Προς το περιεχόμενο

ratnuhlar

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    120
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ratnuhlar

  • Ημερομηνία γέννησης 10/02/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.166 προβολές προφίλ

ratnuhlar's Achievements

  1. Παρακαλώ να διαγραφεί.
  2. Παιδια θυμαται κανεις αν προιοντα που πουληθηκαν 100% μπορουν να ξαναεμφανιστουν το Σ/Κ? Η μονο καποια απο τα "απουλητα"?
  3. Παιδια ψαχνω 10αρι tablet, απαραιτητα με 3G και κατα προτιμηση quad η καλο dual, οχι απο τις γνωστες εταιρειες, οσο πιο οικονομικο γινεται. Εχω δει καποια στο amazon αλλα δεν κατεληξα καπου. Καμια προταση?
  4. Ναι αυτο ειπα και δεν ειχα σκοπο να μπερδεψω κανεναν απλα να ενημερωσω. Δεν ξερω τι γινεται μετα τον 1 χρονο γιατι δεν ξερω αν καλυπτει η αντιπροσωπεια εφοσον δεν εχει κυκλοφορησει επισημα στην Ελλαδα, αλλα ισως να εχεις και δικιο. Παντως προσωπικα προτιμω 1000 φορες +1 χρονο εγγυηση απο amazon παρα να μπλεκω με αντιπροσωπειες εδω.
  5. Παιδια ισχυει, ρωτηστε αν θελετε στο chat του amazon.co.uk και μετα στειλτε και email στο amazon.de και θα το διαπιστωσετε μονοι σας.
  6. Παιδια εχει κανεις το Star S9920 να μου πει εντπυωσεις?
  7. Ναι το γερμανικο το βαζει extra ενω το αγγλικο οχι. Επισης παιδια να ξερετε οτι απο το αγγλικο εχει 1 χρονο εγγυηση ενω απο το γερμανικο 2 βαση νομοθεσιας.
  8. Παιδια να ρωτησω κατι λιγο off-topic. Απο σημα πως παει η Wind στη Θεσσαλονικη? Ειχα πριν 5 χρονια και η κατασταση ηταν τραγικη αλλα τωρα υποτιθεται εκανε αναβαθμιση το δικτυο της κλπ..
  9. Το εχω και εχει ελληνικα μεσα εννοειται.
  10. Παιδια να ρωτησω κατι. Ξερετε τι ισχυει με την εγγυηση για αγορα απο amazon? Ξερω οτι τον πρωτο χρονο στον δινουν αυτοι αλλα μετα δεν δινουν και εχεις να κανεις με τη Samsung για τα αλλα 2. Καλεσα στην Samsung Greece και δεν ηξεραν να μου πουν για τους ssd ενω στο site σε πεταει για σκληρο δισκο στη Seagate αλλα μιλησα και μαζι τους και λενε εχουν παρει τους σκληρους της Samsung εκτος απο ssd που τα κρατησε η Samsung.
  11. Παιδια ποια η γνωμη σας για τον Adata σκηλρο? Η τιμη μου φαινεται καλουτσικη χωρις να ειναι ευκαιριαρα απλα δεν ξερω σαν αποδοση και ποιοτητα τι λεει.
  12. Παιδια εχει δοκιμασει καποιος να βαλει mac os x σε packard bell easynote για να μου πει αν τα καταφερε ?
  13. Δεν θα δω διαφορα δεκτο.Θα χασω ομως τιποτα ? π.χ. ταχυτητα ? Αν οχι , τοτε τα βαζω.
  • Δημιουργία νέου...