Προς το περιεχόμενο

panos300

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    178
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με panos300

  • Ημερομηνία γέννησης 29/09/1976

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΠΙΕΡΙΑ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.774 προβολές προφίλ

panos300's Achievements

  1. Σε εστιατόριο θέλω συγκεκριμένα να μπορώ από το κινητό εγώ η σε όποιον δώσω κάποιο κωδικό να μπορεί μεσώ bluetooth ή κάποιας άλλης λύσης να βάλει κάποιο κοματι που του αρέσει χωρίς να χρειάζεται να πηγαινοερχομαστε συνέχεια στο λαπτοπ. Πως γινεται στο vlc?
  2. Γειά σας θα ήθελα την βοήθεια σας η κάποια ιδέα για το πως θα μπορεί να συνδεθεί κάποιος από το κινητό στον υπολογιστή για να παίζει μουσική!!! Δηλαδή να αλλάζεις μουσικη ή να χειρίζεσαι τον υπολογιστή απο το κινητό με κάποια ασφάλεια πάντα!! Να δίνεις ένα κωδικό πχ και να μπορεί να παίξει μουσική κάποιος!!
  3. Έχω ενα mini PC μου'ρχονται οι ενημερώσεις των windows (win10) και επειδή οι ενημερώσεις θέλουν τουλάχιστον 8gb πως γίνεται τις ενημερώσεις να τις αποθηκεύει στον εξωτερικό σκληρό που του'χω πάνω γιατί η χωρητικότητα του mini PC είναι μικρότερη από 8gb και δεν προχωρούν οι ενημερώσεις!!
  4. 1oν φιλε τι εννοεις root πως γινoμαστε με ποια διαδικασια
  5. Το έβαλα σαν αναφορά στο ψάξιμο πως θα κάνω αναβάθμιση τίποτα παραπάνω στο τελευταίο τεύχος το γράφει και μου φάνηκε σχετικό !! Αυτά !!
  6. Αυτο απο pcmagazine Ok θα το κάνω το βράδυ !!!
  7. Γίνεται με εναλλακτικό installer αλλά δεν βρίσκω άκρη !
  8. Δεν γινεται αναβαθμιση απο vivid σε xenial μ'αυτο το εργαλειο μου γραφει !!!
  9. Γεια σας πως γινεται να κανω την αναβαθμιση με ενναλακτικο installer απο Ubuntu 15.04 σε 16.04.3 LTS γιατι αυτοματα δεν το κανει !!!
  10. Ξέρει κανένας σας αν μπορούμε με κάποιο τρόπο να απενεργοποιησουμε την αναστολή οθόνης σε android συσκευή έχω δηλαδή android tv box και δε θέλω να σβήνει καθόλου η οθόνη να μη μπαίνει σε αναστολή να δουλεύει συνέχεια.
  11. panos300

    Εγκατάσταση εκτυπωτή HP

    Έγινε η δουλειά με το hiplip είναι ο.κ τώρα !
  12. panos300

    Εγκατάσταση εκτυπωτή HP

    Oχι θα το εγκαταστησήσω και βλέπουμε!
  13. panos300

    Εγκατάσταση εκτυπωτή HP

    Γεια σας έχω τα ubuntu 16.04 64bit και δε μου παίζει ο εκτυπωτής ενώ τον βρίσκει κανονικά και είναι και επιλεγμένος ως προεπιλογή και με πράσινo τσεκάρισμα σαν ενεργός δεν μου εκτυπώνει τη σελίδα. O εκτυπωτής μου είναι HP LASERJET P1005. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει !
  • Δημιουργία νέου...