Προς το περιεχόμενο

darknight04

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    109
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

darknight04's Achievements

  1. darknight04

    Oakley Latch Grey Ink/Prizm Black Sunglasses

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15/04/2024 02:32 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλουνται: •Oakley Latch Grey Ink/Prizm Black Sunglasses •Price 80€ Θεσσαλονικη!

    80 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/04/2024 04:32 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Star TSP100 futurePRNT θερμικος εκτυπωτης σε αριστη κατασταση! Τιμη 70€ Θεσσαλονικη

    70 €

  3. darknight04

    Fingerprint iphone 5s

    Καλησπερα μετα την αναβαθμιση σε ios8 αν και δν ειμαι 100% σιγουρος οτι ξεκινησε με την αναβαθμιση γτ ειχα λιγο καιρο να τ χρησιμοποιησω...δεν μπορει να διαβασει το δαχτυλο μ και οταν τ διεγραψα και δοκιμασα να φτιαξω καινουργιο αποτυπωμα φτανει μεχρι το τελος και μ λεει αποτυχια αναγνωσης δοκιμαστε αλλο δαχτυλο και με ολα συμβαινει τ ιδιο heeeelp!!
  4. darknight04

    Format Σκληρου δισκου

    Μπορεις να μ εξηγησεις λιγο πιο αναλυτικα τη διαδικασια γιατι δεν την πολυκαταλαβα ευχαριστω!!!
  5. darknight04

    Format Σκληρου δισκου

    Καλησπερα εχω εναν εσωτερικο σκληρο που θελω να τον κανω εξωτερικο...αλλα δν μπορω να τον κανω φορματ γιατι καθε φορα που το βαζω σε Pc οποιο και αν ειναι αυτο κολλαει ολο το pc και δεν μπορω να πατησω ουτε διαμορφωση και μου τον βγαζει και σαν 2 Partition Helppp τι κανω???
  6. Φιλε μ ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω!!!
  7. darknight04

    Προβλημα με Antimalware

    Γεια σας παιδια στο pc του φιλου μου πεοσπαθω να βαλω το antimalware αλλα κατα την εγκατασταση μου βγαζει 4-5 φορες error και μολις τελειωνει παταω να τ ανοιξω περιμενω περιμενω και δν ανοιγει ποτε το προγραμμα ενω εχει εικονιδιο κανονικα!!! Windows 8 περιμενω βοηθεια ευχαριστω!!
  8. darknight04

    Huawei Router

    Καλησπερα εχω ενα huawei router που μ ειχανε δωσει μαζι με τη συνδεση μου στο conx αλλαξα εταιρια πηγα forthnet και μου δωσανε και καινουργιο router...παρατηρησα οτι το router του conx δν λειτουργει πλεον απο τοτε που αλλαξα εταιρια..ειναι αχρηστο πλεον η ειναι καπως κλειδομενο και μπορω να τ ξεκλειδωσω??? Ευχαριστω
  9. darknight04

    Ιος της αστυνομιας

    Ακριβως αυτο το εκλεισα και τις 2 ετσι και τωρα τ κανουμε?
  10. darknight04

    Ιος της αστυνομιας

    καλησπερα κολλησα τον ιο της αστυνομιας... Το κλασσικο με το paysafe και τ λοιπα.. Εχω windows 8 μπορει να μ πει κανεις βημα βημα αναλυτικα πως να τν βγαλω..???? Και να πω επισης εμενα δν μ κλειδωσε οπως κανει συνηθως,με επανακινηση εφυγε αλλα σιγουρα θα ξαναβγει γτ και πριν μια βδομαδα μου ξαναγινε... Υγ:mods ανοιξα ενα ιδιο στο section windows εδω μαλλον ειναι το καταλληλο οποτε το αλλο καλυτερα σβηστε το.. Περιμενω τη βοηθεια σας ευχαριστω!!
  11. darknight04

    Ιος της αστυνομιας

    καλησπερα κολλησα τον ιο της αστυνομιας... Το κλασσικο με το paysafe και τ λοιπα.. Εχω windows 8 μπορει να μ πει κανεις βημα βημα αναλυτικα πως να τν βγαλω..???? Και να πω επισης εμενα δν μ κλειδωσε οπως κανει συνηθως με επανακινηση εφυγε αλλα σιγουρα θα ξαναβγει γτ και προν μια βδομαδα μου ξαναγινε...
  12. darknight04

    MU Online

    ξέρετε κάνα ελληνικό server??καλο ???
  13. Για σας, θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις πριν πραγματοποιησω την αγορα μου.Αρχικα εκτος απο pdf αρχεια μπορει να διαβασει αρχεια .doc .ppt .xls η εστω με καποιο προγραμμα (αν υπαρχει).Επισης bluetooth εχει? ειναι συμβατο με 3G συνδεση ?Τελος θα μπορουσε να χρησημοποιηθει σαν GPS με τα καταλληλα εξαρτηματα.. σαν το archos 5? Ευχαριστω και συγγνώμη για τις πολλες ερωτησεις ..
  14. απο ebay ποτε δεν εχω εμπιστευτει να αγορασω...μονο απο τα ελλινηκα site..ετσι για τιμαμαι λιγο και την πατριδα μασ αλλα περα απο την πλακα..δεν ξερω γιατι αλλα στο ebay βλεπω αυτο που θελω και μετα το ψαχνω...στην ελλαδα γιατι δεν θελω...να καθηστερει το πραγμα το οποιο αγωραζω...το θεμα ειναι οτι για αυτο ειναι υπευθηνο τα ελτα....που ειναι ΧΑΛΙΑ...!!!
  • Δημιουργία νέου...