Προς το περιεχόμενο

stavchr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    4
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με stavchr

  • Ημερομηνία γέννησης 17/02/1980

stavchr's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. stavchr

    To topic του sportsdirect.com

    Καλημέρα και από μένα! Έχω κάνει μια παραγγελία απο 23 Φλεβάρη με απλά μεταφορικα και έχει κολλήσει από την Δευτέρα 27 Φλεβάρη in transit στο αεροδρόμιο. In transit AIRLINE:BA/FLIGHT:632/AWB:125-33189343 14:47 Mon 27 Feb 2017 GMT Η speedex λεει δεν την έχει πάρει. Μ@λακία στο sportsdirect που έβγαλε την dhl και στα οδικά,τουλάχιστον εκεί έβλεπες που είναι το δέμα σου!!Τώρα εδώ χέστα! Λέτε να χάθηκε?? Παρακαλώ τα φώτα σας!!
  2. stavchr

    To topic του sportsdirect.com

    Συνέχεια στο σίριαλ!Με ενημέρωσε η dhl ότι δεν έχουν παραλάβει καν το πακέτο,άρα λέει ψέματα το sportsdirect που αναφέρει with courier αφενός και αφετέρου σε ερώτηση μου πως δόθηκε track number μου απάντησαν απο την dhl ότι το sportsdirect όπως και άλλες εταιρείες έχουν αυτοκόλλητα που θα κολληθούν στο δέμα όταν παραδοθεί στην dhl!!! ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ!ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..............
  3. stavchr

    To topic του sportsdirect.com

    Το χέσανε μάλλον το μαγαζάκι! Παραγγελία Τετάρτη 26-2 το απογευμα 4 η ώρα,προωθείται την Παρασκευή 28-2 και το Σάββατο 1-3 το πρωί μου στέλνουν σε mail το track number της dhl το οποίο δεν δουλεύει ακόμα μέχρι και τώρα,δηλαδή την Δευτέρα 4-3.Γραφει το site της dhl ότι δεν υπάρχουν αποτελέσματα γι'αυτό το track number! Μετά απο επικοινωνία με την dhl με ενημέρωσαν ότι το track number υπάρχει αλλά δεν έχει φύγει ακόμα απο εκεί! Δηλαδή βράσε ρύζι,πότε θα φύγει από εκεί και πότε θα φτάσει οδικώς εδώ!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!!!
  4. Ακριβως φιλε μου οι μηνανικαριοι,οι πυροβολικαριοι 1-1!!Οι χειροτεροι ηταν οι διαβιβαστες,20 ατομα κ ειχαν μια σκοπια διπλα στο θαλαμο τους και ενα θαλαμοφυλικι,και δεν εκαναν τιποτα απ τα δυο,οταν περνουσα περιπολο ηταν ολοι γκολ,στα δυχτια λεμε!!! Ολο το στρατοπεδο ελεγε"κοιτα τους μαλακες τους μαυρους,παλι τρεχουν" ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΕΡΑΣΕ!!! Πριν 2 μηνες με καλεσανε επιστρατο στο γκασμαδονησι,αλλα φυσικα δεν πηγα τη γλιτωσα με εικονικη εισαγωγη σε νοσοκομειο,εχω ορκιστει να μην ξαναπατησω ΠΟΤΕ!!!! ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟ!!!!
  5. Αμα σε πηγαινει 30 μεσα με καθημερινο περιπολο στον πετσοφα,χτιζοντασ τον ορχο αρματων και κουβαλοντασ πετρεσ ολη μερα με μαλακα διοικητη ειναι μεγαλη πικρα,πιστεψε με!!! Εσυ που ησουν?????????
  6. Γειά σου ρε σειρά xasimako!!Ήμουν 285 σειρά!!Σε ποιά επιλαρχία κ σε ποιά ίλη ήσουν?????? Πήγα αυλώνα απο μεταταξη απο υγειονομικο κ ήμουν ΛΥΒ,μετα 3η επιλαρχια,καλλονη λεσβου 5 μηνεσ(πικρα ατελειωτη) κ μετα αυλωνα παλι!!!!
  • Δημιουργία νέου...