Προς το περιεχόμενο

nikosdet

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    430
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens / Heraklion (Crete)

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

nikosdet's Achievements

  1. nikosdet

    Samsung Galaxy Z Fold 3 σαν καινούριο +έξτρα

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/03/2024 10:41 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το Samsung Galaxy Fold 3, με μνήμη RAM 12GB και αποθηκευτικό χώρο 256GB σε πράσινο χρώμα. Σε εξαιρετική κατάσταση, πραγματικά σαν καινούριο, με σημαντικά μέρη κυριολεκτικά καινούρια, ακομη με ζελατίνες: Μόλις με ΝΕΑ μπαταρία, οθόνη (εσωτερική και εξωτερική) απο τη Samsung και ζελατίνες παντού, καθότι άλλαξαν εντός εγγύησης! Δεκτός κάθε έλεγχος! Δίνονται μαζί: μία γνήσια Samsung θήκη τύπου πορτοφόλι σε μαύρο χρώμα και άλλη μία θήκη πλάτης/πλαϊνών σε πράσινο χρώμα. ΥΓ. Δεν ενδιαφέρομαι για ανταλλαγές!!

    550 €

  2. Όχι, χρειάζεται κάθε λάπτοπ συγκεκριμένη ισχύ για να μπορέσει να φορτίσει (συνήθως τουλάχιστον 45W τα ultrabooks).
  3. Νομίζω ο TS έχει επαγγελματικό λογαριασμό κ βλέπει την τιμή αποφορολογημένη.. Γιατί κι εγώ με απαλλαγή ΦΠΑ βλέπω 326, άρα όντως η σωστή τιμή πρέπει να είναι ~ +100 ευρώ.
  4. Έχει τελωνείο, ναι, αλλά είναι μέσα στην τιμή (το πληρώνεις απευθείας στην Άμαζον).
  5. Το ίδιο! Το παρακολουθούσα, έψαξα παντού διαθεσιμότητες για το μεγάλο, "διαπραγματευόμουν" με κατάστημα που τους είχε μείνει μεν αλλά το είχαν κρατημένο να το πάρω εγώ αν δεν πάει αυτός που το κράτησε, ε και από χθες το βράδυ εμφανίστηκε ξαφνικά διαθεσιμότητα online (για λίγο μόνο, ξαναέφυγε) αλλά με +100ε... Που ισχύει ότι η προηγούμενη τιμή ήταν καλή και μάλλον είχε μείνει από το BF, αλλά μου χάλασαν κι εμένα το δώρο...
  6. nikosdet

    samsung galaxy z flip 3 5g 128gb 599e

    15%, το έχουν ήδη "καρφώσει" από κάτι ψιλά γράμματα σε ένα μπανεράκι που τους είχε ξεφύγει τις προάλλες
  7. Μας βοηθάτε λίγο να καταλάβουμε;;; Γιατί είναι flash κ όχι SSD δλδ;
  8. Πρέπει να το έχουν απενεργοποιήσει επιτούτου λόγω προσφοράς, για να μη δεσμεύουν άδικα κομμάτια. Θα μπορούσαν βέβαια απλά να απαιτούν για τον ίδιο λόγο απευθείας πληρωμή παρά να σε δεσμεύουν στις ώρες παραλαβής με τη μεταφορική τους..
  9. Συμφωνώ εν γένει μαζί σου, κ για την ουσία της προσφοράς κ για τις αντιδράσεις/ τρόπους έκφρασης του TS, αλλά για να μην είμαστε άδικοι, όντως ο Ζαχαρίας έχει προτείνει το 256 πάρα πολλές φορές. Sorry για το off-topic.
  10. Πού είναι η προσφορά; Παίζει σε αυτήν την τιμή, ή μάλλον καλύτερη (500ε), εδώ κ κάτι μήνες. Έχει μάλιστα προταθεί πάμπολλες φορές για Ψηφιακή Μέριμνα (κ από εσένα Ζαχάρη), χάνω εγώ κάτι; Βλέπω μια διαφορά ssd 256 vs 512, αλλά όχι άλλη για να δικαιολογεί τα +50€. Πολύ καλή περίπτωση ναι, προσφορά όμως δε νομίζω όταν έχει καθιερωθεί η τιμή αυτή εδώ κ 3+ μήνες.
  11. Προφανώς μπερδεύεις πράγματα. Δε σε κατηγορώ, δεν είναι δουλειά σου για να είσαι υποχρεωμένος, αλλά δε χρειάζεται τόση σιγουριά ή ειρωνεία. Εν προκειμένω μπερδεύεις τη χρήση της παραδοσιακής ταυτότητας που σου παρέχεται με ένα ψηφιακό μέσο-ευκολία με την ψηφιακή ταυτοποίηση που μιλάει η σελίδα που μοιρασες. Άρα μάλλον άλλος δεν ξέρει τι γράφει..
  12. Βάλε κι ένα λινκ, μη χρεώνεται το (εκάστοτε) κατάστημα απλά κ μόνο για να δει κάποιος την προσφορά ή το προϊόν μεσω σκρουτζ.
  13. Θα δούμε πρότεινα να πάρεις ταμπλετ σε αυτά τα χρήματα. Σε λαπτοπ θα είναι πολύ αδύναμο κ με κακή πχ οθόνη (όπως λέγαμε κ παραπάνω για ένα φτηνό της σειράς που ρώτησα), ενώ στο ταμπλετ θα έχεις αν μη τι άλλο καλή οθόνη κ ευκολία χρήσης με ένα αξιοπρεπές μηχάνημα, αλλά θα ειναι πχ 11 ίντσες. Σε λαπτοπ θα πρέπει να παίξεις στην καλύτερη με 450-500ε.
  14. Καλησπέρα. Για αγορά μέσω Ψηφιακής Μέριμνας ΙΙ, με δεδομένο το στόχο για χαμηλότερη δυνατή δαπάνη, το παρακάτω πώς σας φαίνεται;; https://www.msystems.gr/laptops/asus-x409-x409fa-bv311t-i3-10110u-8gb-256gb-ssd-win-10-home-90nb0ms1-m10430 Γνωρίζω προφανώς το μεγάλο μείον της οθόνης (ΤΝ, HD ανάλυση, 200nits), αλλά συνδυαστικά με την έκπτωση που το δίνουν και το -50ε που δίνει το συγκεκριμένο κατάστημα σε Asus, βγαίνει να συμπληρώσει ο δικαιούχος μόνο 60ε (300ε λάπτοπ+10 defernder-200 κουπόνι Μέριμνα και 50 πρόμο). Από ό,τι καταλαβαίνω, για σχεδόν ίδιο κατά τα άλλα λάπτοπ αλλά κάπως καλύτερη οθόνη θα έπρεπε να δώσω άλλα 200-250ε (δλδ λάπτοπ με τιμή 450-500ε).
  • Δημιουργία νέου...