Προς το περιεχόμενο

panagiotisT

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    53
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με panagiotisT

  • Ημερομηνία γέννησης 18/09/1968

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Udine

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Τρελά νερά

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

panagiotisT's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

4

Φήμη

  1. panagiotisT

    CD text στο Winamp

    Καλησπέρα, εχοντας εδω και λιγο καιρο το Winamp ως προγραμμα αναπαραγωγης ηχου (5.63) προσπαθησα να καψω ορισμενα τραγουδια σε CD με μορφη MP3 αλλα στην αναπαραγωγη δεν μου δειχνει τον τιτλο του τραγουδιου αλλα track 1 track 2 κτλ. Ψαχνοντας στο διαδίκτυο ειδα οτι ειναι ενα προβλημα του συγκεκριμενου προγραμματος. Ξερετε αν υπαρχει καποια λύση με καποιο plug in? Αν οχι, εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο προγραμμα που να εχει εγγραφη CD text, οχι το itunes γιατι το εβγαλα εντελως προ καιρου γιατι δεν εβρισκε το DVD recorder.
  2. Θέμα: Η ξανθιά και η καρδιακή προσβολή Μια ξανθιά γυρίζει στο σπίτι μετά τα ψώνια και ακούει περιέργους ήχους προερχόμενους από την κρεββατοκάμαρα. Πηγαίνει επάνω και βλέπει τον άντρα της γυμνό ιδρωμένο και λαχανιασμένο πάνω στο κρεββάτι. Μα τι σου συμβαίνει, τον ρωτάει Έχω πάθει καρδιακή προσβολή, απαντά εκείνος Η ξανθιά τρέχει κάτω να καλέσει ασθενοφόρο, αλλά τη στιγμή που παίρνει το νούμερο, ο γιος της 4 χρονών πάει εκεί και της λέει: Μαμά μαμά η θεία Σίρλεϋ κρύβεται γυμνή μέσα στη ντουλάπα σου. Η ξανθιά κατεβάζει το ακουστικό και τρέχει πάλι πάνω στην κρεββατοκάμαρα. Ανοίγει την πόρτα της ντουλάπας και φυσικά βρίσκει μέσα γυμνή την αδερφή της. "Μαλακισμένη" της λέει. Ο άνδρας μου παθαίνει καρδιακή προσβολή και συ παίζεις κρυφτό με τα παιδιά!!!!!!!!!!!!! Ήταν ένα ζευγάρι αγροτών. Και είχαν πολλές δουλειές. Το πρωί σηκώνεται η σύζυγος και λέει: -Σήκω Μήτσο μου να πάμε στο χωράφι. -Δεν μπορώ, δεν είμαι καλά, έχω ήτα ένα - νι ένα (H1N1 η νέα γρίπη) Το επόμενο πρωί πάλι σηκώνεται η σύζυγος και λέει: -Σήκω Μήτσο μου να πάμε στο χωράφι, είσαι καλά; Δεν μπορώ, δεν είμαι καλά, έχω ήτα ένα - νι ένα Το μεθεπόμενο πρωί πάλι σηκώνεται η σύζυγος και λέει: -Σήκω Μήτσο μου να πάμε στο χωράφι, πρέπει να μαζέψουμε ελιές -Δεν μπορώ, δεν είμαι καλά, έχω ήτα ένα - νι ένα , πάρε αλβανούς Την άλλη μέρα η σύζυγος ήταν πτώμα στην κούραση. Σηκώνεται ο σύζυγος υγιής και ορεξάτος. -Σήκω Παγώνα μου να να πάμε στο χωράφι. -Δεν μπορώ, είμαι πτώμα, ΗΤΑΝ πέντε, ΜΝΙ ένα
  3. Τελικαμετά απο πολυ ψαξιμο, ερωτησεις σε ειδικους, στον ΟΤΕ κτλ, βρηκα οτι φταει το καναλι του ρουτερ. Το εβαλα στο 12 (ηταν στο 1) και συνδεθηκε. Βεβαια αφησα επανω και τις "καρφωτες" ip που μου ειχαν προτεινει απο τον ΟΤΕ. Ευχαριστω παντως ολους οσους προσπαθησαν να βοηθησουν.
  4. Πες μου σε παρακαλω βημα βημα τι να κανω. Ευχαριστω
  5. Παιδια επειδη δεν ειμαι και ο πιο γνωστης απο pc εκανα το αλλο. Αλλαξα το μοντεμ (Thomson) με το πιο παλιο που ειχα , D-Link, και παλι τα ιδια. Πηρα λοιπον το desktop αγκαλια και πηγα σε ενα φιλο που εχει ασυρματο μοντεμ και ωσ δια μαγειας συνδεθηκε αμεσα. Δεν ξερω τι να σκεφτω, εχω δυο laptop που συνδεονται χωρις προβλημα. Λετε να εχω σβησει τιποτα με το format και να μην μπορει να συνδεθει? hawkpilot σου επισυναπτω τρεις φωτο απο το ipconfig/all.
  6. Παιδια καλησπερα, χθες βραδυ αποφασισα να κανω format τον υπολογιστη μου λογω μεγαλου φορτου παιχνιδιων απο τον μεγαλο μου γιο το οποιο τον ειχε καταντήσει "χελωνα". Επανεγκατεστησα τα win 7 που ειχα και πριν αλλα τωρα εχω το προβλημα οτι δεν συνδεεται στο ιντερνετ και διευκρινιζω: βρισκει το ασυρματο δικτυο αλλα συνδεεται μονο τοπικα. Εχουν εγκατασταθει το προγραμμα του ασυρματου δρομολογητη κανονικα αλλα βλεπω οτι εχει προβλημα με τα ipv 6 και ipv 4. Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ.
  7. Λοιπόν, έκατσα και βρηκα ολους τους λογαριασμους απο τον Νοεμβρη 2009 οπου μετακόμησα στην Voda. Κοιτα λογαριασμους ανά μήνα: 42 ευρω - 0,43 ευρω - 17 ευρω - 93 ευρω - 9,45 ευρω - 3,42 ευρω και ο τελευταιος που ληγει στις 12/5 3,38. και να φανταστεις οτι μου τηλεφωνησαν προ μιας εβδομαδας για να μαθουν αν ειμαι ευχαριστημενος και εγω τους τα εψαλα γιατι πολλες φορες η ποιοτητα του σηματος ακομα και μεσα στην πολη ειναι μετρια!!!! Aν καποιος γνωριζει τι γινεται ας μου πει για να προσεξω μελοντικα, μην εμφανιστουν υπερογκοι λογαριασμοι.
  8. Παιδια να ρωτησω κατι. Εχω επαγγελματικο στην Voda τρια νουμερα με το πρωτο 300 δωρεαν το δευτερο 180 δωρεαν και το τριτο 100 δωρεαν, ενώ καθε νουμερο εχει και 60 λεπτα δωρεαν προς τα αλλα δυο. Ειμαι στην Voda εδω και 6 μηνες (απο την Wind) κα ιενω μου ειπαν οτι το παγιο για ολα θα ειναι γυρω στα 80 - 90 ευρω, μου ερχονται οι λαγαριασμοι καθε μηνα που ειναι 10 - 8 - 12 - 6 ευρω. Ο τελευταιος που μου ηρθε σημερα ειναι για την ακριβεια 3,42 ευρω. Παιζει κατι με τα επαγγελματικα; ειναι πολυ μικρο το ποσο και με κανει να ανησυχω.
  9. Εγω παντως παιδια τα τελευταια 4 χρονια αλλαζω καθε χρονο εταρεια και πετυχαινω καλες επιδοτησεις. Ξεκινησα απο Cosmote επειτα Wind τωρα Voda και τον οκτωβριο πιστευω να ξαναγυρισω στην Cosmote. Παντως η τελευταια οφειλω να ομολογησω οτι ειναι η καλυτερη απο αποψη καλυψης και ποιοτητας επικοινωνιας.
  • Δημιουργία νέου...