Προς το περιεχόμενο

dimisd

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    128
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dimisd

  • Ημερομηνία γέννησης 08/01/1978

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.797 προβολές προφίλ

dimisd's Achievements

  1. Όταν το σβήσεις καταλαβαίνεις πόσο πολύ δε το χρειαζόσουν. Μια από τα ίδια με το Netflix. Adios...
  2. Στο μέλλον οι ΑΙ θα φτιάχνουν και εικονικούς followers και θα πληρώνουν εικονικό χρήμα για να αγοράσουν εικονικά προϊόντα. Ένα ολόκληρο εικονικό εικοσύστημα.
  3. Με το καλό του χρόνου native δίκαρτο και SD Card
  4. Εκεί στο σπίτι χαλάει η μαγιά. Προς το παρόν πρέπει να έχεις ιδιόκτητο και κλειστό γκαράζ για να μπορείς να φορτίσεις και απόθεμα τιμής και από θέμα χρόνου γιατί φυσικά και βολεύει να το πετάς στο ρεύμα το βράδυ και το πρωί να φεύγεις κύριος.. Άρα δεν απευθύνεσαι στη μάζα από πρώτο χέρι. Υπό προϋποθέσεις ναί είναι μια λύση. Μελλοντικά αν βγάλει κανένα μοντέλο ακόμη πιο προσιτό και να χρειάζεται λιγότερο φόρτιση με μεγαλύτερη αυτονομία αυτόματα θα κλείσει και η ψαλίδα σε σύγκριση με τα άλλα καύσιμα.
  5. 7 κατοστάρικα έβαλα το γκάζι στο αυτοκίνητο και κυκλοφορώ με υγραέριο τα τελευταία 2 χρόνια κάνοντας 10 έως 15 χιλιάδες χλμ το χρόνο με κατανάλωση 8 λίτρα στα 100. Σαφώς και θεωρητικά το Tesla καίει λιγότερα απλά πρέπει να ξηλωθείς 34 χιλιάρικα για να οδηγείς οικονομικά κάτι που σε βάθος χρόνου θα καταλάβεις ότι δε σε συμφέρει και τόσο. Οι λοιπές ηλεκτρικές ανέσεις δε νομίζω ότι δικαιολογούν το κόστος κτήσης.
  6. Χθες γέμισα το χρέπι μου γκάζι με 0,76 το λίτρο. Έλον δε θες να σου πω που να βάλεις τον Tesla Supercharger...
  7. Τα έχει και κάθονται και όσο τα έχει στο συρτάρι του δε βλέπω κανένα σενάριο μόλυνσης. Και γω έχω το Oneplus One σε ρόλο τηλεκοντρόλ και το πρόσφατα παροπλισμένο Oneplus 5 που ψάχνω να του βάλω Pixel rom για να συνεχίσει τη δουλίτσα του στα χέρια της κόρης. Πιστεύω ότι είναι καλύτερα από το να τα ανακυκλώσω και να αγοράσω καινούργιο χειριστήριο και τηλέφωνο. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μαζί ότι πριν την ανακύκλωση που είναι η έσχατη λύση υπάρχει και η επαναχρησιμοποίηση. Μακράν πιο καλή πρακτική από την ανακύκλωση.
  8. Ερώτηση αν και μπορεί να είναι χαζη. Οι επιθέσεις έχουν να κάνουν με το αν ένα NAS βγαίνει προς τα έξω ή την πέφτουν σε όλα τα NAS ακόμη κι αυτά που παίζουν σε τοπικό επίπεδο; Έχω ένα NAS στο δίκτυο του μαγαζιού αλλά δεν το έχω σετάρει για να έχω πρόσβαση από αλλού. Θα έχω πρόβλημα μελλοντικά σε μια τέτοια επίθεση;
  9. Λογικό το βλέπω. Κάποια @@ρια πρέπει να βγάλουν για να δικαιολογήσουν τα 2κ που θα ζητάνε. Αν δεν είχε pill shaped τρύπα θα ήταν αδικαιολόγητα....
  • Δημιουργία νέου...