Προς το περιεχόμενο

josi

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    41
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με josi

  • Ημερομηνία γέννησης 24/01/1982

josi's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. josi

    μαζική αρχειοθετηση pdf

    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα το δοκιμάσω αυτές τις μέρες.
  2. josi

    μαζική αρχειοθετηση pdf

    Φιλαράκι σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Με γλητοσες από πααααραπολες ώρες δουλειάς. Θα το δοκιμάσω αύριο.
  3. josi

    μαζική αρχειοθετηση pdf

    Καλησπέρα σας. Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω έναν φάκελο στον υπολογιστή μου και μέσα έχει κάπου στα 10.000 pdf. Το καθένα pdf έχει όνομα έναν 5 ψηφίο αριθμό. Τι θέλω να κάνω τώρα. Θέλω να δημιουργήσω τόσους φακέλους όσα και τα αρχεία μου και ο κάθε φάκελος να έχει ίδιο όνομα με το pdf που θλέω να τοποθετησω μεσάς . Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω μέσα από τα Windows ή έστω μέσο κάποιου προγράμματος, ακόμη και μέσω εντολής της γραμμής εντολών ms Dos συμβιβάζομαι. Στην διάθεση μου έχω διάφορους υπολογιστές με τα εξής λυτουργικα : windows xp, vista, 7, 10 και Mac OS. Οποιαδήποτε βωηθια θα ήταν ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
  4. κρίμα... τες πα. όπως και να έχει νομίζω ότι για φέτος εγώ έκλεισα με το gaming. θα κοιτάξω κατά τα Χριστούγεννα μπας και πάρω καμιά κονσολίτσα. Τώρα σταθμό παιχνιδιού θα πάρω ή το κουτί με το Χ αυτό θα το δω στην ώρα του.
  5. δηλαδή κάηκε η κάρτα γραφικών μου λέτε. εάν βρω άλλον rsx και κουμπώσω θα το σώσω ή....
  6. έβαλα άλον δίσκο. παλι τα ίδια. δοκίμασα και με το καλοδιο που έχει (rca) πάλι τα ίδια. βασικά δεν ακούγοντε τα μπιπ. ακούγετε το πρώτο και μετα πρεπει να το έχω πατιμενο για τουλαχιστον 30 σεκ και κλίνει. και όταν ξανανίξει πάλι τα ίδια. να πω οτι το μηχανακι είναι φατ, με 80 δίσκο. λοιπόν. το άνοιξα εβγαλα και την μπαταρία του, αντικατέστισα και την παστα αλλα πάλι τιποτα. μαύρη οθόνη και δεν μπένει σε ρικάβερι μοντ.
  7. δεν νομιζω ότι είανι YLOD. φένετε να δουλεύει κανονικά. το βρίσκω στο δύκτιο μου, συνδέετε κανονικα το χειριστήρειο. απλα δεν στέλνει εικόνα. επίσεις δεν κάνει δευτερο μπιπ μετα απο 5 σεκ οπως θα επρεπε.
  8. ευχαριστώ για τις συμβουλές. το άνοιξα και η λαμαρίνα του έχει πιάσει σκουριά. τες πα τώρα έχω αλό πρόβλημα. το πάνελ με τα πλήκτρα δουλεύει. αλλά δεν δείχνει εικόνα. ούτε με hdmi ούτε με το δικό του το καλώδιο. ούτε με το καθένα ξεχωριστά ούτε και με τα δυο μαζί. εντωμεταξύ φαίνεται να δουλεύει κανονικά. το χειριστήριο παντός συνδέετε επάνω στην κονσόλα, το λαμπάκι του γίνετε πράσινο και δουλεύει ο δίσκος του και μετά συνδέετε και στο γουάι φαι. επίσης δεν μπορώ να μπω στο σειφ μοντ. πατάω συνέχεια το κουμπί του και το μόνο που καταφέρνω είναι μετά από 30 σεκ να ακουστεί ένα δεύτερο μπιπ και να κλείσει.
  9. γεια σας. δεν βρήκα κάποιο σχετικό θέμα οπότε άνοιξα καινούριο. μου χάρισαν ένα ps3 το οποίο ήταν παρατημένο σε υπόγειο αρκετό καιρό. το πείρα το φύσηξα το καθάρισα (δεν το άνοιξα) και το σύνδεσα. δούλεψε κανονικά αλλά δεν θυμάμαι τι έκανα και ξαφνικά μαύρη οθόνη. το κλείνω από τον πίσω διακόπτη και μετά όταν ξανάνοιξα τον διακόπτη άναβε το κόκκινο λαμπάκι (συνεχόμενα-δεν αναβοσβήνει) αλά δεν έλεγε να ξεκινήσει να δουλεύει με τίποτα … μετά από λίγο δούλεψε … δεν έκανα κάτι απλά πάτησα το ον-οφ… το ίδιο έγινε άλες 3 φορές, και για να ξεκινήσει μου έβγαζε την πίστη (την μια φορά θυμάμαι ήμουν στον μπραουζερ του. δεν έκανα τίποτα εξισυζητημενο . και τσούφ παρε μια μαυρήλα.. ) τώρα ανάβει το κόκκινο λαμπάκι αλλά δεν ξεκινάει με τίποτα. πατάω το ον οφ και καμία ανταπόκριση. και 10 σεκ πατημένο το έχω και πάλι τίποτα. είναι αυτό YLOD ??? κάπου διάβασα ότι πιάνει σκόνη το πάνελ αυτό και εάν το ανοίξω και το καθαρίσω θα διορθωθεί το πρόβλημα. είμαι άσχετος από κονσόλες γενικότερα. ρίξτε τα φώτα σας εσείς οι ειδικοί … ευχαριστώ. συγνώμη για το τεραστιο ποστ...
  • Δημιουργία νέου...