Προς το περιεχόμενο

papp0us

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    3.854
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    16

Σχετικά με papp0us

  • Ημερομηνία γέννησης 25/09/1986

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    https://www.angroid.gr

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

17.545 προβολές προφίλ

papp0us's Achievements

  1. Βρήκε θέση στο εργοστάσιο το Carlos Sainz Junior, δε χρειάζεται να ανησυχεί για το μέλλον του.
  2. Καλησπέρα. Αρχικά περαστικά σας. Δείτε το Wordpress.com στο Free κομμάτι του Νομίζω θα σας κάνει για αυτό που θέλετε και είναι ήδη hosted, δε χρειάζεται να μπλέξετε με hosts. Αν χρειαστείς βοήθεια με κάτι πες.
  3. Σε Smartphone ξεκίνησα με Sony Ericcson P800, που είχα ανταλλάξει με ένα Nokia 6600 και κατέληξα τελικά με ένα Siemens SX1. Από τότε έχω αλλάξει φορτηγά Smart. Android αν θυμάμαι καλα ξεκίνησα με ένα LG Optimus Black Γεράσαμε κύριοι.
  4. Ένα Woocommerce με κάτι τέτοιο https://wordpress.org/plugins/wc-place-order-without-payment/ λογικά ειναι αρκετό για τη δουλειά που θέλεις. Κάνει κανονικά ο χρήστης την παραγγελία, σου έρχεται κανονικά εσένα, απλά δεν χρειάζεται να πληρωθεί η παραγγελία για να ολοκληρωθεί. Μπορείς επίσης απλά να αλλάξεις την επιλογή πληρωμών με αντικαταβολή (Cash On delivery) απο τις ρυθμίσεις του Woocommerce, σε κάτι διαφορετικό (π.χ εταιρικός πελάτης) και να την έχεις ως μόνη και προεπιλεγμένη μέθοδο πληρωμής, οπότε στο checkout θα είναι αυτόματα επιλεγμένη, και πάλι δε θα χρειάζεται κάποιου είδους πληρωμή για να ολοκληρωθεί η παραγγελία.
  5. papp0us

    Formula 1 2024

    Αν ο Σάνθης με τη φερράρι ειναι η λύση στη λαίλαπα φερστάπεν, θα με δείτε να κάνω και τόλουπ
  6. papp0us

    Formula 1 2024

    Τώρα είμαι ΜΕ Σάνθη. Θέλω βασικά να πάρει πρωτάθλημα, να γίνει η F1 του χρόνου το πιο άβολο πράγμα στον κόσμο🤣🤣🤣. Είχα πει εξαρχής, οτι ήμουν εναντίον της απόφασης του "ατυχου νεανία" Σαινζ τσουνιορ, επειδή όλοι θεωρούσαμε οτι πήγε Ferrari να γίνει βαστάζος του Λεκλερ. Αφού πήγε για να πάρει πρωτάθλημα ή εστω για να γίνει νο 1 οδηγός όπως φαίνεται, του το συγχωρώ. Σάνθη συγνώμη που σου έβαλα 6 φορές φωτιά στο μονοθέσιο ρε συ, αλλα φταις και εσυ.
  7. papp0us

    Formula 1 2024

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΞ
  8. papp0us

    Nintendo Switch Topic v3

    Αμα έχεις σκοπό να το παρατήσεις στο πρώτο Ending, μην το συνεχίσεις καθόλου. Είναι σαν να παίζεις Demo, αλλα χαλάς 20 ώρες. Κάνε την προσπάθεια και τερμάτισε το οσες φορές χρειαστεί, υπάρχει λόγος που θεωρείται παιχνιδάρα.
  9. Δεν πρέπει να βγάλανε στον 8Gen 2 και στον 8Gen 1 βγάλανε επειδή αλλάξανε εργοστάσιο, το πήγανε στην TSMC. Οι + πριν τους 8 Gen x ηταν απλά υπερχρονισμένες εκδόσεις των αρχικών SoCs , δεν ήταν άλλα SoC. Κυρίως marketing ήταν η φάση για να φανούν νεότερα τα κινητά που κυκλοφορούσαν στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Ο S εδώ δεν έχει να κάνει, ο S είναι κομμένη έκδοση του Flagship SoC με περσινο μοντεμ και χειρότερη GPU. Γενικά γιατι να μη βγάζουν; Αστους μπας και υπάρχει διακύμανση στις τιμές, γιατι στα flagship Socs χρεώνει τη μάνα της και τον πατέρα της, και τα μεσαία, είναι συνήθως έτσι και έτσι. Δεν είναι άσχημη κυκλοφορία ένα "semi"flagship SoC.
  10. Για δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το debug mode μήπως σου εμφανισει κάποιο χρήσιμο σφάλμα https://wpforms.com/developers/how-to-enable-debugging-in-wordpress/
  11. papp0us

    Formula 1 2024

    Τα ίδια λέγαμε και για τον Hamilton που άφησε την Mclaren να πάει στην πάναργη Merc, και απο τότε έχει αγοράσει δυο σπίτια για να βάλει μέσα τα βραβεία. Δεν υπάρχει υπογεγραμμένο πουθενά οτι η Redbull θα είναι εσαεί μπροστά, ίσα ίσα.
  12. Στο email που στέλνει η αποσφαλμάτωση του Wordpress, είναι πιθανό να αναφέρεται το plugin που σας δημιουργεί το πρόβλημα, γιατι κατα 99% έχει να κάνει με κάποιο plugin, είτε συνοδό του Theme, είτε κάποιου που έχετε προσθέσει έξτρα. Έχετε πρόσβαση στο admin mail ; Έχετε λάβει mail αποσφαλμάτωσης;
  13. papp0us

    Formula 1 2024

    Βλέπεις και εσυ μπαρμπαΠερεζ να δίνει φακελάκι σε όμορφο ξανθό κορασιο για να την πέσει σε jos και horny ταυτόχρονα;
  14. papp0us

    Formula 1 2024

    Νομίζω το ξεκαθάρισαν το γιατί έγινε αυτό που έγινε. Η ΜΟΝΗ ένδειξη που μετράει για jump starting είναι οι δύο αισθητήρες που έχουν στο box της εκκίνησης τα μονοθέσια. Έχουν ένα περιθώριο στο οποίο δε γράφουν παράβαση οι αισθητήρες αυτοί, και κάπως ο Norris έμεινε εντός των ορίων. Ακόμα και οι ίδιοι στη mclaren δεν το πίστευαν οτι τη γλίτωσαν, αλλα απο τη στιγμή που αισθητήρας δεν έγραψε παράβαση, τι να τιμωρούσαν; Αν υπάρχει κενό στον κανονισμό θα τον αλλάξουν, που να φανταζόντουσαν οταν το έγραφαν οτι θα κατάφερνε το λαμόγιο μας να κάνει πηδηματάκι και να μείνει στα όρια;
  15. papp0us

    Formula 1 2024

    offtopic αλλα ανάμεσα στο οτι μπαίνουν σε στροφές με 200, οδηγούν τέρμα το γκάζι για 1.5 ώρα, τραβάνε ζόρια πιλότων F16 με τα G, και αλλα εντυπωσιακά που κάνουν οι οδηγοί της F1, εγώ συνεχίζω να θεωρώ πικ οδηγικό περφόρμανς, οτι καταφέρνουν και σταματάνε πάντα ΣΥΡΙΖΑ στο μπόξ τους στην εκκίνηση, ενώ είναι χωμένοι μέσα στο μονοθέσιο. Οχι απλά μέσα. ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ. Μετά απο 15 χρόνια εκτός πόλης, με κάμερα οπισθοπoρείας, θα χρειαζόμουν 3 άτομα γύρω γύρω να μου λένε ΕΕΕΛΑΑ, ΕΛΛΑΑΑ ΩΠΑΑΑ. Ontopic, άλλο η λάθος θέση στην εκκίνηση , άλλο το jump start. Στην περίπτωση του Norris ο αισθητήρας που είναι κάτω απο το μονοθέσιο έδειξε ελάχιστη μετατόπιση και αρκετά πριν την εκκίνηση, οπότε δεν είχε όφελος, άρα τι να τιμωρήσουν; Την κακομοιριά μας που δε δουλεύει ούτε ο συμπλέκτης; Αν τώρα δείτε καμιά διαφημίση απο εταιρία του Domenicalli στο μονοθέσιο στην Αυστραλία, είναι τυχαίο.
  • Δημιουργία νέου...