Προς το περιεχόμενο

dimigar

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.401
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dimigar

  • Ημερομηνία γέννησης 16/04/1959

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.561 προβολές προφίλ

dimigar's Achievements

  1. Kουζίνα στη Γερμανία. Όταν ξενοικιάσεις το διαμέρισμα οφείλεις να τη ξεμοντάρεις..
  2. Δεν φαίνεται να ισχύει ο κωδικός αυτός πλέον:
  3. Δεν βλέπω να ισχύει το 0,30€ πλέον:
  4. Καλησπέρα, μετά από τόσες βροχές έχω πρόβλημα στο παράθυρο. Έρχονται νερά μέσα στο σπίτι μεταξύ αλουμινίου και μάρμαρου. Τι να βάλω εκεί για μόνωση;
  5. Τώρα πρέπει να πάρει τα πτυχία.. Μετά θα ξεχάσει τα Αγγλικά και άντε πάλι από την αρχή..
  6. Θα τη ρωτήσω αύριο και θα επανέλθω..
  7. Μόνο αυτό: https://www.daysoftcontactlenses.com/row-euro/?deliveryCountryChanged=true#GR Ρωτήστε και τη σύζυγό μου..7 χρόνια χρήστης..
  8. Δεν κατάλαβα κάτι. Τελικά τί παραγγέλνεις από αυτούς; Τους σκελετούς μόνο; Και τους φακούς ποιος θα τους τοποθετήσει;
  9. Αποτέφρωσα τα οστά των γονέων μου πριν 1,5 μήνα. 500€ και των δύο. Πήγα με τον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών και με το αυτοκίνητό του και μείναμε περίπου 3 ώρες στο αποτεφρωτήριο. Τα οστά τα έβγαλαν από τα κασελάκια και τα τοποθέτησαν σε χάρτινες κούτες. Το αποτεφρωτήριο πήρε 300€. Τα υπόλοιπα 200€ το γραφείο.
  10. Τα παιδιά μου Β΄ Λυκείου και Γ΄ Γυμνασίου ξεκίνησαν το 2017 τα Αγγλικά με μια κοπέλα στα 10€ την ώρα με μια ώρα τη βδομάδα (στο καθένα χωριστά) και πήραν το ECPE πέρυσι και πριν μια εβδομάδα αντίστοιχα. Η τιμή παρέμεινε η ίδια 10€ ανά ώρα. Η κοπέλα ερχόταν από τη πλατεία Βικτωρίας μέχρι τη Κηφισιά που μένουμε με το μηχανάκι της.. Εξαίρετη καθηγήτρια και άνθρωπος... Επίσης τα διπλώματα χρειάζονται και στο εξωτερικό. Η αδελφή μου έστειλε τα παιδιά της στην Ολλανδία για μεταπτυχιακά και ττο πανεπιστήμιο τής ζήτησε δίπλωμα ΕCPE από το Cambridge. Αυτά από μένα..
  11. Ψίχουλα πράγματι.. Σε έναν λογαριασμό ρεύματος, το καθαρό ρεύμα που καταναλώνει κάποιος έχει το μικρότερο μερίδιο.. Οι υπόλοιπες σαχλαμάρες (ρυθμ. χρεώσεις, τέλη κλπ) είναι αυτές που ανεβάζουν το κόστος..
  12. Βοηθείστε Χριστιανοί.. Πελάγωσα, έχασα τα αβγά και τα πασχάλια.. Ήμουν στη Watt & Volt που τώρα έγινε Protergia. (Το πρόγραμμα είναι το Home Energy Night, αυτό μάλλον ξέμεινε από τη Watt & Volt ! ) Μου έστειλαν έναντι με 0,2253€ την Kwh (ήμαρτον) και μετά τις 6 του μήνα θα μου στείλουν το εκκαθαριστικό. Θα γίνει έκπτωση συνέπειας; Επειδή όπως είπε και ο korakios είναι επικίνδυνο πρόγραμμα αυτό, ποια εταιρία να διαλέξω; Στα σπόιλερς έχω βάλει όλα τα απαραίτητα για την επιλογή μελλοντικού προγράμματος..
  • Δημιουργία νέου...