Προς το περιεχόμενο

invisiblesurfer

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    518
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με invisiblesurfer

  • Ημερομηνία γέννησης 02/04/1987

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

invisiblesurfer's Achievements

  1. Ευχάριστο νέο. In other news περίμενα πώς και πώς τις τηλεοπτικές σειρές από τα βιβλία του Hugh Howey (Silo & Beacon 23), ατυχέστατες μεταφορές δυστυχώς.
  2. invisiblesurfer

    ASUS ExpertBook B9 OLED Review

    Εσκεμμένα δεν αναφέρει το review της διάρκεια της μπαταρίας; Πλησιάζει τις 12 ώρες των φορητών Mac/Microsoft; Αν όχι, επ' ουδενί δεν μιλάμε για business laptop, και οι 14" συνηγορούν σε αυτό.
  3. Αδερφέ χρόνια πολλά, επειδή μάλλον είσαι διαβασμενος καλά και έχω φάει απογοήτευση με το δικό μου air fryer, έχεις τη καλοσύνη να μοιραστείς αξιόπιστες σελίδες για να κάνω και εγώ (και άλλοι) το homework που χρειάζεται;
  4. Ο ΟΡ γράφει μπαρουφες, προφανώς τρολ..
  5. Είχα ψάξει online και δεν κατάφερα να βρω τέλη για τα "αγροτικά". Έχεις πρόχειρο κάποιο λινκ; Η διάφορα είναι όντως τεράστια και πάντα απορούσα πώς μπορούν οι αγρότες να συντηρούν αυτοκίνητα 3 & 3,5 χιλιάδων κυβικών..
  6. Συμφωνώ απολύτως. Ειδικά δε στο σχόλιό σου για τα μοτέρ, νομίζω ότι 4-5-6 χιλιάδες κυβικά είναι υπερβολικά για ΙΧ χρήση για Ευρώπη (παρ' όλα αυτά εγώ έχω ένα 2.500cc οικογενειακό και πληρώνω €920 ετησίως σήμα, εξ' ίσου υπερβολικό νομίζω)
  7. Μου αρέσουν φουλ αυτά τα τέρατα trucks που χρησιμοποιούν στην Αμερική, δυστυχώς στην Ελλάδα για κάποιο περίεργο λόγο δεν μπορούν να αγοράσουν ιδιώτες, χρειάζεται να δηλώνεται αγροτικό εισόδημα και απαιτείται εγγραφή στον ΟΓΑ..
  8. Πόσες μέρες τον χρόνο ζεις στην Αμερική; Ο δυτικός τρόπος ζωής στον οποίο αναφέρεσαι απέχει πολύ από αυτό που παρουσιάζει το GTA αλλά οκ, εξυπνακιας του ίντερνετ.
  9. Αυτό δεν είναι "σάτιρα" αλλά η καθημερινότητα σε πολλές περιοχές πολιτειών ανά την Αμερίκή, και σίγουρα δεν είναι "pop culture".... Λυπηρό που παιχνίδια αναπαράγουν και εν τέλει καθιστούν οικείες και, μοιραία, αποδεκτές τέτοιες καταστάσεις.
  10. Όλα τα "ωραία" της Αμερικής συμπυκνωμένα σε ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι... Ατέλειωτη ευχαρίστηση.
  11. Ακριβώς! Αυτό το 4-10 ημέρες περισσότερο ...Kickstarter θυμίζει παρά ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής.
  12. Ακριβώς αυτό που λέει ο παππούς από πάνω. Τοποθέτησε ξυλόσομπα μέσα στο τζάκι, βρες μια που να χωράει, και είτε χρησιμοποίησε το φουγάρο του τζακιού ή βάλε μπουρι μέχρι ενός σημείου. Θα είσαι τζετ, για 70τμ σπίτι δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο και θα σου βγει σαφώς φθηνότερα από μετατροπή του τζακιού σε ενεργειακό από αμφιβόλου ποιότητας εγκαταστάτες.. Βρες μια ξυλόσομπα για περισσότερα τετραγωνικά για να είσαι πλήρως καλυμμένος, δεδομένου ότι έχεις και δύο ορόφους.
  • Δημιουργία νέου...