Προς το περιεχόμενο

silve

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    733
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με silve

  • Ημερομηνία γέννησης 17/04/1992

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Βόλος
  • Ενδιαφέροντα
    Υπολογιστές, βιντεοπαιχνίδια, κινηματογράφος, φωτογραφία, μουσική, λογοτεχνία, αυτοκίνητο, ενυδρείο κ.α.

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Βόλος
  • Απασχόληση
    Graphic / Web Designer

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.163 προβολές προφίλ

silve's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/04/2024 07:40 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Πωλείται το εξής mousepad εντελώς αχρησιμοποίητο, στο κουτί του με τη ζελατίνα καθώς και την απόδειξη αγοράς από skroutz. Πολύ ποιοτική κατασκευή. Glorious PC Gaming Race Stitch Cloth Extended Gaming Mouse Pad XL 610mm Λευκό Πωλείται καθώς δε με βόλεψε το μέγεθός του για την επιφάνεια του γραφείου μου. Δίνεται στα 19€ και στέλνω παντού και άμεσα με box now και τραπεζική κατάθεση. Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω προσωπικού μηνύματος.

    19 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 13/04/2024 04:57 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Πωλείται η ηλεκτρική σκούπα Karcher DS 6 με Water Filter στα 650W. Η σκούπα δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου, παρά μόνο ανοίχτηκε για τις φωτογραφίες. Διαθέτει φυσικά όλα τα εξαρτήματα και λίγο που την έπιασα στα χέρια μου, μου φάνηκαν όλα τα μέρη της πολύ ποιοτικά και στιβαρά. Δίνεται στα 210 ευρώ και μπορώ να στείλω παντού πανελλαδικά με τα μεταφορικά έξοδα δικά μου! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου μέσω προσωπικού μηνύματος.

    210 €

  3. silve

    Πωλείται το Xiaomi Redmi Note 9 Pro Dual SIM (6GB/64GB)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 01/04/2024 08:58 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το Xiaomi Redmi Note 9 Pro Dual SIM (6GB/64GB) σε χρώμα tropical green και σε αρκετά καλή κατάσταση. Το κινητό είναι πλήρως λειτουργικό με κάποιες μικροφθορές στην οθόνη του (βλέπε φωτογραφία). Το κινητό είχε πάντα τζαμάκι προστασίας (το τζαμάκι δεν καλύπτει μέχρι το κάτω σημείο της οθόνης γι' αυτό έγιναν αυτές οι φθορές) και θήκη προστασίας από την πρώτη ημέρα χρήσης. Δίνεται μαζί με το κουτί του, με δώρο θήκες σιλικόνης (μια γυναικεία και μια απλή διάφανη), καλώδιο φόρτισης και κάρτα μνήμης 8GB. Πωλείται στα 70€ και μπορώ να το στείλω άμεσα παντού με τα μεταφορικά έξοδα δικά μου Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου μέσω προσωπικού μηνύματος.

    70 €

  4. Έχω πάρει έναν 128αρη. Να βρω λίγο χρόνο να τον βάλω και να κάνω format και θα επανέλθω με εντυπώσεις!
  5. Έχω πάρει και έχω βάλει 2Χ4GB αυτές (https://www.e-shop.gr/ram-gskill-f3-1600c11s-4gis-4gb-ddr3-1600mhz-aegis-p-PER.550903) Επίσης έχω βάλει και την παλιά μνήμη (https://www.skroutz.gr/s/327656/Corsair-4GB-DDR3-RAM-me-Tachytita-1600-gia-Desktop-CMZ4GX3M1A1600C9B.html) και το σύστημα πλέον έχει 12GB RAM. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που έχω βάλει διαφορετικές μνήμες; Τις διαβάζει κανονικά όμως και μου δείχνει 12GB. Δεν έχω βάλει ακόμα SSD. Σύντομα θα τον βάλω και θα πάω για format για να δω και εάν έχει βελτιωθεί σε ταχύτητα.
  6. Έχω μια απορία σχετικά με το ραντεβού. Συγγνώμη εάν έχει απαντηθεί πιο πίσω και δε το είδα. Εγώ είμαι κάτοικος Μαγνησίας και εντός Βόλου υπάρχει ένα αστυνομικό τμήμα. Πειράζει να κλείσω ραντεβού σε κάποιο άλλο διαθέσιμο τμήμα, άλλης περιοχής έξω από το Βόλο, εντός Μαγνησίας όμως φυσικά; Θα μου πουν κάτι; Στο σύστημα πάντως όταν επιλέγω τη Μαγνησία μου έχει διαθέσιμα τα τμήματα των ευρύτερων περιοχών ανεξαρτήτως που μένεις στο νομό σου.
  7. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια! Έχω παραγγείλει μνήμη RAM να την κάνω 8GB και έναν SSD 128αρη για windows, office κλπ. Λογικά θα δω βελτίωση. Όταν μπουν στο μηχάνημα θα επανέλθω για να σας πω σε περίπτωση που κάποιος θελήσει κάτι αντίστοιχο. Τώρα αν ακόμα δε με ικανοποιεί θα αναβαθμίσω και CPU.
  8. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα που είναι διαφορετικές μνήμες; Θα λειτουργούν μεταξύ τους; Σας ευχαριστώ όλους πάντως για τη βοήθεια! Θα πάω σε αναβάθμιση CPU, μνήμα και SSD και φαντάζομαι πως η διαφορά θα είναι αισθητή!
  9. 1 4αρα RAM έχω. Τη συγκεκριμένη Corsair 4GB DDR3 RAM με Ταχύτητα 1600 Συγγνώμη για τη φώτο και όxι printscreen.
  10. Ευχαριστώ για την πρόταση! Εάν ο επεξεργαστής έχει γύρω στο 20αρικο με 30€ περίπου παίρνω 8GB RAM και SSD; Από που;
  11. Θα προτιμούσα να κάνω αναβάθμιση παρά να πάω σε κάτι καινούργιο. Αν χρειαστεί όπως λες SSD και RAM θα μου βγει σίγουρα πιο οικονιμικό νομίζω από το να πάρω ολόκληρο νέο σύστημα. Μεταχειρισμένο δεν ενδιαφέρομαι. Τι SSD και πόση RAM λοιπόν; ~120GB SSD για windows, office κλπ, και κρατάω τον 500αρη για αρχεία καθώς και 8GB RAM θα είναι οκ για τόσο basic χρήση; Δε με νοιάζει το μηχάνημα να "φυσάει". Απλά όλα όσα κάνω να γίνονται σε φυσιολογικούς χρόνους και όχι να πατάω να ανοίξει ο browser ή ένα αρχείο excel και να χρειάζεται να περιμένω 10 δεύτερα...
  12. Η μητρική του μηχανήματος είναι η GIGABYTE GA-B75M-D3H RETAIL
  13. Το έχω σκεφτεί να το αλλάξω σε SSD, απλά έλεγα να δοκιμάσω πρώτα από 4GB RAM να πάω στα 8GB και έπειτα αν δεν είμαι ικανοποιημένος να πάρω και SSD. Τι λέτε;
  14. Γεια χαρά σε όλους, έχω έναν παλιό υπολογιστή ο οποίος είναι για πολύ basic χρήση. Πλοήγηση στο διαδίκτυο, word, excel, έγγραφα, εκτυπώσεις κλπ. Όμως ο υπολογιστής είναι πάρα πολύ αργός. Θεωρούσα πως επειδή είχαν περάσει πολλά χρόνια και είχαν εγκατασταθεί άχρηστα προγράμματα κλπ με ένα format θα βελτιωνόταν η κατάσταση. Το format έγινε αλλά η κατάσταση βελτιώθηκε ελάχιστα. Τι θα μπορούσα να αναβαθμίσω έτσι ώστε να είναι αξιοπρεπέστατος ο υπολογιστής για basic χρήση; Έλεγα να δοκιμάσω αρχικά να πάρω μια ακόμα 4αρα GB RAM και να δω αν υπάρξει βελτίωση. Εσείς τι προτείνετε;
  15. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22/03/2024 06:36 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται σε άψογη κατάσταση το ανδρικό αναλογικό ρολόι της Nautica χωρίς χτυπήματα με μπλε καντράν και χρυσές λεπτομέρειες σε μέγεθος 44mm και αδιάβροχο 10 Atm. Έχει χρησιμοποιηθεί μόνο ως καλό ρολόι σε βραδινές εξόδους κλπ και όχι για κάθε ημέρα. Διαθέτει μηχανισμό μπαταρίας και δίνεται στο κουτί του όπως ακριβώς το είχα αγοράσει από την πρώτη στιγμή. Το μόνο που έχει αλλαχτεί είναι το λουράκι, καθώς από τη χρήση του είχε "τσαλακώσει" στο σημείο του κουμπώματος και δεν μου άρεσε αισθητικά, έτσι το αντικατέστησα σε μπρασελέ. Το ρολόι δίνεται στα 45 ευρώ και μπορώ να στείλω παντού πανελλαδικά και άμεσα! Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω προσωπικού μηνύματος.

    45 €

  • Δημιουργία νέου...