Προς το περιεχόμενο

NEFTIS

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    695
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με NEFTIS

  • Ημερομηνία γέννησης 18/11/1981

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

  1. NEFTIS

    Deepin 2014

    Στο dos ειχαμε τις εντολες. Θυμαμαι εποχες που παλευα με το autoexec.bat να δουλεψει το ποντικι, η καρτα ηχου, να ελευθερωσω κι αρκετη μνημη (conventional? δε θυμαμαι) για να τρεξει το καθε κωλο-παιχνιδο. Πως αντεχα? Θελω να ξαναζησω τα παιδικα μου χρονια. Να παρω ενα dos μηχανημα, αλλα θυμαμαι το μαρτυριο και ξενερωνω. Απο τις χειροτερες αναμνησεις μου. Τυχεροι οσοι ΔΕ τα εζησαν αυτα τα χρονια.
  2. NEFTIS

    Deepin 2014

    @sv8xxx Ξέρεις τι μου θύμησες? Εποχές 2000 με 2004, δε θυμαμαι ακριβώς, που έκανες mount το cd-rom κι ήθελες σφυρί και καλεμι να βγάλεις το cd. Ακόμα εκεί θα ήτανε το linux. Τέλος πάντων. Τα συγκρίνω στην παραγωγικοτητα. Οχι στη φιλοσοφία. Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ. Μη σηκώνεις σκόνη. Σήμερα λοιπόν, ανακαλυψα ενα παραγωγο μουσικής που δεν ήξερα. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Είδα μια ταινία που γουσταρα. Περασα ευχαριστα την ώρα μου. Τη μουσική θα την ακούω για τους επομενους μήνες. Έψαξα να βρω κανένα βιβλίο να με ενδιαφέρει. Δε βρήκα. Ολα αυτά στο Mint. Που είναι "κλειστό" και δεν έχει τα τελευταία updates, δεν είναι ασφαλές, δε σε αφήνει να το φέρεις στα μέτρα σου. Γράφω απο ταμπλετ και με κάποιο τρόπο ενεργοποιηθηκε το t9. Τώρα πρέπει να λύσω αυτό το πρόβλημα. Πήγα στις ρυθμισεις, δεν είδα τίποτα να έχει ενεργοποιηθει. Σταματάω εδώ. Δε την παλεύω άλλο. Δε μπορώ να γράψω. Θα παίξω με τις ρυθμισεις του πληκτρολογιου, μην αρχίσω.
  3. NEFTIS

    Deepin 2014

    Εχω μια ερωτηση να σου κανω. Τι ακριβως εννοεις το φερνεις στα μετρα σου? Τι κερδιζεις? Εχεις προβληματα με bugs? Τη δουλεια σου την κανεις? Ή τρεχεις σε αλλο partition Mint για να την κανεις? Ξερω τετοια ατομα.
  4. NEFTIS

    Deepin 2014

    Εσυ που γνωριζεις απο linux καλα κανεις. Αν κρινω απο το Arch στην υπογραφη σου. Εγω δε ξερω πολλα απο linux. Δε γουσταρω τα windows. Δε μπορω να πληρωνω περιουσιες στην apple. Να παω να μαμηθω? Τι θα ελεγες στο μπετατζη, σουβλατζη, κυρα Κατινα? Να πανε κι αυτοι? Στον πατερα σου θα ελεγες να παει να μαθει κονσολα αλλιως να βοσκησει προβατα? Οι μηχανες ειναι για να βοηθανε τον ανθρωπο. Οχι το αντιθετο. Εγω δε καταλαβαινω τους ελιτιστες του linux. Θελετε να γινει μαζικα αποδεκτο το linux, να μπει σε ολα τα σπιτια? Ναι ή Ου? Ή κλειστο μονο club? Δεν ειναι προσωπικο το μνμ. Αφορμη για συζητηση μονο.
  5. NEFTIS

    Deepin 2014

    Οχι δε χρειαζεται command line για να πεις στο grub να ψαξει για διαθεσιμα λειτουργικα συστηματα. Το command line να το κρατησουν οι διαχειριστες των σερβερ. Αυτοι το χρειαζονται, οχι ο home user. Φανταζεστε να χρησιμοποιουσε command line ο χρηστης του iPhone για να εγκαταστησει εφαρμογες? Να κανει compile? Δε θελω να παλευω με το λειτουργικο. Θελω να ειμαι παραγωγικος. Δε θελω να ξερω πως δουλευει το μηχανημα. Οπως δε ξερω πως δουλευει το home cinema. Χεστηκα, δουλεια μου θελω να κανω. Το λειτουργικο πρεπει να ειναι: 1ον σταθερο 2ον ασφαλες 3ον ευκολο στη χρηση 4ον Συγχρονο
  6. Κατι φουστια κρυβεται απο πισω. Δε μπορει. Στο τελος θα ζητησει λεφτα, το νου σας στα πορτοφολια σας.
  7. NEFTIS

    Deepin 2014

    Ολοι δουλευουμε windows, λιγο-πολυ. Αλλα αν μπορουμε να κανουμε μια δουλεια, προτιμαμε τα ελευθερα. Γενικοτερα, ψαχνουμε αφορμη να δουλεψουμε με linux, γιατι μαθαινουμε κι ολας. Προτιμαμε τις διανομες με προβληματα. Αν ειναι η διανομη σταθερη σα βραχος, δουλευουν ολα ρολόι, ειναι βαρετη. Πχ Mint 17.3 , MX15 (μια διανομη αγνωστη, πανασχημη σα τον Frankestein που κανεις παπαδες, δειτε video). Συν το ψυχολογικο, οτι δουλευουμε ελευθερα προγραμματα, δε μας κυνηγαει κανενας. Νιωθω πολυ ασχημα που εμαθα dos-windows κι οχι unix-linux.
  8. Την εχει ενας φιλος, χρονια. Δεν εχει παραπονα ολως περιεργως. Προσοχη, η τηλεφωνια ειναι μεσω internet. Που σημαινει οτι αν κοπει το ιντερνετ, κοβεται και το τηλεφωνο.
  9. Τερματισανε το καγκουρο-μετρο. Ταιριαζει με το παπι του Μητρογλου.
  10. NEFTIS

    Deepin 2014

    Θα το βαλω το vlc. Το προβλημα ειναι οτι εχει χαλια ποιοτητα βιντεο, σε ολες τις πλατφορμες. Δεν εχει καλους codecs. Αλλα παιζει τα παντα.
  11. NEFTIS

    Deepin 2014

    Πω, ρε μπηχτη! Μου βγηκανε τα ματια. Εχεις δικιο. Ελληνικους υποτιτλους τους παιζει, το deepin video. Μπραβο. Πας στο μενου να τους φορτωσεις κι ερχεσαι αντιμετωπος με τα πρωτα ξεχασμενα κινεζικα γραμματα. Μια ταινια 1080ρ την παιζει σε αργη κινηση.
  12. NEFTIS

    Deepin 2014

    Εχει τετοιο πραγμα? Στραβωμαρα. Θα το ελεγξω. Στην αντιγραφη αρχειων/καταλογων? Εφτιαξα τον ηχο. DTS και τα μυαλα στα καγκελα. Απολαψη! Γιατι ενεργοποιειται το wifi πριν μπει ο χρηστης? Μου σπαει τα νευρα αυτη η ρουφιανια. Ενταξει, το συγχωρω προς το παρον.
  13. NEFTIS

    Deepin 2014

    Δε μπαινω απο Chrome γιατι για καποιο λογο δε μπορω να μπω στις ρυθμισεις του. Το ιδιο παθαινω και στο Mint. Μονη μου επιλογη ειναι το Chromium. Θα δοκιμασω να το περασω απο αλλο repository. Οχι τωρα ομως. Εν καιρο. Εχει ενα πολυ αρνητικο. Δεν εχει progress bar. Η μπαρα που γεμιζει οταν αντιγραφεις αρχεια. Επισης οταν κατεβαζεις εφαρμογη και την εγκαθιστας, no progress bar. Ξεχαστηκανε. Κατι πρεπει να κανω. Δεν αναγνωριζει την καρτα γραφικων μου. Μια ATI. Αρα δε με αφηνει να βαλω catalyst. Μικρο το κακο. Μια χαρα ειναι η αποδοση των open source. Τωρα εκατσα να τελειωποιησω την εξοδο του spdif ηχου. Θελω να την κανω 5.1 στα 48000 Hz. Εχω δρομο.
  14. NEFTIS

    Deepin 2014

    Εχεις μεγαλο δικιο. Μου εφυγε ο πωπος να καταλαβω πως αλλαζει γλωσσα το πληκτρολογιο, οταν την εγκατεστησα. Μου εσπασε τα νευρα. Τελικα ηταν το "super+space". Ποιο ειναι το super key? Το space το ξερουμε ολοι. Τελικα ειναι το δεξι windows key. Οταν το εμαθα, το συνηθισα και με βολευει να σου πω την αληθεια, περισσοτερο απο shift+alt. Γνωμη μου. Ειναι αστειο ποσο διαφορετικο θελει να ειναι απο το linux. Ειναι το αλατο-πιπερο στη μονοτονια των αλλων διανομων. Και καλα κανει, γιατι δεν ειναι βαρετο. Σε καποιους θα αρεσει. Στους φανατικους δε νομιζω. Κουβαλαει ομως την κινεζικη σταμπα και το κοιταμε καχυποπτα. Ολοι οι δυτικοι. Πεταξα τα ubunt-οειδη που δοκιμαζα. Ξαναζεσταμενες σουπες σε διαφορετικα πιατα ειναι. Ξαναεβαλα deepin. Παλευα να φτιαξω τον ηχο απο spdif. Τα καταφερα μετα απο 2ωρες ψαξιμο. Δε βαριεσαι, εμαθα και κατι. Τελικα θα το κρατησω. Δε μπορω να ζησω μακρυα του. Υ.Γ. κατεβασα το Chromium απο το store του. Ηρθε με προεγκατεστημενα αυτα τα extensions. Δε μπορω να τα απενεργοποιησω/βγαλω. Να ανυσηχω?
  15. NEFTIS

    Deepin 2014

    O μουρλο-Spatry θες να πεις. Αυτος λεει τα windows 10, malware 10. Μου το κολλησε κι εμενα. Εχεις δικιο για το Crossover. Tωρα το ειδα κι εγω στο φορουμ του Spatry. Στειλανε roufiano-mail στην Codeweavers ρωτοντας τους αν το Deepin εχει δικαιωμα να περιλαμβανει full εκδοση του προγραμματος. Εγω δεν ειχα το bug που περιγραφεις. Μια χαρα ειναι η αλλαγη γλωσσας. Σωστος οτι δε βρισκεις βιβλιοθηκες, αλλα μονο εφαρμογες. Bluetooth dongle δεν εχω. Το εβγαλα το Deepin. Δοκιμαζω κατι Ubuntu (Studio, Lubuntu, Kubuntu, Xubuntu) τωρα. Κατι αηδιες... Βαρετες. Μ' αρεσε τοσο πολυ το Deepin που ψαχνω σκληρο 15 Αυγουστιατικα να τα κρατησω μονιμα καπου. Θελω να ξαναγυριζω που και που.
  • Δημιουργία νέου...