Προς το περιεχόμενο

pettakos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    378
  • ΜΕΛΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.945 προβολές προφίλ

pettakos's Achievements

  1. Σχετικά ανθεκτική και να καλύπτει το τζάμι (αν η περιγραφή μου είναι σωστή ελαφρώς υπερυψωμένο δοντάκι γύρω-γύρω)
  2. Η εταιρεία που τα κατασκευάζει είναι Κινέζικη ονόματι V-Tek. Εχουν νομίζω site, θα τα βρείτε και σαν 2-easy, ο εισαγωγέας αν δεν απατώμαι είναι η Sambo Hellas στην Καλλιθέα.
  3. Ούτε ο non-k έχει ψύκτρα. Πάλι θα έχει το θέμα με το bios, με τη συγκεκριμένη μητρική. Δείτε το sticker της μητρικής που γράφει την έκδοση του bios, συνήθως βρίσκεται κολλημένο στην υποδοχή φης τροφοδοσίας της.
  4. Ο 14500 είναι CO stepping σε αντίθεση με τον 14600 ο οποίος είναι BO stepping (Raptor Lake Refresh). Φυσικά και υπάρχει διαθέσιμος, τον παρήγγειλα προχθές. https://geizhals.de/intel-core-i5-14600-cm8071504821018-a3096398.html Λάβετε δε υπόψη σας, ότι αν η μητρική δεν έχει περασμένο Bios μετά το καλοκαίρι (για να υποστηρίζει τους επεξεργαστές 14ης γενιάς), και δεν έχει Bios flashback δυνατότητα, το πιο πιθανό είναι να μην διαβάσει κανένα απο τους δυο.
  5. pettakos

    Smart Home

    θέλει καλωδίωση ελέγχου ρολών στον πίνακα.
  6. https://geizhals.de/intel-core-i5-14600-cm8071504821018-a3096398.html
  7. Η λογική πίσω από αυτό είναι ότι το προϊόν χρησιμοποιείται έντονα και άρα υπόκειται σε μεγαλυτερη φθορά όταν πρόκειται για επαγγελματική χρήση, Το ίδιο ισχύει και σε εκεινους τους επαγγελματιες που δεν υποκεινται σε ΦΠΑ και ως εκ τουτου αγοράζουν επιβαρυνομενοι το ΦΠΑ. Παλι ένα χρόνο εγγύησης έχουν. Αυτό δε ειναι καθολικό και δεν αφορά μόνο τα προϊόντα της Apple.
  8. Εννοειτε τους non-k. Παραθετω το link: https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/230490/intel-core-i713700-processor-30m-cache-up-to-5-20-ghz/ordering.html Δεν το διευκρινιζει η δεν το βλεπω εγω. Εχει εναν σκετο tray και αλλον εναν Boxed (και μια τριτη επιλογη που πωλειται στην Κινα).
  9. Καλημερα, ισως δεν ειναι στη σωστη ενοτητα, αλλα γνωριζετε εαν καποιες συσκευασιες των επεξεργαστων περιλαμβανουν ψυκτρα. Στο site της Intel τουλαχιστον δεν το ανφερει.
  10. Ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες. Εχουμε λιγο δρομο ακομα
  11. Καλησπερα και καλη χρονια, μηπως γνωριζετε βασει παρελθουσας εμπειριας τον χρονικο οριζοντα της διαθεσης στην αγορα απο τους κατασκευαστες των νεας γενεας επεξεργαστων στις υλοποιησεις των προιοντων τους?
  12. pettakos

    Smart Home

    ίσως δεν ήμουν σαφής. Δεν θα καταργηθεί το καστανιας, παράλληλα με τα μπουτον θα δουλεύει είτε το sonoff είτε το shelly.
  13. pettakos

    Smart Home

    δε σε νοιάζει να βλέπεις το ρελε που ούτως η άλλως θα είναι είτε στον πινάκα είτε χωμένο κόπου, το αποτέλεσμα είναι on or off του κυκλώματος (φωτισμού, βάνες ποτισματος, κ.λ.π.). Βρήκα ένα σχήμα (όσον αφορά τα shelly) που τα δουλεύουν με ρελε καστανιας.
  • Δημιουργία νέου...