Προς το περιεχόμενο

rearas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    41
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με rearas

  • Ημερομηνία γέννησης 13/06/1983

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

rearas's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. rearas

    κατάστημα και barcode

    Καλημέρα παιδιά, Έχω ένα κατάστημα λιανικής κ θέλω να ρωτήσω πως θα γίνει να βάλω ένα barcode μηχανάκι ώστε να απλοποιήσω την δουλειά μου. Έχω περίπου 200 κωδικούς. Αυτό που θέλω συγκεκριμένα είναι να σκανάρω κ να μου αφαιρείται από κάποιο πρόγραμμα (που δεν έχω), το προιόν, όπως κ να μου δείχνει τα υπόλοιπα της αποθήκης κ κάποιο στατιστικό. Βασικά, έχω μόνο τον υπολογιστή, τι μου προτείνεται με βασικό κριτήριο τα free λογισμικά ? Ευχαριστώ για την ανάγνωση!
  2. rearas

    Φιλτράκια Swan Κίτρινα

    κοίτα κ εδώ αγορίνα, 0.25€ το χαρτάκι το πράσινο https://www.smokers.gr/
  3. rearas

    LG M2362D-PZ LCD TV-Monitor 23''

    Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα, αλλάζει μόνο η διάμετρος. Όμως το ρίσκο είναι πάντα δικό σου.... Για το ξεκλέιδωμα κοίτα εδώ: m2362d enable usb divX Εαν δεν αλλάζει από EMF-PM σε EMF-PMM τότε πρώτα πρέπει να γίνει downgrade σε έκδοση 3.10 Το αρχείο με το firmware για το downgrade είναι εδώ: rapidshare link gia LG mxx62d downgrade 1 – Αντέγραψε κ τα 2 firmware (3.10 και 3.21) σε ένα ΑΔΕΙΟ usb flash, ΧΩΡΙΣ φάκελο, απλά κ μόνο τα 2 αρχεία. 2 – Με την τηλεόραση κλειστή βάλε το usb. 3 – Άνοιξε την TV. 4 – Εαν τα προηγούμενα βήματα είναι σωστά, θα σου ανοίξει ένα παράθυρο με ποιες από τις 2 εκδόσεις θες να βάλεις. 5 – ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ, ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 3.10 (ΟΧΙ ΤΗΝ 3.21), και πάτα ΟΚ. 6 – Μόλις τελειώσει πάτα EXIT από το τηλεκοντρόλ. Η TV θα κάνει επανεκίνηση. ΑΜΕΣΩΣ βγάλε το usb ώστε να μην ξαναμπείς στην ίδια διαδικασία. 7 – Η TV μας θα ξεκινήσει όπως τότε που την ανοίξαμε 1 φορά. Αυτά τα βήματα, είναι τσεκαρισμένα από εμένα σε μοντέλο m2362d. Σε μια 42LD550 απλά την ξεκλείδωσα με τον ίδιο τρόπο χωρίς downgrade link gia 42LD550 ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΡΙΣΚΟ !
  4. rearas

    LG M2362D-PZ LCD TV-Monitor 23''

    Είπε κανείς το αντίθετο ? Απλά ανέφερα εναλλακτικό τρόπο εισαγωγής στο κρυφό μενού. υγ. για προσωπικούς λόγους εμένα μου είναι χρήσιμο !
  5. rearas

    LG M2362D-PZ LCD TV-Monitor 23''

    Αν κοιτάξεις στα πιο πίσω πόστ, υπάρχει ευκολότερος τρόπος με τηλεκοντρόλ, όμως και το "κολπάκι" αυτό λειτουργεί άψογα !
  6. Καλησπέρα και χρόνια πολλά ! Ξέρει μήπως κάποιος πως μπορώ να δω πια έκδοση έχει η LG xxld550 που έχω ?
  7. rearas

    LG M2362D-PZ LCD TV-Monitor 23''

    αδερφέ κοίτα στο πόστ #262
  8. Καλησπέρα, σε ΜΗ επίσημες πηγές το είδα, σε forum του εξωτερικού, πάντος 50Μz δεν βρήκα να λέει, 100-120 έλεγαν. Μπορείς να πάρεις στην τεχν. υποστήριξη της LG κ να τους ρωτήσεις για το σίγουρο. Όσο για τον media player δε ξέρω να σου πω..
  9. Έβαλα τα λίνκ ώστε να δεις τις διαφορές.. Η samsung LE26C450E1W έχει "Refresh rate 50Hz" όπου τα θεωρώ μη ικανοποιητικά.. Αντίθετα η LG 26LE5500 έχει "Refresh rate 100Hz" κ σε συνδιασμό με την δυναμική αναλογία αντίθεσης 4.000.000:1 απλά τα σπάει !! Επίσης Samsung ανάλυση: 1366 x 768 LG ανάλυση: 1920 x 1080 Προσωπική μου άποψη η συγκεκριμένη LG είναι καλύτερη από την συγκεκριμένη Samsung σε συνάρτηση με τη μικρή διαφορά τιμής που βλέπω στο skroutz.gr
  10. LG 42LD550 Οδηγός ξεκλειδώματος usb για ταινίες !! Θα χρειαστούμε οποσδήποτε το τηλεχειριστήριο "MELICONI FULLY 8". Η τιμή του ξεκινάει από 10-12 ευρώ. Αυτό είναι το χειριστήριο και υπάρχει σημειωμένο το πλήκτρο BACK 1. Εύρεση κωδικού χειριστηρίου: Πατάμε για 5 δευτερόλεπτα το πλήκτρο tv. Αρχίζει να αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι. Βάλτε 0000 και μετά πιέστε το πλήκτρο κλεισίματος της τηλεόρασης στο τηλεχειριστήριο διαδοχικά.(1-2 δεύτερα το πολύ).όταν κάποια στιγμή η τηλεόραση κλείσει πάει να πει πως βρήκε τον κωδικό και η τηλεόραση ανταποκρίθηκε στο πλήκτρο της αναμονής. Αμέσως πιέστε το ok για να σταματήσει να ψάχνει το τηλεκοντρόλ για άλλους κωδικούς. Δοκιμάστε αν το τηλεκοντρόλ συνεχίζει να λειτουργεί στην τηλεόραση πιέζοντας διάφορα πλήκτρα. Αν δεν λειτουργεί, κάνουμε την διαδικασία από την αρχή, αν όμως συνεχίζει έχουμε τελειώσει το πρώτο σκέλος. 2. Εύρεση κρυφού μενού και ξεκλείδωμα: Πατάμε τα πλήκτρα tv+ok για 5 δεύτερα και μόλις τα αφήσουμε αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι. Πιέζουμε αμέσως τους αριθμούς 255 και το πλήκτρο back στο χειριστήριο (Ψάξτε το να το βρείτε υπάρχει στην εικόνα του χειριστηρίου με κόκκινο βέλος). Στην οθόνη σου βγαίνει η οθόνη service και ζητάει κωδικό. πάτα 0413 και μπήκες. Κωδικός 0413 Εδώ βλέπεις το επόμενο μενού: επιλέγουμε Tool Option 3 και εκεί που γράφει DivX από 0 με το βελάκι το κάνουμε 1 κλείνουμε το μενού από το exit κλείνουμε και ανοίγουμε την τηλεόραση και είμαστε έτοιμοι. Το αποτέλεσμα είναι αυτό !! Η όλη δουλειά βασίστηκε σε αναζήτηση Ελληνικών κ ξένων site. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην πειράξετε κάποια άλλη επιλογή από αυτές που ανάφερα, υπάρχει περίπτωση να απορυθμίσετε την τηλεόραση, και να πρέπει να την στείλετε για service. Η πρόσβαση στο "κρυφό" μενού, τοποθετεί την τηλεόραση εκτός εγγύησης αν την βρουν στο σέρβις έτσι (μπορείτε να τις επαναφέρετε βέβαια αν μπορείτε). Όποτε πράξτε με δικιά σας ευθύνη.
  11. υποθέτω πως η τηλεόρασηδεν είναι κάποιο από αυτά τα μοντέλα, οπότε θα την "κοροιδέψουμε", σωστα ? περνώντας απλά την 3.10. Θα το ψάξω λιγάκι μην την καταστρέψω, κ θα ενημερώσω !!
  12. Ναι, φωτογραφίες κ μουσική τα βλέπει κανονικά. Έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά φλασάκια.. 2 επώνυμα κ 1 κινέζικο αλλά τίποτα. Τα βήματα που έκανα είναι, με κλειστή τηλεόραση βάζω το φλασάκι, με μόνα αρχεία το pach κ το downgrade. Όμως με πηγαίνει σε κανάλι. Τα αρχεία είναι σε αυτό το λινκ http://www.insomnia.gr/topic/311820-lg-m2362d-pz-lcd-tv-monitor-23/page__view__findpost__p__3691745 στο πόστ #327
  13. Το δοκίμασα, με φλασάκι 2gb.. αλλά δε συμβαίνει απολύτος τίποτα.. ανοίγω την τηλεόραση με το φλασάκι καρφωμένο, αλλά με πγαίνει σε κανάλι, κ όχι στην ερώτηση για upgrade/downgrade..
  • Δημιουργία νέου...