cpu voltage σε 0.090... Πειραματιζομαι αρκετα διαβαζοντας συγχρονως οδηγους..Απο θερμοκρασιες πλεον ειμαι μια χαρα..max 54 βαθμους κελσιου.. Πως τα βλεπετε εσεις? Κανενα τιπ κατι?Βαδιζω καλα? Επισης περιμενα να δω καποια fps σε ενα παιχνιδι που τεσταρω συνεχεια αλλα δεν Νομιζα οτι κανει bottleneck η 6950 αλλα μου φαινεται πολυ λιγο τα 50 fps Οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη!
  9. Ευχαριστω παιδια Αν του κανω stress test και freezarei η βγαζει blue screen τι πρεπει να καταλαβω? Τι με κοβει? (Ολα αυτα ενω οι θερμοκρασιες ειναι 50αρια ακομα..) Θελει περισσοτερο ρευμα ο επεξεργαστης? Με κοβουν οι ραμ?
  10. Εχω 1 απορια, τον εχω τωρα στα 3.2 με τις Ram να ειναι στα 760(<800) το HTL στα 1832(<2000) στο CPU voltage απο auto το εκανα +0.030 και οταν ελεγχω στο CPU-z ανεβοκατεβαινουν τα νουμερα δηλαδη.. Τη μια στιγμη ειναι στα 3.2 με volt να δειχνει στα 1,37 και την αλλη στα 916MHz με CPU volt στα 1,080. Βασικα δειχνει κι αλλες τιμες αναμεσα σαυτα που εγραψα... Αυτο σημαινει οτι δεν ειναι σταθερος? Μηπως ειναι θεμα του CPU-z ή οντως κατι δε παλει καλα? PS:Οταν αφηνω στο auto το HTL παει στα 2060 οποτε το εκανα manual για να ειναι <2000 PS2:στο CPU voltage εχει auto και τιμες απο 0-0.4. Μου ειπες σε πρηγουμενο ποστ ξεκινα με 1,45 volt αλλα πως ειναι η αναλογια?
  11. 2 φορες την εχω καθαρισει με μπαμπακι τον επεξεργαστη.. Δενεχω αλλαξει παστα οχι.. Καταλαβα.. θα παω αυριο πλαισιο να αγορασω ψυκτρα
  12. Μετα το τεστ που εκανα με το ιντελ.. Υποψην δεν το εχω μπει ακομα στα bios για να κανω αυτο με τις ραμ κ να πειραξω τπτ(ειναι δηλαδη ακομα στα 3.2 ο επεξεργαστης) Edit:δε με νοιαζει ποσο θα κρατησει ο επεξεργαστης γιατι λογικα σε 2-3 το πολυ χρονια θα αγορασω καινουργιο
  13. Οι θερμοκρασιες που ποσταρα ναι ειναι οταν καθεται.(με επιλεγμενο το + ειναι των cores δηλαδη θερμοκρασιες) Tα τεστ να τα κανω με το IntelBurnTest γιατι αυτο που μου δειξατε δε το ξερω κ εχει διαφορες επιλογες...? Σορυ παιδια αλλα δεν εχω γνωσεις Με το ιντελ..βαζαμε με το φιλο μου στο Maximum Και το τρεχαμε... Οταν καθεται..
  14. Το ξερω για τη ψυκτρα αλλα υποτιθεται δε θα πειραζα ρευματα.Το φιλαρακι μου,μου ειπε οτι δε θα ανεβασει θερμοκρασιες θα σταματαει δηλαδη στα 70αρια.. Σημεα ουσιαστικα αρχισα κ γω κ ψαχνομαι αν χρειαστω παντως θα τσιμπησω μια.. Δε ξερω με τι ρευματα ειμαι Θανο! Στα bios τα βλεπω ε? Αν μπορεις πεσμου την επιλογη! Επισης πως να βγαλω photo απο τα bios lol? Edit: ανοιξα το hardware monitor και λεει 40-39-42 θερμοκρασιες επεξεργαστη
  15. Γεια σου Θανο! Μολις εβλεπα κατι μηνυματα σου σε αλλο παρομοιο θεμα χεχε Λοιπον μητρικη Link Ωχ αδερφε ενα ενα! Ειπαμε πρωταρης! Να δωσω ρευμα? Οτι πεις.αλλα πως? πεσμου λιγο πως λεγεται η επιλογη στα bios Στα default να τα γυρισω απο το κουμπακι της μητρικης που φαινεται εξωτερικα? (Δηλαδη πατατα καναμε με το φιλο μου? Δε τα καναμε καλα?) Αφου τα βαλω ολα στα default να το παω κατευθειαν στα 3.3? Επισης παιζει ρολο η σειρα που θα τα πειραξω? Εννοω πρωτα φτιαχνω ram κ μετα clockαρω φανταζομαι ε? Τελος,αφου τα κανω ολα αυτα να κανω το stress test πρωτα κ μετα να γραψω εδω αποτελεσματα?
  • Δημιουργία νέου...