Προς το περιεχόμενο

sv2kgl

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    170
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με sv2kgl

  • Ημερομηνία γέννησης 10/09/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Κατερίνη

Ιστοσελίδα

  • Skype
    sv2kgl

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.360 προβολές προφίλ

sv2kgl's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

18

Φήμη

  1. Τελικά ήταν συντονισμός με το γραφείο. Έβαλα από κάτω ένα φελιζόλ για δοκιμή και όντως δεν ακούγεται καθόλου. Τεράστια διαφορά.
  2. Παρέλαβα κι εγώ. Μια χαρούλα είναι, τρέχει άνετα photoshop, αλλά κάνει θόρυβο. Μιλάμε ο ανεμιστήρας πάει ν' απογειωθεί.
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το ΦΠΑ πες ΟΚ, στο επιστρέφουν. Με το κόστος εκτελωνισμού όμως των ΕΛΤΑ τι γίνεται; Ως συνήθως από ebay κτλ ψωνίζω πραγματάκια που κάνουν κάτω από 1 ευρώ. Το να πληρώνω κάθε φορά τα 2,5 είναι μεγάλο πρόβλημα.
  4. Και τι μπορούμε να κάνουμε σ' αυτήν την περίπτωση; Υπάρχει κάποιος τρόπος να ενημερώσουμε ότι έχουμε πληρώσει ΦΠΑ;
  5. Σήμερα μου ήρθαν 2 sms από ταχυδρομείο για 2 δέματα να πληρώσω 2,70 ευρώ για το καθένα. Από Ιούνιο έχω παραγγείλει 2 xiaomi band strap αξίας περίπου 1 ευρώ το καθένα. Δηλαδή το 1 ευρώ θα μου βγεί 3,70; Δεν υποτίθεται ότι μόνο το ΦΠΑ πληρώνουμε;
  6. Το eshop τα τελευταία χρόνια κάνει ακριβώς το ίδιο, μη πω ότι είναι και χειρότερο. Αν δεν αναφέρεται ως άμεσα διαθέσιμο (και αυτό σχετικό είναι μιας και την έχω πατήσει αρκετές φορές και με άμεσα διαθέσιμα) τότε στις περισσότερες περιπτώσεις δεν το παραλαμβάνεις ποτέ στην ημερομηνία που αναφέρουν. Μεταθέτουν μόνοι τους τις ημερομηνίες χωρίς να μπαίνουν στον κόπο να ενημερώνουν τους πελάτες τους. Το προτιμώ μόνο λόγω των eshop points (δωρεάν μεταφορικά και σε περίπτωση εγγύησης απλώς επιστρέφεις τα προϊόντα στο eshop point χωρίς να μπλέκεις με RMA και λοιπές διαδικασίες) καθώς και για όταν βγάζει πραγματικές προσφορές. Για τις κριτικές απλώς θ' αναφέρω πως όταν άρχισαν να πληθαίνουν οι αρνητικές και το κράξιμο (σε facebook που θυμάμαι), τις εξαφάνισαν. Για το topic, η προσφορά αξίζει; Ψάχνω καιρό laptop για φίλη.
  7. Παραγγελία από amazon.es στις 30/11. Αποστολή στις 10/12. Αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης 29/12. Ίδωμεν.
  8. Τελικά κι εγώ παράγγειλα του Κώτσου. Έβαλα και τα 5 χρόνια support για να'μαι ήσυχος.
  9. Και κει που ήμουν έτοιμος να παραγγείλω την τηλεόραση από το eshop, με προβληματίσατε. Ακόμα περισσότερο με προβλημάτισε ένας πωλητής καταστήματος που μου είπε ότι υπάρχουν τεράστια προβλήματα με την εγγύηση της Philips. Τελικά αξίζει η αγορά της ή την προσπεράσω;
  10. Βγήκε πάλι από νέο πωλητή στα 348,16 ευρώ τελική (υπάρχει και στα 306 αλλά όχι καινούργιο). Μας κοροϊδεύουν;
  11. Κι εγώ, email ακύρωσης. Κρίμα και μετά το email με ημερομηνίες, ήλπιζα. Ούτε κουπόνια ούτε τπτ.
  12. Και μένα μου έχουν δεσμεύσει το ποσό αλλά δεν το έχει αφαιρεθεί. Θεωρώ πως αν ήταν να πάρουμε ακυρωτικά θα τα είχαμε πάρει από την πρώτη στιγμή. Εφόσον έδωσαν ημερομηνία, τότε ελπίζω ότι θα παραλάβουμε. Βέβαια κατά Μάιο λένε, αλλά σε αυτή τη τιμή δεν με χαλάει.
  13. Εγώ πάλι μετά το μήνυμα ελπίζω σε παράδοση! Βρε λέτε;
  14. Πάλι σε έξοδα μας βάζετε! Αν και πιστευω πιο πιθανό είναι να μας ακυρώσουν τις παραγγελίες. Άϊντε να δούμε.
  15. Μου έδωσαν δεύτερη αναβολή για την παραλαβή του δίσκου. Μου το πήγαν για Τετάρτη πλέον και βλέπουμε...
  • Δημιουργία νέου...