Προς το περιεχόμενο

panosd

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    54
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με panosd

  • Ημερομηνία γέννησης 16/05/1979

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Thessaloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

panosd's Achievements

  1. Φυσικα και ειναι ακριβες οι μητρικες. Αφου τις καναν σα διαστημοπλοια για να αντεξουν τον 10900. Με τετοια ρευματα και θερμοκρασιες θα εχουμε καρβουνιασματα αλα πρεσχοτ. 2 χρονακια στην καλυτερη να αντεχουν οι μητρικες. Τρελο paper launch η ιντελα.
  2. Μια χαρά κίνηση της amd και ας λέμε ότι ναναι στο ψωροινσομνια. Άντε να βγουν και οι 3100 και 3300x μπας και γλιτώσουμε από τις υπερτιμημένες σκουπιδοαγγελιες. (Εσείς με τα 775 ξέρετε ποιοι είστε.)
  3. Έχω επιφυλάξεις για τους καινούργιους ειδικά με τέτοια πτώση τιμών που λένε ότι θα κάνουν. Είναι διαφορετική κατάσταση αυτό που παραθέτεις. Αν δεν είχε γίνει ο κακός χαμός με τις τιμές τις intel δε θα βλέπαμε αυτη την αντιστοιχία στο σκρουτζ. Τώρα μιλάμε για κάτι νέο από άποψη τιμών, για αλλαγή νοοτροπίας και αυτά δεν αλλάζουν εύκολα ειδικά με το παρελθόν της intel.
  4. Έτσι. Επειδή οι περισσότεροι δεν το είδαν και συγκρίνουμε ανόμοια πράματα.
  5. Μήπως να ξέραμε και για πόσα τεμάχια είναι οι τιμές αυτές? Μήπως είναι για 1000 και πάνω? Λέω μήπως..
  6. Συγχαρητήρια στο ινσομνια για την αμερόληπτη σταση απεναντι στους νεους ryzen.......-Τι πάει να πει δεν ειχε καμια σταση??!! -Τι εννοεις "τηρησε σιγη ιχθυος" για τους ryzen??!!.. Σοβαρα τωρα, η ιστοσελίδα που επισκεπτομαστε 2-3 φορες καθημερινα, δεν εχει αρθρο για τους επεξεργαστες της amd και σημερα εμφανιζει ενα fake ( μη πει κανεις οτι ισως ειναι αληθεια... λιγο λογικη για τα cores,tdp,λιθογραφιες κτλ και βρωμαει απο χιλιομετρα) για αντεπιθεσεις και αλλα ωραια. Στο ντουκου θα το περασουμε??
  7. Καλά ρε που...η! Ολόκληρη Νασα , έναν ταρίφα δεν βρήκαν να ρωτήσουν??
  8. Ρε τους αλητες της μς. Άκου εκεί να υποστηρίζουν τον δικό τους μπροουζερ στο λειτουργικό τους... Αμ το άλλο... αφήνουν το μισό πλανήτη με κλεψιμεικα γουιντοουζ και γεμίζουμε ιους. Συνομωσία. Διαδοσται!!1111
  9. Για να δούμε τι θα δούμε. Μικρό καλάθι όπως είπαν και άλλοι. Επίσης πολύ σημαντικό αν θα αλλάξει το socket και τι τιμή θα έχουν τα boards. Μην προσκυνάτε εταιρειες. Κι αν δεν υπήρχε intel και amd, θα υπήρχαν άλλοι. Η εξέλιξη προχωρα, δεν έχει μεγαλη σημασία ποιος την κάνει.
  10. panosd

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Καλησπέρα . Σκέφτομαι να παραγγείλω από ebay μια μητρική για λάπτοπ από Χονγκ Κονγκ. Η τιμή είναι στα 70 ευρώ και μεταφορικά δωρεάν. θα μου το στείλουν με ταχυδρομείο. Λέτε να πληρώσω τίποτα εξτρά όταν φτάσει?
  11. Γεια σας παιδιά. Ψάχνω ένα τραγούδι και τα μόνα που ξέρω είναι ότι είναι μπαλάντα μάλλον στα ισπανικά και τραγουδάει γυναίκα. Ξεκινάει με κιθάρα και συνεχίζει έτσι.μάλλον του 2008 είναι και προς το τέλος λέει πολλές φορές (3-4) te quiero. Αυτά τα λίγα θυμάμαι μόνο δυστυχώς.
  12. Γεια σας .Ψάχνω ένα τραγούδι που οι στίχοι του πάνε κάπως έτσι: ''κατέβα γοργά είπε ο ίσκιος αργά, να βρεις του ελντοραντο σημάδι'' και ''Περπατώντας σκυφτός Στο βλέμμα του μπρος αντάμωσε ίσκιο απ' τον Αδη. Λεγε και κάτι άλλα ποιο μπροστά για έναν ιππότη κτλ. Μονό αυτά θυμάμαι.Δεν ξέρω ποιος το λέει ή πως είναι ο τίτλος. Πάνε καμιά 10αρια χρονιά που το είχα ακούσει.Ευχαριστώ.
  • Δημιουργία νέου...