Προς το περιεχόμενο

qwerty1982

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    65
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με qwerty1982

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1983

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.694 προβολές προφίλ

qwerty1982's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

4

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους θέλω τη βοήθεια σας, χρειάζομαι μια λύση οικονομική για ένα portable 12-14 ίντσες max με καλή αυτονομία και να μπορεί να τρέξει Office πχ excel και σύνδεση με πλατφόρμα εταιρίας για κατέβασμα δεδομένων πχ τιμοκατάλογοι -καρτέλες πελατών και τα σχετικά. Σκέφτηκα λύση τύπου refurished π.χ Cosmodata αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι ενδεδειγμένη λύση. Έχει κανείς κάτι να προτείνει ? Αν όχι συγκεκριμένο μοντέλο τι χαρακτηριστικά να έχει ? Είτε refurbished είτε όχι αλλά δεν θέλω να σέρνεται και να με κουράζει λόγω ότι θα είμαι στο δρόμο και όχι στην άνεση ενός γραφείου.
  2. Υπάρχει λόγος που το xumm δεν συμμετείχε στο airdrop? Επίσης αυτή η φάπα διαρκείας από εχθές σε όλα τα κρυπτο έχει να κάνει και με Καζακστάν μεριά?
  3. Δεν είναι απλά μια δίκη, είναι διαδικασία ολόκληρη, για εμένα ημερομηνίες κλειδιά είναι η 14 Μαίου και η 4 Ιουνίου , πιστεύω πως τότε θα έχει ψιλοξεκαθαρίσει το τοπίο για το που πάμε.
  4. qwerty1982

    xrp hold

    Λύση για Software waller υπάρχει για Xrp και άλλα crypto π.χ Stellar και Cardano που με ενδιαφέρουν για να τα κρατήσω μακροχρόνια?
  5. Είμαι 39 με 2 παιδιά μικρά στο σπίτι, δουλειά 10+ ώρες και μεταπτυχιακό......Ξέρεις κάτι? καλό ακούγεται θα το προσπαθήσω ,μπορεί να σωθώ.
  6. Γιατί κρατάω σημειώσεις από webexes για ένα μεταπτυχιακό και δεν είναι βολικό .... Να ακούς ταυτόχρονα να μιλάς και όλη αυτή η φάση.άσε που μπορεί να σου ανοίξει ο καθηγητής το μικρόφωνο για κάποιο λόγο και να ακούγεσαι εσύ σαν echo.
  7. Κάποιο stylus τύπου wacom? Θα βοηθούσε λες?
  8. Υποστηρίζει πλήρως τα ελληνικά ? γιατι δεν το έγραψα αλλά χρειάζομαι ελληνικούς χαρακτήρες.
  9. Αυτό μετατρέπει τα pdf σε .doc Σωστα?
  10. Καλησπέρα ,ψάχνω ένα πρόγραμμα μία εφαρμογή ή και μια συσκευή έστω "οικονομική" που τις χειρόγραφες μου σημειώσεις να τις κάνει απευθείας μετατροπή? όχι σε pdf αλλά σε .doc (Word) αρχείο . Γνωρίζετε αν υπάρχει κάτι στην αγορά? έχω βρεί κάτι ακριβά "tablet" τύπου Remarkable που κάνουν την δουλειά αλλά κοστίζουν πολύ.
  11. Ερώτηση... Ξέρει κάποιος συνφορουμιτης να μου πει αν υπαρχει πιθανότητα να αλλαξει καποιος την αξιολογηση του σε μια αγγελία πώλησης? Πρόκειται για την κλασσικη περιπτωση που σου γράφει ο άλλος ουδέτερη αξιολογηση με σχόλιο "Φιλαράκι δεν δεχεσαι μηνύματα αδειασε λίγο " Και ενώ εγιναν ολα οπως έπρεπε και το προϊόν ακριβως οπως περιγραφοταν δεν μπορεί να αλλαξει την ουδέτερη αξιολογηση του. Έυχαριστω εκ των προτέρων.
  12. Καλύτερο τηλεφωνο απο το S4 ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ...Όσο για την τιμή του τον ξέρουμε τον δρόμο....ίσα με 100-150ε φθηνότερα...
  13. Συμφωνώ με το Νόμος είναι Νόμος , το πρόβλημα το έχω με την τακτική της εταιρίας και τον Οργανισμό (προφανώς όχι ανεξάρτητος) ο οποίος δέχεται πραγματικά αστείες πατέντες , αν η Νοκια για παράδειγμα που έχει δεκαετίες στην παραγωγή τηλεφώνων είχε την ίδια τακτική τότε ....Θα είχαμε μείνει δεκαετίες πίσω..
  14. Θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει κατά την ταπεινή μου άποψη για έναν και μόνο λόγω, τέτοιες (εμετικές κατ' εμέ) Μονοπωλιακές τακτικές είναι ο λόγος που δημιουργούνται χειρότερα προιόντα (γιατί υπόκεινται σε τρομερούς περιορισμούς) πιο ακριβά (καθότι οι περιορισμοί περιορίζουν τις σχεδιαστικές επιλογές άρα αυξάνουν το κ΄σοστος)και εξασθενεί ο ανταγωνισμός δηλαδή ζημειώνεται ο καταναλωτής ΕΣΥ και εγώ...
  • Δημιουργία νέου...