Προς το περιεχόμενο

zeus_my_man

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    55
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με zeus_my_man

  • Ημερομηνία γέννησης 26/04/1990

zeus_my_man's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. zeus_my_man

    turbox hive v custom rom

    Χαιρετιζω το φορουμ! Πηρα που λετε ενα turbo x hive v στα 150ε για το στρατο. Βλεπω αρχικα δεν ειχε Google play και τρωω μια ξενερα. Κανω ροοτ κτλπ ολα καλα, piece of cake. Με ξενερωνει γενικα η ρομ ομως και ψαχνομαι για custom ωστοσο δεν υπαρχει τιποτα. Υπαρχει καποια αντιστοιχεια για το συγκεκριμμενο ταμπλετ με καποιο αλλο ουτως ωστε να εγκαταστησω μια custom rom, η θα πρεπει εν τελη να κατσω να κανω ενα build apo cyanogenmod με ports gia to hive v (παλουκι μεγαλο νομιζω)? Παρακαλω οπως δωσετε τα φωτα σας! Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε απαντηση/βοηθεια!
  2. zeus_my_man

    Προτάσεις βιβλίων

    Οκ ευχαριστω, εστειλα μυνημα στην πολιτεια ακι περιμενω απαντηση! Οπως και να εχει, χιλια ευχαριστω για την βοηθεια και την υπομονη !!!
  3. zeus_my_man

    Προτάσεις βιβλίων

    Ευχαριστω παρα πολυ! Τα βιβλιοπωλεια αυτα ουτε εγω τα γνοριζω το γουγκλε τα εβγαλε. Ξερεις καποιο βιβλιοπωλειο που να κανει αποστολες και στο εξωτερικο?
  4. zeus_my_man

    Προτάσεις βιβλίων

    Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση φιλε!!! Το εψαξα με αυτον τον αριθμο απο το google και το βρηκα μονον εδω Τι παιζει με υατες τις σελιδες? Στην μια δεν μπορεις να το παραγγηλεις και στην αλλη δεν εχει τιμη και λεει παρε τηλεφωνο not awesome http://www.pediabooks.gr/pr/224654 http://www.captainbook.gr/shop/index.php?main_page=product_book_info&cPath=1259428820&products_id=149703&zenid=2644f0509036ca0bcb86428c8f2db944
  5. zeus_my_man

    Προτάσεις βιβλίων

    Χιλια ευχαριστω για την βοηθεια και το pps!!! Το ISBN τι ειναι? Μενω εξωτερικο, σρ
  6. zeus_my_man

    Προτάσεις βιβλίων

    Χιλια ευχαριστω για την απαντηση σου! Δηλαδη το βιβλιο υπαρχει και λεγετε "Περι πολεμου"? Ακομα μια ερωτηση, υπαρχουν πολλα διαφορετικα βιβλια "Ο Ηγεμονας", ειναι δηλαδη διαφορετικες εκδοσεις/μεταφρασεις απο διαφορετικους εκδοτικους οικους? Φιλε chrisxxx τα μπερδεψες Παντως και του Tzu Shun θα το αγορασω αλλα θελω να εχω και του Μακιαβελι!
  7. zeus_my_man

    Προτάσεις βιβλίων

    Παιδια το "the art of war" του Machiavelli, υπαρχει στα ελληνικα?? Ψαχνω για να το παργγειλω απο το διαδικτυο αλλα δεν το βρισκω
  8. zeus_my_man

    Aion: Tower of Eternity

    Ξεκινησα Kahrun assasin 13 lvl. Παιζει κανεις εκει?
  9. Calle 13 ft. Julio Voltio - Chulin culin chunfly
  10. zeus_my_man

    www.erepublik.com

    Αντε μπραβο να μαζευομαστε σιγα σιγα!!!
  11. zeus_my_man

    Lord of the Rings Online

    Εκπληκτικο βιντεο, συνγχαρητηρια!!!
  12. zeus_my_man

    Lord of the Rings Online

    Σκεφτομαι σοβαρα να το ξαναρχισω! Παλια οταν επαιζα ειχα εναν hunter 17 lvl αλλα δεν θυμαμαι το σερβερ. Σε περιπτωση που ξαναρχιζα, σε ποιον σερβερ παιζουν οι πιο πολλοι Ελληνες??
  13. Για lan age of empires 2 + expansion και για campaign, Europa Universalis 3 (αυτο και για lan ειναι μαματο) και Total War Medieval 2!!!
  14. zeus_my_man

    www.erepublik.com

    Δεν εισαι τουρκος απλα η ελλαδα ειναι υπο κατοχη οποτε σου βγαζει την τουρκικη σημαια. Το username μου δτο παιχνιδι ειναι zeus my man στειλε μου οτι ερωτησεις εχεις. Εαν αποφασισης να συνεχισης τοτε στειλε μυνημα στον Efthimios Pappas και θα σου δωσει λινκ για ενα ελληνικο φορουμ που κανουμε σχεδια κτλπ. Εκει εχει καποια πολυ κατατοπιστικα guides! Δουλευεις και προπονεισαι μονο μια φορα την ημερα. Πρεπει να αγοραζεις φαγητο. Οσο ανεβαινεις σε λεβελ, μπορεις να κανεις πιο πολλα πραγματα. Να ξεκινησεις δικο σου κομμα, δικια σου εφημεριδα, δικια σου εταιρια να βαλεις υποψιφιοτητα για congressman ή προθυπουργος κτλπ!!!
  • Δημιουργία νέου...