Προς το περιεχόμενο

d3m0n

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    3.281
  • ΜΕΛΟΣ

Σχετικά με d3m0n

  • Ημερομηνία γέννησης 06/10/1993

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.937 προβολές προφίλ

d3m0n's Achievements

  1. Καλησπέρα, χρειάζομαι για τη σχολή μου ένα netbook για office, internet, προγραμματισμό(ελαφρύ) και autocad(2D-προαιρετικό). Δίνω μέχρι 300€ μαζί με ένα ποντίκι της προκοπής και μία θήκη μεταφοράς. Ευχαριστώ!
  2. d3m0n

    Αγορα ελαστικων

    Είπα να του προτείνει κάποιος γνωστός σε πιο βουλκανιζατέρ να πάει, όχι στη τύχη.
  3. d3m0n

    Αγορα ελαστικων

    Καλά μην εμπιστεύεσαι κριτικές από το ίντερνετ τώρα. Βρες κάποιον να σου προτείνει κάποιο βουλκανιζατέρ και να πας να σου πουν εκεί.
  4. Για κάνε clean install των drivers και ξαναπέρασε τους τελευταίους. Εντιτ: Σε stock όλα καλά στο 3D Mark;
  5. d3m0n

    Huawei IDEOS X5

    Ναι το βρήκα, κατέβασα το apn on-off widget, ευτυχώς έχω κανά μήνα να βάλω κάρτα και δεν είχα πρόβλημα.
  6. d3m0n

    Huawei IDEOS X5

    Μου έχει εμφανιστεί αριστερά από εκεί που δείχνει το σήμα ένα εικονίδιο με 2 κολλητά βελάκια(πάνω-κάτω) που αναβοσβήνουν, και από πάνω λέει πότε Η, πότε E πότε G. Τι είναι αυτό; Edit: το βρήκα...
  7. d3m0n

    Παναθηναϊκός (2011-2012)

    Θα αναλάβει ναι ή όχι; Να μη το κουράζω άλλο δηλαδή αν είναι να πάω να φάω.
  8. d3m0n

    Huawei IDEOS X5

    Εγώ του πήρα μια τέτοιου τύπου -> http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/PURO-Case-Slim-Leather-Galaxy-S-Black-GLXS-PCSLIMBK.htm (δεν είναι ακριβώς αυτή) Δεν είναι για το X5 αλλά με λίγο ξεχείλωμα με το χέρι είναι gg.
  9. d3m0n

    Huawei IDEOS X5

    Ευχαριστώ, δε το είχα δει αυτό το νήμα.
  10. d3m0n

    Huawei IDEOS X5

    Μου έδωσε ένας φίλος μου ένα παλιό του ρούτερ και τώρα όλα καλά. Μπορεί κάποιος να γράψει τις must εφαρμογές που χρειάζονται;
  11. d3m0n

    Huawei IDEOS X5

    Update: Στη Wind και σε ρούτερ φίλου συνδέθηκε αμέσως, στου φίλου έπαιξα 2-3 βίντεο στο τιούμπι σε HQ και κατέβασα γύρω στις 15 εφαρμογές και παιχνίδια χωρίς κανένα πρόβλημα. Πάμε για άλλο ρούτερ.
  12. d3m0n

    Huawei IDEOS X5

    Ναι και σε φίλο μπορώ να πάω και να το δοκιμάσω! Hard reset για να κάνω πρέπει να είναι rooted η συσκευή; Έντιτ: Πάντως το πρωί συνδέθηκε κανονικ άσε ένα άσχετο ρούτερ στο δρόμο που ήμουν.
  13. d3m0n

    Huawei IDEOS X5

    Cisco νόμιζα ότι θα ήταν κάποια λειτουργία. ΟΚ, το σκέφτηκα και εγώ το hard reset και θα δω μήπως δανειστώ κανά άλλο ρούτερ από φίλο για να σιγουρευτώ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
  14. d3m0n

    Huawei IDEOS X5

    Συνδέθηκα το πρωί που ήμουν έξω σε wifi hotspot της wind και σε ένα άλλο ελεύθερο. Τι είναι το cisco; Ένα Thomson TG585 V7 έχω. Ένττ: Τώρα το έβαλα και ελεύθερο το ρούτερ και πάλι τα ίδια κάνει το βρίσκει, πάει να συνδεθεί, δε συνδέετααι και το βγάζει εκτός εμβέλειας.
  15. d3m0n

    Huawei IDEOS X5

    Παιδιά το thread είναι μεγάλο για να το διαβάσω όλο, χθες το πήρα από τη wind και αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα με το wifi. Δε μου βρίσκει το ρούτερ και όταν το βρει και πάει να συνδεθεί μου λέει ότι αποσυνδέθηκε και μου το βγάζει εκτός εμβέλειας. Μια φορά μόνο κατάφερα να συνδεθώ και έφαγα disconnect μετά από λίγο. Έκανα reset το ρούτερ αλλά και πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα. Στη συσκευή δεν έχει γίνει κανένα πείραγμα. Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω; ΥΓ: Είμαι τελείως newbie στο android οπότε help γιατί καιγόμαστε.
  • Δημιουργία νέου...