Προς το περιεχόμενο

Elfis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    15
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Elfis

  • Ημερομηνία γέννησης 10/04/1987

Elfis's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Elfis

    Δεν φορτώνει τα bios

    Καλούτσικο είναι το τροφοδοτικό, coolermaster silent pro M series 600W. Μητρική Asus m3n-ht deluxe/hdmi. Μακάρι να είναι τροφοδοτικό γιατί έχει εγγύηση 5 χρόνια και ισχύει
  2. Γεια χαρά, το pc μου σταμάτησε να ανοίγει. Παίρνει ρεύμα, δουλεύουν τα fans, ανάβει το λαμπάκι της μητρικής, αλλά δεν φορτώνει καν τα bios. Τι λέτε να παίζει? μητρική μάλλον? Τις τελευταίες 2 εβδομάδες που και που βαρούσε μπλε οθόνη και έκανε επανεκκίνηση στα win 7, αλλά με ubuntu δούλευε οκ (dual boot win7-ubuntu linux). Επίσης, πριν σταματήσει να λειτουργεί, είχα βάλει να κάνει checkdisk τον σκληρό με το Disk Doctor του TuneUp, αλλά μόλις πήγε να ξεκινήσει έκανε restart και μετά δεν ξανάνοιξε. To tuneUp δεν πιστεύω να έκανε ζημία. Τα windows τα έχω 1,5-2 χρόνια πάνω χωρίς να κάνω format..
  3. Elfis

    Εγκατασταση Android OS σε PC

    Ναι για linux λέω και γω καλύτερα αλλά ποια διανομή θα μπορούσε να σηκώσει?
  4. Elfis

    Εγκατασταση Android OS σε PC

    Γεια χαρα. Εχω ενα παλιο pc (Intel pentium 3 800mhz, 350mb ram, nvidia gforce mx4400) και σκεφτομαι να του περασω android λειτουργικο. Ειναι αυτο εφικτο? Το εχει κανει μηπως κανεις? Σε περιπτωση που δεν γινεται εχεται να μου προτεινεται καποιο αλλο λειτουργικο συστημα που να μπορει να το σηκωσει?(εκτος απο win98) Δοκιμασα xp αλλα δεν σηκωνει με τιποτα. Δεν το θελω για τρελα πραματα, μουσικη, ταινιες, internet (δεν μπορει κιολας να κανει και τιποτα αλλο )
  5. Ναι αυτό ακριβώς έψαχνα! Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Υ.Γ Όντως θα ήταν σωστότερη διατύπωση αν έλεγα "της ελληνικής γλώσσας"
  6. Γεια χαρά. Σκοπεύω να φτιάξω μια εφαρμογή και χρειάζομαι ένα .txt ή .db ή οτιδήποτε αρχείο που να περιέχει τις λέξεις του ελληνικού αλφαβήτου. Χωρίς μετάφραση. Υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι τέτοιο έτοιμο στο internet? Έψαξα αλλά δεν βρήκα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  7. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! Περιμένω απάντηση από την Sony, αυτό που σκέφτομαι είναι να πάω να τσαμπουκαλεφτώ στα Multirama και αν δεν γίνει τίποτα να το πάρω χωρίς να πληρώσω τα 18e και να το πάω σε κανέναν τοπικό μάστορα που φτιάχνει κινητά, μπας και μπορέσει να κάνει τίποτα.. Πάντως το κινητό δεν ήταν μεταχειρισμένο όταν το πήρα στα χέρια μου (ούτε γρατσουνιές ούτε τίποτα).
  8. Γεια σας, πριν από 1 μήνα αγόρασα από το Multirama ένα Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro. Μετά από 1 εβδομάδα παρουσίασε το εξής πρόβλημα. Δεν φορτίζει όταν τον συνδέω στον φορτιστή. Δεν φένεται ούτε στην οθόνη ότι συνδέθηκε στο ρεύμα. Δοκίμασα και με άλλο φορτιστή αλλά τίποτα. Το πηγαίνω πίσω στα Multirama λοιπόν και μου λένε ότι θα το στείλουν πίσω στην Sony στην Αθήνα. Έπειτα από 1,5 εβδομάδα χωρής να με ειδοποιήσουν από τα Multirama, πηγαίνω από το μαγαζί για να ρωτήσω τι συμβαίνει και μου λένε τα εξής. Έπειτα από επικοινωνία με την Σόνι, μας είπαν ότι το πρόβλημα το προκαλέσατε εσείς με κακή μεταχείρηση του κινητού (το κινητό δεν μου έχει πέσει ούτε 1 φορά κάτω). Έτσι η εγγύηση δεν το καλύπτει. Για να διορθωθεί το πρόβλημα, χρειάζετε καινούργια πλακέτα η οποία στοιχίζει 120e + 18e τα μεταφορικά (το κινητό καινούργιο κάνει 150e!). Επίσης αν αποφασίσετε να μην το διορθώσετε θα πληρώσετε ούτος ή άλλος τα 18e μεταφορικά για να έρθει το κινητό εδώ πίσω στα Multirama για να το παραλάβετε. Αν θέλετε να μιλήσετε ο ίδιος με την Σόνυ ορίστε το τηλέφωνό τους. Ακούγοντας αυτά, πέρνω τηλέφωνο στην Σόνι για να δω τι θα μου πουν αυτοί. Το σηκώνει μια ευγενική υπάλληλος και μου λέει τα ίδια με αυτά που μου είπαν από τα Multirama. Ότι και να τις έλεγα ότι το κινητό δεν το κακομεταχειρίστικα και ότι το είχα σχεδόν 1 εβδομάδα, δεν άλλαζε η απόφασή της με τίποτα και πως αν θέλω να το φτιάξω, στοιχίζει 120ε. Αποφασίζω λοιπόν να μην το φτιάξω και να μου το στείλουν πίσω για να το παραλάβω χαλασμένο. Από τα Multirama μου λένε ότι θα σας ειδοποιήσουμε μόλις το κινητό είναι εδώ και θα σας στοιχίσει 18ε για τα έξοδα αποστολής. Έχουν περάσει 2,5 εβδομάδες και δεν έχω λάβει καμία ειδοποίηση... Μήπως έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο? Τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ περίπτωση ώστε μην βγω τόσο ζημιωμένος? Μπορώ να κάνω κάτι δικαστικά ή τίποτα τέτοιο?
  9. Δεν έχει σκόνη πάνω. Το θέμα είναι στον άξονα του ανεμιστήρα τι έχει από σκόνη κτλ. Επειδή δεν έχω αέρα εδώ που είμαι, το pc εδώ και 3 χρόνια που το έχω το καθαρίζω με ηλεκτρική σκούπα, τσιμπιδάκια κτλ . Πιθανόν στα κρυφά σημεία που δεν φαίνονται με το μάτι να έχει σκόνη. Μπορώ πάντως εύκολα να βγάλω τον ανεμιστήρα χωρίς να γίνει ζημιά έτσι?
  10. Γεια σας, είμαι κάτοχος της ASUS EN9600 GT 1gb HDMI ( Link ) στον πύργο μου. Την έχω 3 χρόνια και κάτι. Είμαι υπερευχαριστημένος από την κάρτα αλλά προχθές παρατήρησα μέσο του Asus SmartDoctor ότι από εκεί που δούλευε στους 45C χωρίς να παίζω game τώρα δουλεύει στους 85C+. H ψήκτρα της σταμάτησε να λειτουργεί. Όταν την κουνάω λίγο με το χέρι ξεκινάει να δουλεύει, ρίχνει λίγο την θερμοκρασία αλλά μετά 4-5 λεπτά σταματάει πάλι. Προφανώς έχει χαλάσει η ψήκτρα της. Γνωρίζετε αν μπορώ να βρω την συγκεκριμένη ψήκτρα στο εμπόριο και αν ναι που? Επίσης υπάρχει καμιά περίπτωση να μην έχει χαλάσει η ψήκτρα και να παίζει κάτι άλλο?
  • Δημιουργία νέου...